Jeg kan kun vamt anbefale SpelGruven, de er virkelige hurtige og derfor efterlader jeg denne bedÞmelse tak for salget,ikke sidte gang
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Klarar inte av att skicka det som man har betalat för (skickar fel varor samt att varor saknas) och blir sedan snorkig och tycker att ''nu avslutar vi det hÀr'' (troligtvis en fras som han har lÀrt si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra och tydlig kontakt samt snabb leverans. Har redan rekommenderat siten till såvÀl mina barn som bekanta.
good description from the product
äŒæ¥æ å ±
- äžå€ã²ãŒã åº
- èåå±
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- æ¥æ¬ã®é§èåå±
- ãããªã²ãŒã åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Spelgruvan hittar ni tusentals begagnade tv-spel, godis & snacks från alla vÀrldens hörn och massvis av funko pop figurer i alla dess formar och storlekar. Vi erbjuder alltid snabb leverans hem till din dörr och 30 dagars öppet köp!
é£çµ¡å
Industrigatan 7, 29539, Bromölla, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@spelgruvan.se
- spelgruvan.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har ej fått varorna
Snabb o trevlig Service
Jeg kan kun vamt anbefale SpelGruven
Jeg kan kun vamt anbefale SpelGruven, de er virkelige
hurtige og derfor efterlader jeg denne bedÞmelse tak for salget,ikke sidte gang
HÀrligt att kunna hitta hederliga gamlaâŠ
HÀrligt att kunna hitta hederliga gamla spel
Snabb leverans och bra varor
De Àr bra alltså.
Enkelt och snabbt
Hade varit full pott om inte kartongenâŠ
Hade varit full pott om inte kartongen till Inspector Gadget varit skadad/intryckt.
good description from the product
Var Àr mina grejer?
Snabbt och enkelt
Gammalt godis, annars nöjd.
Godiset gick ut för 3 månader sen, annars snabb frakt och bra service.
Tack för snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹