Spirituele Sieraden レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

In het setje ringen mist 1ring (zodat de “tweeling”ringen dus niet compleet zijn, en bij een andere ring de “steen” scheef geplakt is, waardoor het heel goedkoop aandoet! Hier een e-mail overgest... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Pakketje duurde langer dan verwacht, dit uiteindelijk waarschijnlijk door de drukte. Na een week ik er toch een nieuwe opgestuurd, die dag ook de eerste bestelling binnen gehad. Na mail overleg mag ik... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Positieve punten: snelle levering en sieraden zoals op afbeelding! Negatieve punten: geen beschrijving van de werking van het sieraad, wat het extra persoonlijk maakt, als je het iemand cadeau wil... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prachtige, duidelijke website. Het armbandje, dat ik besteld heb, was kleiner dan verwacht en paste mij helaas niet. Ken ook niemand, die ik er een plezier mee zou kunnen doen. Retour gestuurd. Ontvan... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

SpiritueleSieraden.com heeft uniek helende sieraden. 100% kwaliteit, geen verzendkosten, 14 dagen bedenktijd en binnen 2 dagen geleverd.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

UPDATE

UPDATE:
Na het plaatsen van de vorige review ontving ik een mail met de uitleg dat het huisnummer ontbrak in mijn bestelling en de ketting zodoende was verstuurd naar een adres zonder nummer. Omdat de ketting niet is aangekomen, boden ze aan deze nogmaals versturen. Dank voor dit gebaar.
Ik denk dat het fijn werkt als jullie een telefoonnummer op de site plaatsen. Dat werkt prettiger op het moment dat er iets mis gaat en wekt ook meer vertrouwen.

2023幎4月4日

Besteld, niks ontvangen

Ik heb een armband besteld maar heb niks ontvangen. Ik heb 2 mails verzonden met de vraag waar mijn armband blijft meer geen reactie. Misschien dat ze vroeger nog wel is iets verzonden maar dat doen ze nu blijkbaar niet meer.

2023幎1月27日
Spirituele Sieraden ロゎ

Spirituele Sieraden からの回答

Beste Stez, excuses voor vertraging in verzending. Dit zou niet mogen. Ik probeer even je bestelling er bij te pakken maar kan hem niet onder je naam "Stez Moretz" vinden. Heb je ook een bestelnummer voor me? Dan hoop ik het zo spoedig mogelijk op te lossen. Bedankt en fijne dag! - Sterre

Zeer teleurstellend: niets ontvangen

Ik heb op 1 september 2022 een bestelling gedaan bij Spirituele Sieraden. Het is nu januari en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Ik heb inmiddels vier e-mails gestuurd maar er wordt nergens op gereageerd. Ook een bericht op social media haalt niets uit. Een telefoonnummer is er niet.
Zeer teleurgesteld in de service van dit bedrijf.

UPDATE.. Een paar dagen na deze review kreeg ik een e-mail van spirituele sieraden. Het verhaal is dat mijn bestelling niet was doorgekomen en dat mijn e-mails ook niet waren aangekomen door een storing. Twee dagen later ontving ik mijn pakketje. Ik ben blij dat het geleverd is, maar de gang van zaken is niet oké.

2022幎9月1日

Helemaal niet tevreden

Helemaal niet tevreden over "spirituele sieraden".
Herenarmband gekocht en na één dag dragen was die al kapot. Gemaild maar geen reactie.
Armband teruggestuurd maar ook nog geen reactie en geen terugbetaling.

2022幎8月2日

Scam

Scam. Heb 1 week geleden een order geplaatst. Niks opgesuurd gekregen of wat dan ook. Reageren ook niet op mijn email. Daar gaat mn geld.

2022幎7月4日

Kapotte Ketting

Mijn dochter kocht van haar zakgeld een kettinkje. Het kwam helaas kapot aan, kan gebeuren. Het was moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice, maar toen ik contact had beloofden ze een nieuwe ketting toe te sturen. Dat is helaas (nog) niet gebeurd. Er wordt ook niet gereageerd op mijn mail. Ik kan me voorstellen dat het heel druk is bij de klantenservice, maar voor mijn dochter die hiervoor gespaard had is dit wel heel vervelend.

2022幎2月9日
5぀星のうち4の評䟡

It would be nice to have the

It would be nice to have the explanation of each item sent in the box. Ie,what the stone or animal represents. I gave 7 gifts and had to remember the meaning of each to tell the receivers. I probably forgot some details....I hope you know what I mean.... But the gifts were lovely and loved by my team.

2022幎2月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス