Synes slet ikke produktet lever op til billederne og forventninger med blomsterne, vil gerne sende retur og man kan vÊlge mellem gavekort, eller ombytning, lige meget hvad man gÞr koster det 69kr i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiske produkter og en virkelig god kundeservice. 2 af mine glas kom desvÊrre Þdelagte, men de var hurtige til at sende 2 nye afsted. Kan virkelig anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en kande og en buket. Den buket jeg gerne vil have er desvÊrre udsolgt, men jeg holder lÞbende Þje. Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil med glÊde pÃ¥ det kraftigste anbefale et besÞg i Specktrum, SÞndergade i à rhus. En ny butik pÃ¥ StrÞget med smukt interiÞr til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Specktrum bygger pÃ¥ passion. Passion for moderne, veludfÞrt design, traditionelt hÃ¥ndvÊrk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kÊrlighed for skandinavisk og autentisk design, godt hÃ¥ndvÊrk og nÞrderi for hvert eneste skridt i processen â for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mÊrkes og fÞles.
SÞndergade 68, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 62ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Kan virkelig anbefales!

Specktrum ããã®åç
Synes slet ikke produktet lever op til billederne og forventninger med blomsterne, vil gerne sende retur og man kan vÊlge mellem gavekort, eller ombytning, lige meget hvad man gÞr koster det 69kr i returlabel.
SÃ¥ alt det jeg havde sat pÃ¥ Ãnskeskyen er da ikke noget jeg skal have alligevel nÃ¥r det ikke lever op til forventningerne.
Og når ordren kostede 137,- inkl fragt er det jo ligegyldigt at sende retur for 69,- godt man ikke startede med at kÞbe dyrt. Så havde man da skulle bruge 69,- i retur plus fragten til pakkeshop. Ej penge ud af vinduet. ORDRE #38926

Specktrum ããã®åç
OpmÊrksom og venlig personale. Ingen pres til at fÞle, at man skal kÞbe. Meget hjÊlpsom og god stemning i butikken.
Jeg fik hjÊlp til en fin buket.

Specktrum ããã®åç
Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sender dem der mangler. Så de får 5 stjerner herfra.

Specktrum ããã®åç
Virkelig naturtro silke blomster .
Men forsendelsen ( indpakningen ) kunne vÊre bedre

Specktrum ããã®åç
Det er som altid en helt unik oplevelse at trÊde ind i Specktrums univers. Ikke alene er butikken, dens indretning og produkter ganske magiske, men kundeservicen og det helt sÊrlige nÊrvÊr fra ekspedienterne er enestående og efterlader mig som kunde med en fÞlelse af at vÊre blevet set og draget omsorg for - uanset om jeg kÞber, returnerer eller blot betragter. Sidste jul var mine to drenge med hos Specktrum og havde nÞjagtig den samme fÞlelse og de havde ikke lyst til at forlade butikken. Tak for smukke, magiske og nÊrvÊrende oplevelser i jeres butik. Kun de varmeste anbefalinger til at tage på besÞg i Specktrum - alene for at opleve magien mellem mennesker og smukt interiÞr.

Specktrum ããã®åç
Min oplevelse hos Specktrum har vÊret ekstremt frustrerende fra start til slut.
Jeg bestilte en lampe, som fÞrst blev annulleret pÃ¥ grund af en lagerfejl. Jeg blev senere ringet op og tilbudt en returvare â og der har tydeligvis vÊret en god grund til, at lampen allerede var blevet returneret af en anden kunde.
Da lampen skulle monteres af en elektriker, viste det sig, at fatningen var forkert (E14 i stedet for E27), selvom både hjemmeside og brugsvejledning angiver E27. Lampen kunne derfor ikke bruges, selvom jeg allerede havde betalt for montering. Selve fatningen virkede også til at vÊre for lille til hullet i lampen, så det er mere held end forstand, at lampen ikke endte med at falde ned og smadre. Derudover opdagede vi to tydelige ridser i lampen, da den blev pakket ordentligt ud og rengjort. Lampen var i Þvrigt fyldt med Þdelagt flamingo ved modtagelse, hvilket gjorde det meget tydeligt, at der var tale om en returneret vare.
Jeg kontaktede herefter Specktrum, men deres eneste forslag var at sende en ny fatning âuden omkostningâ. Som om det skulle opfattes som en generÞs lÞsning for en lampe med ridser ved modtagelse og jeg allerede havde afholdt udgifter til montering af den forkerte fatning. Efter adskillige mails frem og tilbage (med mange dages svartid imellem), Þnskede jeg blot at returnere lampen. Alligevel tog det nÊsten to uger fra min fÞrste henvendelse, fÞr jeg modtog en returlabel.
GLS har nu leveret lampen tilbage til Specktrum for over en uge siden. PÃ¥ trods af dette har jeg hverken modtaget en refundering eller nogen form for kommunikation.
Jeg har fuld forstÃ¥else for, at virksomheder kan have travlt, men her er der tale om virksomhedens egne fejl â ikke et almindeligt fortrydelseskÞb. Hele forlÞbet har vÊret unÞdigt tidskrÊvende og har kostet mig bÃ¥de tid og penge for fejl, der udelukkende ligger hos Specktrum.
Det er uden tvivl den dårligste kundeoplevelse, jeg har haft i lang tid, og ikke en webshop, jeg kan anbefale. Jeg ejer i forvejen både lampe og vase fra Specktrum, men kommer ikke til at handle der igen.
Virkelig de fedeste produkter, om det er vaser, lysestager eller den smukke Nelly serie, sÃ¥ er jeg bare Sà glad for de ting jeg har kÞbt hos Specktrum. OgsÃ¥ sengetÞjet er bare Sà lÊkkert ð€©â€ïž

Specktrum ããã®åç
Meget fin kundeservice - isÊr ekspedienten i butikken var at bemÊrke.

Specktrum ããã®åç
Kisser og Edit levere simpelthen den bedste service ððŒ

Specktrum ããã®åç
Det er nogle super fine ting de har - men jeg mÃ¥ sige, at det har vÊret en meget skuffende Black friday. Hovedsageligt levende salget med Liva lysekronen ikke op til manges forventninger. Prisen pÃ¥ 1000 kr blev ikke overholdt, og af den grund kÞber jeg nok ikke derfra igen. Ãrgerligt

Meget skuffende Black Friday-oplevelse hos Spektrum
Jeg havde en virkelig dÃ¥rlig oplevelse med Spektrums Black Friday-tilbud pÃ¥ Livalampen. Jeg sad klar prÊcis kl. 10 og havde allerede den originale lampe i kurven. FÞrst bagefter opdager jeg, at der faktisk findes en anden annonce, som er den, der gÊlder for tilbuddet â noget jeg slet ikke var blevet opmÊrksom pÃ¥.
Jeg fik så den rigtige tilbudslampe i kurven kl. 10.03, men da jeg gik videre til betaling, stod der, at den var udsolgt. Det undrer mig virkelig, at noget kan vÊre udsolgt så hurtigt, når man når at få det i kurven nÊsten med det samme.
Jeg synes ogsÃ¥, det er lidt mÊrkeligt, at man overhovedet kan lÊgge en vare i kurven, hvis den er udsolgt. Kl. 10.03 kunne jeg tilfÞje den, men ikke betale. Kl. 10.07 kunne jeg sÃ¥ slet ikke tilfÞje den i kurven lÊngere, fordi den stod som udsolgt. Det fÃ¥r mig til at tÊnke, at noget i systemet ikke har fungeret, som det burde â og jeg sidder tilbage med en fÞlelse af, at tilbuddet i praksis ikke var tilgÊngeligt.
Alt i alt en rigtig frustrerende oplevelse.

Specktrum ããã®åç
Havde tilbud på lampe til 1000kr men snÞd kunderne med to annoncer med en til 7199 og en til 1000kr som var lÊngere nede
Det kunne de godt have oplyst

Specktrum ããã®åç
Jeg oplevede desvÊrre, at Spectrums tilbud virker ekstremt misvisende. Deres Liva-lampe skulle koste 1000 kr. for de fÞrste 10 kunder. Jeg sad klar kl. 09.57, modtog beskeden og forsÞgte at kÞbe lampen med det samme â men systemet virkede slet ikke. Min mail blev registreret kl. 09.57, og jeg havde bÃ¥de min bror og veninde til at sidde klar samtidig, uden at nogen af os kunne gennemfÞre kÞbet, selvom vi fik koden i samme minut. Det virker meget usandsynligt, at der skulle vÊre 10 andre, der var hurtigere.
Det var selvfÞlgelig virkelig nederen, men jeg tÊnkte, at jeg så ville kÞbe en vase og få den gratis herringbone bakke, som de fÞrste 500 kunder skulle få. Alligevel stod den som udsolgt allerede kl. 10.03. Hvordan kan det hÊnge sammen?
Derudover var forklaringerne på deres kampagner meget dårligt beskrevet. Jeg skrev til både Instagram, TikTok og deres chatbot for at forstå, hvordan det hele fungerede. Jeg fik heldigvis svar, men jeg burde ikke skulle stille så mange spÞrgsmål for noget, der burde vÊre tydeligt fra start.
Alt i alt fÞler jeg mig ret snydt, isÊr når jeg er overbevist om, at jeg var blandt de allerfÞrste. Det efterlader et dårligt indtryk og gÞr, at jeg ikke har tillid til deres kampagner fremover.

DÃ¥rlig service
Jeg bestilte puder i stÞrrelse 50x50 og ved levering, kan jeg konstatere at puderne kun er 42x42 cm. Ved kontakt til Specktrum fÃ¥r jeg af vide at puderne slet ikke findes i den stÞrrelse der fremgÃ¥r af hjemmesiden og at jeg âbareâ kan returnere puderne og de sender returlabel. Det ville vÊre rart hvis fejlen var konstateret inden afsendelsen, sÃ¥ jeg ikke nu skal pakke puderne og sende dem retur - Êv

Specktrum ããã®åç
Jeg fik en meget god service af et venligt og hjÊlpsomt personale.
De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tÊnke på, at den holder, og man kan variere buketten ved at kÞbe en ny stilk engang imellem.
Personalet er meget dygtige til at "binde" en flot eller enkel buket.
Derfor 4 stjerner og mine varmeste anbefalinger.