Wat ons betreft was er een splitsing in het kantoor, waardoor wij een nieuwe licentie hebben gekregen, het overzetten van de oude naar de nieuwe is super snel geregeld en de begeleiding was top!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Begin dit jaar kwamen wij op advies van Exact in contact met Speedbooks. Wij waren op zoek naar een rapportage tool waarbij wij niet alleen enkelvoudig per B.V. konden rapporteren maar ook geconsolide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Speedbooks. Zeker nu alles ook online gaat, is mijn gebruikerservaring sterk verbeterd. Ik werk volledig in Google Workspace en hoewel Speedbooks alleen Ex... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Speedbooks, heeft mijn leven en werk veel gemakkelijker gemaakt door mij tools te geven welke een strakke rapportage als ook heldere analyses verkrijgen mogelijk maken door een simpele druk op de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Of je nu als ondernemer zelf je financiën regelt, of dat als accountant voor anderen doet: niets is zo belangrijk als nauwkeurig inzicht in de financiën. Met Speedbooks® maak je eenvoudig perfecte managementrapportages, zoals kwartaal- en maandoverzichten, jaarrekeningen en begrotingen. Het dashboard geeft je bovendien real-time overzicht. Te gebruiken via desktop of mobile app. Welk administratiepakket* je ook gebruikt, Speedbooks® biedt voor een paar tientjes per maand razendsnel inzicht in je cijfers. Het gebruiksgemak en de overzichtelijke visuele voorstelling van de gegevens zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Geschikt voor bedrijven in praktisch elke branche, en of het nu om simpele of complexe administraties gaat: Speedbooks® werkt voor iedereen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Speedbooks® Software ããã®åç
Goed toegankelijk maar beperkt op verbeteringen
Programma is goed toegankelijk vanuit meerdere boekhoudpakketten. De capaciteit om door te ontwikkelen aan het pakket lijkt (te) beperkt waardoor lang gewacht moet worden op verbetering in werkwijze met en beleving van het programma

Speedbooks® Software ããã®åç
De zelf inplementatie is bijna nietâŠ
De zelf inplementatie is bijna niet mogelijk. Door een aanbieding erin getrokken

Speedbooks® Software ããã®åç
Makkelijk en intuïtief programma metâŠ
Makkelijk en intuïtief programma met veel gebruiksgemak

Speedbooks® Software ããã®åç
Mooie tool, kan nog completer
Speedbooks heeft een makkelijk te gebruiken rapportage voor financieel inzicht gemaakt. Koppeling met veel gebruikte accounting software is eenvoudig. Het zou nog mooier zijn als er ook operationele data in de rapportages zouden kunnen worden opgenomen.

Speedbooks® Software ããã®åç
Speedbook is aardig op weg, maar er is nog wel wat werk aan de winkel.
Speedbook is aardig op weg maar heeft ook nog een lange weg te gaan. Voor excel rapportages is het perfect, wil je gebruik maken van de online rapportages dan is het allemaal nog wat behelpen. Ik mis bijv. een drill down functionaliteit naar de onderliggende administraties en documenten in AFAS. En, net als Vision Planner overigens, is het allemaal redelijk rigide. De flexibiliteit die Speedbooks heeft in haar excel rapportages mis ik in de portal zelf.

Vraag aan helpdesk
Heel duidelijke en uitgebreide uitleg bij een vraag. Geen tijdsdruk bij uitleg.

Speedbooks® Software ããã®åç
Handige software en top service!

ben er blij mee
ben er blij mee, duidelijke rapportages in elk gewenste opzet. Had op een paar punten gebruiksvriendelijker gekund

Speedbooks® Software ããã®åç
De reden dat ik vijf sterren geef isâŠ
De reden dat ik vijf sterren geef is dat de software voldoet aan de verwachtingen en dat Speedbooks daarnaast er in slaagt een kundige en vriendelijke helpdesk te hebben die ook goed bereikbaar is.

The only reason for not giving 5 starsâŠ
The only reason for not giving 5 stars is that when doing planning cash flow work I was brought to an excel file. To my opinion this should be a more advance system incorporated in the Speedbooks system.

Speedbooks® Software ããã®åç
Goede rapportage maar de palettenâŠ
Goede rapportage maar de paletten kunnen zelf ook steeds meer
Dan wordt het zoeken naar de meerwaarde

Voor het eerst Speedbooks gebruikt
Voor het eerst Speedbooks gebruikt. De snelheid waarmee je managementrapportages kunt genereren is fantastisch!

Goed om zijn eenvoud.
Goed pakket, eenvoudig in gebruik en als het al nodig is dan is de service ook uitstekend.

Vergelijking met desktopversie
Desktopversie was intuïtiever en logischer.
Het telkens opnieuw starten met een rapportagedatum tot en met vandaag is nutteloos.
Voor het grootste deel ben je bezig met historie.
Het is mogelijk dat de overgang naar web based versie andere eisen stelt maar dan moet je op z'n minst toch een paar verbeteringen zien en dat is m.i. niet het geval.

Speedbooks® Software ããã®åç
employees help you in a fantastic way
The Speedbook employees help you in a fantastic way if you ask questions (by telephone) and are not afraid to provide you with advice.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã