PM Nilssons Spindelsanering レビュー 8

2. 不動産メンテナンス
  3. 外壁洗浄サービス
  4. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att bli av med spindlar i södra Sverige och i Stockholm. Kontakta oss om ni vill veta mer!

3.8

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Mycket besviken.

Mycket besviken.
Bokade tid för sanering av tre sommarstugor I början av April.
Fick information att det skulle utföras i början av Maj.
Ingen återkoppling vare sig via mejl eller telefon. När jag på mitt initiativ får kontakt får jag till svar att jag inte finns i systemet, trots att man finner mitt namn telefonnummer och mejladress samt bokningen.
Vår sanering blir nu försenad med ca en månad då vi avstår att anlita detta företag.

2025年5月15日

PM Nilssons Spindelsanering からの回答

Vi har en hemsida som man fyller i kontaktuppgifter om vad man önskar få sanerat samt adressen till det objektet som då ska saneras. Detta går då in i vårt CRM-system och även in i vårt logistikprogram. Vi går in i logistikprogrammet och väljer ut ett område och programmet tar fram en effektiv rutt på de adresser som då finns i området och från CRM-systemet skickas då en fråga till berörda om de godtar föreslagen dag för sanering. Av de som svarar ja på föreslaget datum skickas då tider ut som vi kommer. I detta fallet har då Lars skrivit in en adress till sin ordinarie bostad och inte till sin sommarvilla han vill ha sanerat så när vi väljer det område som Lars har sin sommarvilla så finns inte detta med i planeringssystemet och därigenom kommer inte någon förfråga till honom. Vi har över 3000 kunder och har tagit fram dessa system för att kunna hantera våra kunder på bästa sätt och i datta fallet så vill systemet ha adressen till det objekt som ska saneras inte till bostadsadressen på annan ort som inte saka saneras. Vi har inte haft detta problemet innan att man skriver in fel adress men vi ska ändra i vårt kontaktformulär så det framgår tydligt att adressen är till det objekt som ska saneras.
Mvh
Peter

Proffsigt & bra utfört

Vi är nöjda med saneringen, snabbt och proffsigt utfört. Något sen i återkoppling men iom att vi hade kontakt mitt i semestertider så gjorde det ingenting, fullt förståeligt och vi fick gott bemötande. Har inte sett spindlar sen vi fick saneringen utförd, förutom ett par ”långben-spindlar” men det var inte dessa vi hade problem med. De stora och små vanliga spindlarna är hittills borta och vi håller tummarna att det fortsätter vara spindelfritt och kommer högst troligt anlita igen nästa år för ”påfyllning”.

2021年8月22日

PM Nilssons Spindelsanering からの回答

Vad kul att ni blev nöjda och att era spindelproblem försvann.

Tack för feedbacken gällande kontakten. Vi arbetar just nu med att förbättra vår kommunikation så att inte samma problem existerar i framtiden.

Effektivt

Effektivt - vi har blivit av med ett betydande problem. Genomfördes på ett mycket smidigt och professionellt sätt. Bra information och föredömlig uppföljning. Fem stjärnor!

2021年7月23日
5つ星のうち5の評価

Inga spindelnät eller feta spindlar synliga runt mina fönster och balkong nu. Så en mycket nöjd kund med mindre nöjda spindlar.Inga spindelnät eller feta spindlar…

2021年7月11日

Hej Leif,

Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du är nöjd!

5つ星のうち5の評価

Bra service med bra resultat

Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar.

2021年7月7日

Hej Jonas,

Vad kul att ni blev nöjda!

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt! Har inte sätt en spindel på fasaden, uterummet eller i garaget sedan saneringen utfördes. Ni har helt klart en ny stamkund!

2021年4月19日

Hej Ida!

Vad kul att ni blev nöjda med resultatet, vi ses om ett år!

Stockholm

Trustpilot エクスペリエンス