Det er virkelig en god hjemmeside, jeg havde kigget meget pÃ¥ en g2 master og var i tvivl om det virkelig skulle vÊre den med de der ''death wobbles'' sÃ¥ jeg overvejede ogsÃ¥ en g4. SÃ¥ jeg ringede ind t... ãã£ãšèŠã
Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjÊlp skal man kontakte ejeren pÃ¥ Facebook han er super flink og hjÊlper dig med dit problem el... ãã£ãšèŠã
En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok ogsÃ¥ er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et rigtig god og faglig hjÊlp i forbindelse med vores kÞb hos Kukurin Danmark. Michael var bÃ¥de utrolig rar og kompetent, og vi fÞlte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at l... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din eneste Danske KuKirin El-lÞbehjuls forhandler, med egen butik, lager, vÊrksted og webshop | Find os på www.KuKirinRacing.dk | www.KuKirin.nu
Hadsundvej 381C, 9260, Gistrup, ãã³ããŒã¯
- info@KukirinRacing.dk
- spelling.dk
Gode til at forklare og sÞde
Det er virkelig en god hjemmeside, jeg havde kigget meget på en g2 master og var i tvivl om det virkelig skulle vÊre den med de der ''death wobbles'' så jeg overvejede også en g4. Så jeg ringede ind til dem og fik mig en god 20 minutters lang snak de er mega flinke og hjÊlper dig med alt
Legendarisk side
Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjÊlp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjÊlper dig med dit problem eller spÞrgsmål
Meget venlig og rart sted og handle
Meget venlig og rart sted og handle. Fik en masse informationer om produktet.
Super service og god kvalitet
Rigtig god service og hurtig handel og lÞbehjulet er perfekt og rigtig god kvalitet. Kan kun anbefale at handle med Michael.
Kan godt anbefales ððŽ
Kan godt anbefales ððŽ
Kukirin er meget lÞbehjul til en meget rimeligt prisð
God og Êrlig rådgivning fra sÊlgeren
God og Êrlig rådgivning fra sÊlgeren. Bestemt en god kÞbsoplevelse, der kan anbefales til andre.
Hurtig og effektiv service
Michael svarede hurtigt tilbage på mail.
Tingene blev sendt hurtigt og vi havde vores dele efter kort tid.
Det betyder noget for en utÃ¥lmodig teenagerðð.
SÃ¥ fem store stjerner.
Og vi ved, hvor vi skal henvende os, hvis vi mangler viden om lÞbehjulð
God handler
God mand han er god til at handle med en og han er god til at fortÊlle om produktet/regler
En rigtigt god handel alt gik rigtigtâŠ
En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok ogsÃ¥ er en del andre der finder ud af de skal bruge vinterhjul ððœ
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem, lige fra fÞrste kontakt til leveringen af lÞbehjulet
Rigtig fint sted at handle el lÞbehjul
Rigtig fint sted at handle el lÞbehjul. Super god introduktion og fedt at man kan få hjÊlp til rep og ekstraudstyr. Bedste anbefaling herfra. Mvh Jesper og Christoffer.
Vi har fÃ¥et rigtig god og faglig hjÊlpâŠ
Vi har fået rigtig god og faglig hjÊlp i forbindelse med vores kÞb hos Kukurin Danmark. Michael var både utrolig rar og kompetent, og vi fÞlte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at lytte til vores behov og gav professionel vejledning, så vi endte med det helt rigtige lÞbehjul til sÞnnen. Han er super glad! Vi kan varmt anbefale Kukurin Danmark til andre, der Þnsker god service og hÞj faglighed.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi kÞbte en G2 hos Kukirin Danmark.
God og Êrlig info om produktet.
Jeg vil helt klart anbefale at handle dÚr.
Utrolig god service da der skulleâŠ
Utrolig god service da der skulle skiftes bremser. Top professionelt , og lÞsnningsorienteret da det viste sig det ikke kunne nåes til tiden , så fik en lÞsnning så sÞnnike blev glad.
Kan varmt anbefale både kÞb og eftersalgs processen man bliver hjulpet utroligt godt både under kÞb og med den efterfÞlgende service!