Spizz | Tapas ud af huset レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Spizz.dk leverede en tapasoplevelse med flere gode elementer. Mængden af mad var god og passende, og de fleste retter var meget velsmagende. Afhentningen fungerede helt problemfrit, hvilket gjorde o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

For det første var Tapasen velsmagende og indbydende for øjet. For det andet var servicen helt i top! Vi fik byttet den salat der havde fået solstik til en ny frisk salat - virkelig en god oplevelse :... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har været super glade for vores oplevelse hos spizz.dk. Kundeservicen var i top, meget hurtig, professionel og imødekommende. Leveringen kom præcis til tiden, og det var utrolig nemt både... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Spansk kartoffelomelet, spanske kødboller i tomatsovs og rejer i hvidløg var ok, men pinchos var kedelige, brød ikke frisk og kedeligt pålæg, spansk sangria var for tynd, den burde smage af noget mere... もっと見る

企業情報

1. 仕出し業者

当該企業による記述

Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.

Friske råvare

Vi laver altid på dagen

Vores spanske retter er så frisk at vi laver dem 1 time før i ønsker at få dem i.

優良

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

11 retters tapas menu til 5

11 retters tapas menu til 5 : vi var skuffede. 5 af tingene var nogenlunde ok og ellers var det kedeligt og uden meget smag. Nogle af serveringerne var meget små: en tandstik med et lille stykke kylling og en microskobisk ananas. Maden var iskold og smagte daggammelt.
Brød tørt og vi tog noget af vores eget ud af fryseren.
Det var ikke pengene værd. Det er pindemadder og ikke tapas retter.
Dog var personalet utroligt søde.

2025年12月26日
5つ星のうち5の評価

Tusinde tak og stor ros til Spizz🥰🇩🇰💐

Tak til Spizz for både at levere lækker mad til vores guldbryllup og samtidig sikre at selve bestillingen af maden foregik på en hjemmeside, der var let tilgængelig at anvende.
Vi og vores 27 gæster havde den dejligste oplevelse af jeres 11 tapasretter. Alt var friskt og rigtigt lækkert.
Tak for den skønneste oplevelse- alt fungerede, lige fra bestilling, levering, åbning og opsætning af kasserne med maden samt gæsternes og vores glæde ved synet og smagen af maden.
Vi giver hermed den bedste anbefaling videre!
Bedste hilsner fra Merete Dannerfjord

2025年7月10日

Rigtig god tapas!

Det var en god oplevelse, idet jeg før havde bestilt fra Spizz og følte mig tryg ved, at de ville levere god tapas til tiden!
De levede helt op til dette - også denne gang!!

2025年8月22日
5つ星のうち4の評価

Lækkert tapasbord

Vi bestilte tapasbord til 20 personer og der var rigeligt med mad, brød og tilbehør. Maden kom indenfor det bestilte interval, men anrettet så man ikke kunne opbevare i dele af maden i køleskab. Et ønske kunne være at man kunne bestille levering til et mere præcist tidspunkt.

2025年8月9日

Rigtig lækker luksus tapas

Rigtig lækker luksus tapas til 40 mennesker til fødselsdag. Leveret til tiden, rigelige mængder mad og så var det bare super lækkert og alle gæster komplimenterede maden!! Vil klart anbefale det og vælge det igen. Derudover, super tilgængelig og hjælpsom kundeservice, både på mail og på telefon. Tusinde tak for en rigtig god oplevelse.

2025年7月26日

Trustpilot エクスペリエンス