レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Fantastiske produkter og en virkelig god kundeservice. 2 af mine glas kom desvÊrre Þdelagte, men de var hurtige til at sende 2 nye afsted. Kan virkelig anbefales!

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en kande og en buket. Den buket jeg gerne vil have er desvÊrre udsolgt, men jeg holder lÞbende Þje. Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil med glÊde pÃ¥ det kraftigste anbefale et besÞg i Specktrum, SÞndergade i Århus. En ny butik pÃ¥ StrÞget med smukt interiÞr til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Specktrum bygger pÃ¥ passion. Passion for moderne, veludfÞrt design, traditionelt hÃ¥ndvÊrk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kÊrlighed for skandinavisk og autentisk design, godt hÃ¥ndvÊrk og nÞrderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mÊrkes og fÞles.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

287件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 62に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Fantastiske produkter og en virkelig

Kan virkelig anbefales!

2026幎3月13日

KÊre Melanie

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din fine anmeldelse ❀

Vi glÊder os til at betjene dig igen.

Lever ikke op til det

Synes slet ikke produktet lever op til billederne og forventninger med blomsterne, vil gerne sende retur og man kan vÊlge mellem gavekort, eller ombytning, lige meget hvad man gÞr koster det 69kr i returlabel.
Så alt det jeg havde sat på Ønskeskyen er da ikke noget jeg skal have alligevel når det ikke lever op til forventningerne.
Og når ordren kostede 137,- inkl fragt er det jo ligegyldigt at sende retur for 69,- godt man ikke startede med at kÞbe dyrt. Så havde man da skulle bruge 69,- i retur plus fragten til pakkeshop. Ej penge ud af vinduet. ORDRE #38926

2026幎4月8日

Hej Isabell

Vi må vÊre Êrlige at sige, at vi er Êrgerlig over at lÊse din anmeldelse her, da du ikke har vÊret i kontakt med vores kundeservice. Vi ville rigtig gerne have haft mulighed for at hjÊlpe dig direkte, inden du blev så skuffet, da vi altid gÞr vores bedste for at finde en god lÞsning.

I forhold til retur vil vi gerne lige prÊcisere, at du har flere muligheder:

Du kan få pengene retur, ombytte eller vÊlge et gavekort. Hvis du vÊlger ombytning eller gavekort, dÊkker vi returfragten. Alternativt er du også velkommen til selv at stå for returneringen, hvis du kan finde en billigere lÞsning, eller aflevere varen i vores butik i Aarhus uden omkostninger. De 69kr er derfor et tilbud for nemmere returfragt til vores kunder.

Det er ikke muligt for os at tilbyde gratis returfragt, da den faktiske omkostning er betydelig hÞjere.

Vi går meget op i at vores produkter fremstår retvisende på vores hjemmeside, hvilket vi også fÞler vores Flamingoblomster er, da de fremgår mange steder på vores hjemmeside.

Vi har også vores fysiske butik i Aarhus, således man har mulighed for at se produkterne inden man kÞber, hvis man foretrÊkker dette.

OpmÊrksom og venlig personale

OpmÊrksom og venlig personale. Ingen pres til at fÞle, at man skal kÞbe. Meget hjÊlpsom og god stemning i butikken.
Jeg fik hjÊlp til en fin buket.

2026幎3月28日

KÊre Nanna

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀ Den bliver pigerne i butikken meget glad for at lÊse.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Personalet er altid hjÊlpsom

Personalet er altid hjÊlpsom. ❀

2026幎3月28日

KÊre Dalia

Tusind tak for din sÞde anmeldelse - den vil jeg dele med pigerne ❀

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Team Specktrum

Jeg kÞbte en kande og en buket

Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sender dem der mangler. Så de får 5 stjerner herfra.

2026幎4月1日

KÊre Pernille

Tusind tak for din anmeldelse ❀

Det gÞr os så glade at hÞre, at du har vÊret tilfreds med både dit kÞb og kundeservicen.

Vi glÊder os til at vi kan betjene dig igen.

Team Specktrum

Virkelig naturtro silke blomster .

Virkelig naturtro silke blomster .
Men forsendelsen ( indpakningen ) kunne vÊre bedre

2026幎1月29日

KÊre Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀

Med alle de varianter og lÊngder vi har på vores på blomster, kan det nogen gange vÊre en udfordring, men tak for at dele din feedback.

2026幎1月28日

KÊre Maybrit

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse - det betyder så meget for os ❀

Anbefalinger med hjertet

Det er som altid en helt unik oplevelse at trÊde ind i Specktrums univers. Ikke alene er butikken, dens indretning og produkter ganske magiske, men kundeservicen og det helt sÊrlige nÊrvÊr fra ekspedienterne er enestående og efterlader mig som kunde med en fÞlelse af at vÊre blevet set og draget omsorg for - uanset om jeg kÞber, returnerer eller blot betragter. Sidste jul var mine to drenge med hos Specktrum og havde nÞjagtig den samme fÞlelse og de havde ikke lyst til at forlade butikken. Tak for smukke, magiske og nÊrvÊrende oplevelser i jeres butik. Kun de varmeste anbefalinger til at tage på besÞg i Specktrum - alene for at opleve magien mellem mennesker og smukt interiÞr.

2025幎12月29日

KÊre Christina

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse - vi bliver helt rÞrte over at lÊse den ❀ Det betyder så meget at det vi arbejder hårdt på hver eneste dag, også er det du oplever når du besÞger butikken.

Vi vil glÊde os til at tage imod dig igen.

Team Specktrum

Min oplevelse hos Specktrum har vÊret

Min oplevelse hos Specktrum har vÊret ekstremt frustrerende fra start til slut.

Jeg bestilte en lampe, som fÞrst blev annulleret pÃ¥ grund af en lagerfejl. Jeg blev senere ringet op og tilbudt en returvare – og der har tydeligvis vÊret en god grund til, at lampen allerede var blevet returneret af en anden kunde.

Da lampen skulle monteres af en elektriker, viste det sig, at fatningen var forkert (E14 i stedet for E27), selvom både hjemmeside og brugsvejledning angiver E27. Lampen kunne derfor ikke bruges, selvom jeg allerede havde betalt for montering. Selve fatningen virkede også til at vÊre for lille til hullet i lampen, så det er mere held end forstand, at lampen ikke endte med at falde ned og smadre. Derudover opdagede vi to tydelige ridser i lampen, da den blev pakket ordentligt ud og rengjort. Lampen var i Þvrigt fyldt med Þdelagt flamingo ved modtagelse, hvilket gjorde det meget tydeligt, at der var tale om en returneret vare.

Jeg kontaktede herefter Specktrum, men deres eneste forslag var at sende en ny fatning “uden omkostning”. Som om det skulle opfattes som en generÞs lÞsning for en lampe med ridser ved modtagelse og jeg allerede havde afholdt udgifter til montering af den forkerte fatning. Efter adskillige mails frem og tilbage (med mange dages svartid imellem), Þnskede jeg blot at returnere lampen. Alligevel tog det nÊsten to uger fra min fÞrste henvendelse, fÞr jeg modtog en returlabel.

GLS har nu leveret lampen tilbage til Specktrum for over en uge siden. PÃ¥ trods af dette har jeg hverken modtaget en refundering eller nogen form for kommunikation.

Jeg har fuld forstÃ¥else for, at virksomheder kan have travlt, men her er der tale om virksomhedens egne fejl – ikke et almindeligt fortrydelseskÞb. Hele forlÞbet har vÊret unÞdigt tidskrÊvende og har kostet mig bÃ¥de tid og penge for fejl, der udelukkende ligger hos Specktrum.

Det er uden tvivl den dårligste kundeoplevelse, jeg har haft i lang tid, og ikke en webshop, jeg kan anbefale. Jeg ejer i forvejen både lampe og vase fra Specktrum, men kommer ikke til at handle der igen.

2025幎12月11日

Virkelig de fedeste produkter

Virkelig de fedeste produkter, om det er vaser, lysestager eller den smukke Nelly serie, sÃ¥ er jeg bare SÅ glad for de ting jeg har kÞbt hos Specktrum. OgsÃ¥ sengetÞjet er bare SÅ lÊkkert 🀩❀

2025幎11月20日

KÊre Lotte,
Tusind tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🀩❀
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, hvor begejstret du er for vores produkter – bÃ¥de vaser, lysestager, Nellie-serien og ikke mindst sengetÞjet. Det betyder enormt meget for os at vide, at vores designs skaber glÊde hjemme hos dig.

Tak fordi du deler din oplevelse og din entusiasme – den smitter! Vi er meget taknemmelige for din opbakning og hÃ¥ber, at Specktrum ogsÃ¥ fremover mÃ¥ vÊre en del af dit hjem. ✹

De bedste hilsner, Josefine fra Specktrum 💌

Meget fin kundeservice

Meget fin kundeservice - isÊr ekspedienten i butikken var at bemÊrke.

2025幎12月15日

KÊre Else,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice, og vi er isÊr glade for, at pigerne i butikken gjorde en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi hÃ¥ber at fÃ¥ glÊde af at byde dig velkommen igen en anden gang! 💛

De bedste hilsner, Josefine fra Specktrum 💌

Super service!

Kisser og Edit levere simpelthen den bedste service 👏🏌

2025幎12月13日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse - det glÊder os at hÞre at du har haft en god oplevelse med pigerne i butikken. Tak for din interesse i Specktrums univers :)

Skuffende Black friday

Det er nogle super fine ting de har - men jeg mÃ¥ sige, at det har vÊret en meget skuffende Black friday. Hovedsageligt levende salget med Liva lysekronen ikke op til manges forventninger. Prisen pÃ¥ 1000 kr blev ikke overholdt, og af den grund kÞber jeg nok ikke derfra igen. Ærgerligt

Specktrum からの回答

Black Friday-tilbuddet pÃ¥ Liva-lysekronen blev gennemfÞrt prÊcis som kommunikeret. Der var 10 stk. tilgÊngelige til kampagneprisen, og dette blev oplyst tydeligt pÃ¥ forhÃ¥nd. Interessen var meget stor – flere tusinde Þnskede at kÞbe lysekronen pÃ¥ nÞjagtig samme tid – og i den sammenhÊng er 10 stk. et meget begrÊnset antal.

At ikke alle nåede at få del i tilbuddet skyldes derfor efterspÞrgsel og ikke Êndrede vilkår eller misvisende kommunikation. Kampagneprisen blev overholdt for de 10 stk., der var sat til Black Friday.

Vi arbejder altid transparent og står ved den måde, vi afvikler vores kampagner på.

Meget skuffende Black Friday-oplevelse

Meget skuffende Black Friday-oplevelse hos Spektrum
Jeg havde en virkelig dÃ¥rlig oplevelse med Spektrums Black Friday-tilbud pÃ¥ Livalampen. Jeg sad klar prÊcis kl. 10 og havde allerede den originale lampe i kurven. FÞrst bagefter opdager jeg, at der faktisk findes en anden annonce, som er den, der gÊlder for tilbuddet – noget jeg slet ikke var blevet opmÊrksom pÃ¥.

Jeg fik så den rigtige tilbudslampe i kurven kl. 10.03, men da jeg gik videre til betaling, stod der, at den var udsolgt. Det undrer mig virkelig, at noget kan vÊre udsolgt så hurtigt, når man når at få det i kurven nÊsten med det samme.

Jeg synes ogsÃ¥, det er lidt mÊrkeligt, at man overhovedet kan lÊgge en vare i kurven, hvis den er udsolgt. Kl. 10.03 kunne jeg tilfÞje den, men ikke betale. Kl. 10.07 kunne jeg sÃ¥ slet ikke tilfÞje den i kurven lÊngere, fordi den stod som udsolgt. Det fÃ¥r mig til at tÊnke, at noget i systemet ikke har fungeret, som det burde – og jeg sidder tilbage med en fÞlelse af, at tilbuddet i praksis ikke var tilgÊngeligt.

Alt i alt en rigtig frustrerende oplevelse.

Hej Sara

Black Friday-tilbuddet pÃ¥ Liva-lysekronen omfattede 10 stk. til kampagnepris, hvilket var tydeligt kommunikeret pÃ¥ forhÃ¥nd. Interessen var meget hÞj, og derfor blev alle 10 stk. solgt inden for ganske fÃ¥ minutter. NÃ¥r flere tusinde forsÞger at kÞbe samme produkt samtidig, er det desvÊrre statistisk uundgÃ¥eligt, at langt de fleste ikke nÃ¥r igennem – ogsÃ¥ selvom man sidder klar fra start.

Det er vigtigt at prÊcisere, at en vare i kurven ikke reserverer lager. FÞrst når betalingen gennemfÞres, trÊkkes varen fra lageret. Det betyder, at flere kunder godt kan have den samme vare i kurven på samme tid, men kun de fÞrste, der gennemfÞrer betalingen, får ordren igennem. Det er standardfunktionalitet og ikke et tegn på systemfejl.

Vi arbejder transparent og afvikler vores kampagner prÊcis som kommunikeret. At efterspÞrgslen oversteg udbuddet markant, Êndrer ikke ved, at tilbuddet var reelt – men det betyder, at ikke alle kunne fÃ¥ glÊde af det.

Havde tilbud på lampe til 1000kr men

Havde tilbud på lampe til 1000kr men snÞd kunderne med to annoncer med en til 7199 og en til 1000kr som var lÊngere nede
Det kunne de godt have oplyst

Hej

Vi vil gerne slå helt fast, at der ikke er tale om snyd. Black Friday-tilbuddet på Liva-lysekronen omfattede 10 stk. til 1.000 kr., hvilket blev tydeligt kommunikeret på forhånd.

Prisen pÃ¥ 1.000 kr. blev overholdt for de 10 stk., der var sat til kampagnen. At efterspÞrgslen var langt stÞrre end udbuddet, betyder desvÊrre, at ikke alle nÃ¥ede at fÃ¥ del i tilbuddet – men det gÞr ikke kampagnen uÊrlig. Vi arbejder transparent og stÃ¥r fuldt ud ved den mÃ¥de, vores Black Friday-tilbud blev afviklet pÃ¥.

SCAM Black Friday tilbud

Jeg oplevede desvÊrre, at Spectrums tilbud virker ekstremt misvisende. Deres Liva-lampe skulle koste 1000 kr. for de fÞrste 10 kunder. Jeg sad klar kl. 09.57, modtog beskeden og forsÞgte at kÞbe lampen med det samme – men systemet virkede slet ikke. Min mail blev registreret kl. 09.57, og jeg havde bÃ¥de min bror og veninde til at sidde klar samtidig, uden at nogen af os kunne gennemfÞre kÞbet, selvom vi fik koden i samme minut. Det virker meget usandsynligt, at der skulle vÊre 10 andre, der var hurtigere.

Det var selvfÞlgelig virkelig nederen, men jeg tÊnkte, at jeg så ville kÞbe en vase og få den gratis herringbone bakke, som de fÞrste 500 kunder skulle få. Alligevel stod den som udsolgt allerede kl. 10.03. Hvordan kan det hÊnge sammen?

Derudover var forklaringerne på deres kampagner meget dårligt beskrevet. Jeg skrev til både Instagram, TikTok og deres chatbot for at forstå, hvordan det hele fungerede. Jeg fik heldigvis svar, men jeg burde ikke skulle stille så mange spÞrgsmål for noget, der burde vÊre tydeligt fra start.

Alt i alt fÞler jeg mig ret snydt, isÊr når jeg er overbevist om, at jeg var blandt de allerfÞrste. Det efterlader et dårligt indtryk og gÞr, at jeg ikke har tillid til deres kampagner fremover.

2025幎11月20日

Hej Diana

Vi vil gerne prÊcisere én helt afgÞrende ting: At have flere personer siddende klar samtidig er ikke unikt for én kunde – det var der mange, der havde. NÃ¥r flere tusinde forsÞger at gennemfÞre kÞb pÃ¥ samme tid, og der kun er 10 stk. tilgÊngelige, vil langt de fleste ikke nÃ¥ igennem. Det er ikke et udtryk for snyd eller systemfejl, men et statistisk vilkÃ¥r ved ekstremt begrÊnsede kampagner.

Black Friday-tilbuddet på Liva-lysekronen omfattede 10 stk. til 1.000 kr., hvilket blev kommunikeret tydeligt på forhånd.
Der var ingen tekniske fejl, og kampagnerne blev gennemfÞrt prÊcis som kommunikeret via mails i hele perioden. At efterspÞrgslen langt oversteg udbuddet kan opleves frustrerende for dig som ikke fik den, men det gÞr ikke kampagnerne misvisende eller uÊrlige. Vi står fuldt ud ved måden, vores Black Friday-kampagner blev afviklet på.

DÃ¥rlig service

DÃ¥rlig service
Jeg bestilte puder i stÞrrelse 50x50 og ved levering, kan jeg konstatere at puderne kun er 42x42 cm. Ved kontakt til Specktrum fÃ¥r jeg af vide at puderne slet ikke findes i den stÞrrelse der fremgÃ¥r af hjemmesiden og at jeg “bare” kan returnere puderne og de sender returlabel. Det ville vÊre rart hvis fejlen var konstateret inden afsendelsen, sÃ¥ jeg ikke nu skal pakke puderne og sende dem retur - Êv

2025幎11月11日

Hej Helle

Vi beklager, hvis der har vÊret en tastefejl i målene. Vi har rettet målene til. Tak for at gÞre os opmÊrksom på fejlen.

Line

Flot butik med serviceminded personale.

Jeg fik en meget god service af et venligt og hjÊlpsomt personale.
De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tÊnke på, at den holder, og man kan variere buketten ved at kÞbe en ny stilk engang imellem.
Personalet er meget dygtige til at "binde" en flot eller enkel buket.
Derfor 4 stjerner og mine varmeste anbefalinger.

2025幎10月14日

Hej Grethe

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Kunstige blomster kan opleves som en investering. Vores priser afspejler kvaliteten af blomsterne, håndvÊrket bag samt fokus på holdbarhed. Derfor har vi også et udvalg fra 39 kr. og op efter, så man kan mikse og skabe sin personlige buket til en overkommelig pris. Du er altid velkommen ind i butikken for at skifte stilke ud alt efter sÊson - vores dygtige medarbejdere i butikken binder selvfÞlgelig gerne buketten på ny igen :)

Vi er glade for, at du overordnet har vÊret tilfreds med din oplevelse hos os – det betyder meget for os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。