Spellenvariant レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik zag dat het pakketje snel werd verstuurd. Helaas heeft de bezorger het pakket niet afgeleverd in mn gekozen pakket automaat en ook niet goed afgemeld. Hierdoor was mn pakket zoekgeraakt. Hiervan sp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erg tevreden over Spellenvariant. Had een spel besteld die beschadigd was aangekomen. Ze hebben meteen een oplossing geboden en had de volgende dag al een ander exemplaar gekregen ter vervanging.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Steengoede webshop met groot aanbod. De prijzen liggen zeer goed, met lage of zelfs geen verzendkosten. De spullen worden zeer snel geleverd. Vooral de zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eige... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Spel besteld net voor een weekendje weg en toch maar even nagevraagd of deze op tijd binnen komt (ik was uiteraard zelf te laat met bestellen). Kreeg direct response per email met tekst en uitleg dat... もっと見る

企業情報

さまざまな外部ソースから提供された情報

Scherpe prijzen en altijd Gratis verzending, online kopen van, Bordspellen, Gezelschapsspellen, Trading Card Games en Klassieke Spellen

連絡先

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Product resealed

Snelle levering maar volgens mij was mijn elite trainer box champions path resealed zat een hele andere seal over de doos heen dan ze normaal hebben vrij duidelijk aan allebei de kanten een naat wat ze normaal niet hebben

2021年7月20日

Top webshop

Ik bestel hier regelmatig Pokemon producten (Boosterboxen, tins & ETB's) voor mijn collectie. Ik verlang naar kwalitatief goede producten, en heb deze dan ook ontvangen van Spellenvariant. De klantenservice is zeer goed. Met vertrouwen en plezier ga ik hier vaker bestellingen plaatsen.

2021年7月2日

Goede winkel

Ik had een Pokemon champions path elite trainer box besteld. Op tijd aangekomen en goede service. Pakket was ook onbeschadigd. Top site

2021年6月11日
5つ星のうち2の評価

Bestelling niet op voorraad

Ik heb op 29 maart een bestelling geplaatst voor een boosterbox van Pokémon. De levertijd was rond 3 april. Krijg ik 1 dag van tevoren een mail dat ze het nog niet op voorraad hebben.
Zet dan op de site dat het niet op voorraad is en dat het nog moet komen en niet mensen alvast laten betalen en dan later pas horen van dat je bestelling er nog niet is.

2021年4月2日
Spellenvariant ロゴ

Spellenvariant からの回答

Dit was inderdaad een pre order voor een Pokemon booster met een aangegeven releasedatum van begin april, het is niet de bedoeling geweest om u te laten denken dat ze reeds voorradig waren.

Spijtig genoeg kwamen leveringen destijd inderdaad vaak te laat binnen, ik kan me uw frustratie verder goed voorstellen want ik deel deze met u en ik had het dan ook graag anders gezien.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Peter-Paul van Houten

5つ星のうち5の評価

Order was delayed, but great service

Order was delayed. Got a personal email with the information and sincere apologies and if I wanted to cancel and order elsewhere he would arrange that asap. Where do you find this level of personal service these days? Will recommended this shop and order here again.

2021年1月21日

Hartstikke snel geleverd

Hartstikke snel geleverd, en dat tijdens de lockdown-gekte en in de week voor kerst. Zaterdag besteld en dinsdag geleverd (terwijl ze woensdag hadden voorspeld) Het was ook zeer goed verpakt en ziet er netjes uit: klasse.

2020年12月22日
5つ星のうち5の評価

Top spellenwinkel ! Hier koop je met plezier opnieuw.

Vooral de zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eigenaar maakt dat je hier met veel plezier opnieuw bestelt.
Vanuit België kan ook. Gewoon even een mailtje sturen.

2020年3月14日
5つ星のうち5の評価

Voor de tweede keer uitstekende…

Voor de tweede keer uitstekende ervaring.
Schriftelijke en telefonische communicatie verlopen zeer vriendelijk. Het aanbod is ruim, de prijzen dikwijls gunstig.
Spellenvariant heeft mij overtuigd. Ik ken geen andere webshop met zo'n optimale prijs/service verhouding.

2019年10月11日

Uitstekend aanbod

Telefonisch contact gehad met deze winkel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aanbod is erg gevarieerd, met veel bijzondere games. Pakket werd de volgende dag thuis afgeleverd en goed verpakt.
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

2018年4月8日
5つ星のうち5の評価

dit is nou een bedrijf waar je met een …

dit is nou een bedrijf waar je met een gerust hart kan kopen alles word netjes geleverd . eigenaar is zeer vriendelijk en mee denkend .
als je iets zoekt wat niet op de site staat kijkt hij of hij er aan kan komen en voor een mooie prijs , meerdere keren iets besteld bij dit bedrijf doe al meer dan 6 jaar zaken met deze webshop nooit 1 probleem ondervonden .
goed zo door gaan.

2017年10月31日