Har kÞbt en Office 2021, hurtig levering, kode virkede. Det viste sig at det var en LTSC version, det stod ikke pÃ¥ hjemmesiden, den har problemer med at kÞre, nÃ¥r filer fra VPN forbindelse skal Ã¥bne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
jeg er godt tilfreds med hvordan Spilkoder har håndteret mit problem med aktivering af Office, meget professionelt,
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en steam kode og de leverede prÊcis, hvad de lovede â Steam-spilkoder til en overkommelig pris. Kvaliteten af spillene er overraskende fin, og det fÞles som et godt kÞb. Brugeroplevelsen er... ãã£ãšèŠã
Skulle bruge en ny officekode, fandt den hos Spilkoder, alt gik superhurtig og fint. jeg kunne ikke aktiver office, en mail blev sendt, 10 min efter var der svar, to hurtige mail og alt var lÞst, det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãããªã²ãŒã åº
- 財åäŒèšãœããäŒç€Ÿ
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãœãããŠã§ã¢åº
- ã²ãŒã å°éåº
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks online butik til billige spil og software - Her har du adgang til et stort udvalg af produkter og bestsellers.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- spilkoder.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Value for money
Brugeroplevelsen er enkel og hurtig â koderne leveres straks efter kÞbet, og alt fungerer fejlfrit.
Altid en fornÞjelse at handle på spilkoder.dk
Super priser, gennemskuelig hjemmeside og spillet lander med det samme i indbakken ðð» Og sÃ¥ er det nice, at hjemmesiden er pÃ¥ dansk!
Nem og overskuelig hjemmeside med godeâŠ
Nem og overskuelig hjemmeside med gode priser, kommer helt sikkert til at kÞbe derfra igen!
Godt til steam-keys
Nem og hurtig levering! Jeg kÞbte en random Steam-key, og det fungerede prÊcis som det skulle :) Jeg har prÞvet at modtage en ugyldig nÞgle andre steder, men det var ikke tilfÊldet her.
Super nem levering
Super nem levering. Fik mit spil indenfor 2 minutter
Fantastisk oplevelse, nem side at finde rundt i, og lynhurtig levering!
Jeg kÞbte for nylig et spil gennem denne hjemmeside, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hjemmesiden var nem at navigere, og jeg fandt hurtigt det spil, jeg ville have. Betalingsprocessen var enkel og sikker, plus man havde muligheden for at bruge Applepay som automastisk havde mine informationer gemt så jeg ikke selv skulle indtaste det hele. Jeg modtog spilnÞglen Þjeblikkeligt efter kÞbet. Det bedste af det hele var, at jeg kunne aktivere spillet uden problemer, og det virkede perfekt. Fantastisk service, gode priser og hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale at handle her, og jeg kommer helt sikkert tilbage nÊste gang, jeg skal kÞbe et spil!
Fungerer fintð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹