Wat ons betreft was er een splitsing in het kantoor, waardoor wij een nieuwe licentie hebben gekregen, het overzetten van de oude naar de nieuwe is super snel geregeld en de begeleiding was top!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Begin dit jaar kwamen wij op advies van Exact in contact met Speedbooks. Wij waren op zoek naar een rapportage tool waarbij wij niet alleen enkelvoudig per B.V. konden rapporteren maar ook geconsolide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Speedbooks. Zeker nu alles ook online gaat, is mijn gebruikerservaring sterk verbeterd. Ik werk volledig in Google Workspace en hoewel Speedbooks alleen Ex... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Speedbooks, heeft mijn leven en werk veel gemakkelijker gemaakt door mij tools te geven welke een strakke rapportage als ook heldere analyses verkrijgen mogelijk maken door een simpele druk op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Of je nu als ondernemer zelf je financiën regelt, of dat als accountant voor anderen doet: niets is zo belangrijk als nauwkeurig inzicht in de financiën. Met Speedbooks® maak je eenvoudig perfecte managementrapportages, zoals kwartaal- en maandoverzichten, jaarrekeningen en begrotingen. Het dashboard geeft je bovendien real-time overzicht. Te gebruiken via desktop of mobile app. Welk administratiepakket* je ook gebruikt, Speedbooks® biedt voor een paar tientjes per maand razendsnel inzicht in je cijfers. Het gebruiksgemak en de overzichtelijke visuele voorstelling van de gegevens zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Geschikt voor bedrijven in praktisch elke branche, en of het nu om simpele of complexe administraties gaat: Speedbooks® werkt voor iedereen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gebruiksvriendelijke rapportagetool
Gebruiksvriendelijke rapportagetool met standaard interface naar ons ERP-pakket. Zeer goede en snelle support. Integratie SBR kan beter.

Fijn programma
Fijn programma, maar de aanpassingen naar je eigen wensen kosten toch wel veel tijd.

met Speedbooks maak je stappen
Uitstekende rapportage software voor elke onderneming! En bovendien een zeer behulpzame helpdesk!
Absolute aanrader!

Wederom prettige samnewerking metâŠ
Wederom prettige samnewerking met Speedbooks bij de uitbreiding van ons klanten.

Speedbooks® Software ããã®åç
Super simpel en makkelijk in gebruikâŠ
Super simpel en makkelijk in gebruik voor een optimaal inzicht in de cijfers

Uitstekende Software Tool tbv Rapportage en Consolidatie
Zeer eenvoudig in te richten, alle functionaliteiten die nodig zijn, uitstekende rapportage tools welke flexibel zijn aan te passen en uitstekende Support-afdeling. Snelle response en zeer grondige kennis van zowel het pakket als van administratie in het algemeen.

Gemakkelijk te gebruiken
Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen software. Behulpzame medewerkers. Je wordt goed op weg geholpen.

Speedbooks® Software ããã®åç
Op zich prima rapportage software maarâŠ
Op zich prima rapportage software maar niet gerealiseerd zijn rapportage op kostenplaats en consolidatie. Dat zou vorig jaar gerealiseerd worden maar is nu onbekend dus vandaar een magere voldoende. Als deze twee opties er niet komen zullen we een andere rapportage software moeten gaan nemen...

Speedbooks® Software ããã®åç
Mooie praatjes maar loze beloften
Mooie praatjes, loze beloften en daar zit je dan met een niet werkend software wat klauwen met geld kost. Al overgestapt naar Visionplanner en dat werkt wel naar behoren.
Speedbooks met een dergelijk manier van handelen kom je nergens.
Veel geld voor loze beloften...
Eind juni een abonnement genomen op Speedbooks, niet goedkoop (150 euro per maand) maar het beloofde heel wat tijdsbesparing!
En daar gaat het meteen mis, de eerste weken bijna dagelijks problemen met deze, blijkt nu, experimentele software. Ondanks dat de servicedesk en de programmeur hun best doen en ieder probleem wel steeds weer opgelost krijgen, kostte het mij vele uren.
Daarnaast blijkt dat als ik gebruik wil maken van een aantal van de beloofde functies een SQL database moet installeren. Nu kom ik zelf uit de software branche, maar dat een leverancier geen SQL database levert onder zijn software die essentieel is voor bepaalde toepassingen, is nieuw voor mij. Extra werk, misschien niet eens zo erg, maar dit was niet vooraf verteld.
De keuze voor Speedbooks was mede gebaseerd op de financiele analyse die ze boden, aangezien wij veel eenmalige analyses doen een belangrijke plus voor ons. Echter wat blijkt voor iedere eenmalige analyse moet je een administratie aanmaken, hetgeen veel werk en extra kosten oplevert (voor de extra administratie).
Bij Speedbooks willen ze alleen verkopen, dus geen gehoor voor mijn klachten.
Dus nu 2,5 maanden verder Speedbooks EXIT!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã