Speedbooks® Software レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Wat ons betreft was er een splitsing in het kantoor, waardoor wij een nieuwe licentie hebben gekregen, het overzetten van de oude naar de nieuwe is super snel geregeld en de begeleiding was top!

5぀星のうち5の評䟡

Begin dit jaar kwamen wij op advies van Exact in contact met Speedbooks. Wij waren op zoek naar een rapportage tool waarbij wij niet alleen enkelvoudig per B.V. konden rapporteren maar ook geconsolide... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Speedbooks. Zeker nu alles ook online gaat, is mijn gebruikerservaring sterk verbeterd. Ik werk volledig in Google Workspace en hoewel Speedbooks alleen Ex... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Speedbooks, heeft mijn leven en werk veel gemakkelijker gemaakt door mij tools te geven welke een strakke rapportage als ook heldere analyses verkrijgen mogelijk maken door een simpele druk op de... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Of je nu als ondernemer zelf je financiën regelt, of dat als accountant voor anderen doet: niets is zo belangrijk als nauwkeurig inzicht in de financiën. Met Speedbooks® maak je eenvoudig perfecte managementrapportages, zoals kwartaal- en maandoverzichten, jaarrekeningen en begrotingen. Het dashboard geeft je bovendien real-time overzicht. Te gebruiken via desktop of mobile app. Welk administratiepakket* je ook gebruikt, Speedbooks® biedt voor een paar tientjes per maand razendsnel inzicht in je cijfers. Het gebruiksgemak en de overzichtelijke visuele voorstelling van de gegevens zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Geschikt voor bedrijven in praktisch elke branche, en of het nu om simpele of complexe administraties gaat: Speedbooks® werkt voor iedereen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Gebruiksvriendelijke rapportagetool

Gebruiksvriendelijke rapportagetool met standaard interface naar ons ERP-pakket. Zeer goede en snelle support. Integratie SBR kan beter.

Beste klant,

Enorm bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de rapportagesoftware een de supportafdeling. Wat betreft de integratie SBR, we zijn elke dag bezig om onze software te optimaliseren en we nemen dit onderdeel ook zeker mee.

5぀星のうち3の評䟡

Fijn programma

Fijn programma, maar de aanpassingen naar je eigen wensen kosten toch wel veel tijd.

Beste mevrouw Termijn,

Bedankt voor uw review. Het aanpassen van de lay-out van de rapporten is een belangrijke functie binnen de rapportagesoftware van Speedbooks®. Dit kan natuurlijk tijd kosten, maar u krijgt er wel gepersonaliseerde rapporten ervoor terug.

met Speedbooks maak je stappen

Uitstekende rapportage software voor elke onderneming! En bovendien een zeer behulpzame helpdesk!

Absolute aanrader!

Beste Pieter,

Super bedankt voor de review! Goed om te horen dat u zo enthousiast bent over onze software en de supportafdeling.

Wederom prettige samnewerking met

Wederom prettige samnewerking met Speedbooks bij de uitbreiding van ons klanten.

2021幎6月10日

Beste Ton,

Super bedankt voor de review! Goed om te horen dat u zo enthousiast bent.

5぀星のうち5の評䟡

Super simpel en makkelijk in gebruik

Super simpel en makkelijk in gebruik voor een optimaal inzicht in de cijfers

2021幎6月10日

Beste Speedbooks® klant,

Enorm bedankt voor de review!

Uitstekende Software Tool tbv Rapportage en Consolidatie

Zeer eenvoudig in te richten, alle functionaliteiten die nodig zijn, uitstekende rapportage tools welke flexibel zijn aan te passen en uitstekende Support-afdeling. Snelle response en zeer grondige kennis van zowel het pakket als van administratie in het algemeen.

2021幎6月3日

Beste Speedbooks® klant,

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de Speedbooks® software en onze supportafdeling!

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen software. Behulpzame medewerkers. Je wordt goed op weg geholpen.

2021幎6月2日

Beste Speedbooks® klant,

Super om te horen dat u zo enthousiast bent over onze rapportagesoftware!

5぀星のうち3の評䟡

Op zich prima rapportage software maar

Op zich prima rapportage software maar niet gerealiseerd zijn rapportage op kostenplaats en consolidatie. Dat zou vorig jaar gerealiseerd worden maar is nu onbekend dus vandaar een magere voldoende. Als deze twee opties er niet komen zullen we een andere rapportage software moeten gaan nemen...

2021幎6月2日

Beste Marcel,

Allereerst bedankt voor uw review! Wij waarderen het enorm dat u uw mening deelt. Wij zijn momenteel druk bezig met de verdere ontwikkelingen van Speedbooks® Online. Wij raden u aan om onze berichtgeving in de gaten te houden over de nieuwste ontwikkelingen.

5぀星のうち1の評䟡

Mooie praatjes maar loze beloften

Mooie praatjes, loze beloften en daar zit je dan met een niet werkend software wat klauwen met geld kost. Al overgestapt naar Visionplanner en dat werkt wel naar behoren.

Speedbooks met een dergelijk manier van handelen kom je nergens.

2019幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Veel geld voor loze beloften...

Eind juni een abonnement genomen op Speedbooks, niet goedkoop (150 euro per maand) maar het beloofde heel wat tijdsbesparing!

En daar gaat het meteen mis, de eerste weken bijna dagelijks problemen met deze, blijkt nu, experimentele software. Ondanks dat de servicedesk en de programmeur hun best doen en ieder probleem wel steeds weer opgelost krijgen, kostte het mij vele uren.

Daarnaast blijkt dat als ik gebruik wil maken van een aantal van de beloofde functies een SQL database moet installeren. Nu kom ik zelf uit de software branche, maar dat een leverancier geen SQL database levert onder zijn software die essentieel is voor bepaalde toepassingen, is nieuw voor mij. Extra werk, misschien niet eens zo erg, maar dit was niet vooraf verteld.

De keuze voor Speedbooks was mede gebaseerd op de financiele analyse die ze boden, aangezien wij veel eenmalige analyses doen een belangrijke plus voor ons. Echter wat blijkt voor iedere eenmalige analyse moet je een administratie aanmaken, hetgeen veel werk en extra kosten oplevert (voor de extra administratie).
Bij Speedbooks willen ze alleen verkopen, dus geen gehoor voor mijn klachten.

Dus nu 2,5 maanden verder Speedbooks EXIT!

2018幎9月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス