Spoedtest.nl レビュー

15,977
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. 緊急治療センター

当該企業による記述

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

連絡先

(15,977)

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Geen resultaten ontvangen en de service…

Geen resultaten ontvangen en de service is zo slecht dat ze om de uur reageren. Nooit meer hier

2022年7月7日

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons om te horen dat u geen uitslag heeft ontvangen. Zou u via https://spoedtest.nl/klachten/? uw klacht kunnen indienen? Hierbij ook graag de bestelnummers van de testafspraken die zijn gemaakt. Dan kijken we graag of en hoe we dit op een nette manier met u kunnen oplossen.

Uitkijkend naar uw reactie, wensen we u nog een prettige dag.

Topaanbieder

Topaanbieder. Het pand is herkenbaar dus handig te vinden. Het personeel ontvangt je hartelijk en verwerkt snel je gegevens. Je kunt snel en kundig geholpen worden. Ik kreeg geen sms-code waardoor ik mijn resultaat niet uit kon lezen maar toen ik mailde had ik binnen tien minuten mijn resultaat.

Goedemorgen Willemijn,

Bedankt voor uw leuke review. Wat fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen door onze collega! We zullen uw review delen met onze medewerker op locatie en hopen u nog eens te zien!

5つ星のうち4の評価

Correcte en vriendelijke medewerker.

Goedemorgen Jan,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u op een vriendelijke manier bent geholpen. Wij zullen deze positieve review delen met de locatie en hopen u nog eens terug te zien.

5つ星のうち5の評価

Zeer nette en schone locatie

Zeer nette en schone locatie. Vriendelijke medewerkster, die oprecht luistert naar de klant. Top!

Goedemorgen Rick,

Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. Wij zullen uw positieve review delen met de locatie. Als we nog iets voor u kunnen doen, bent u van harte welkom op één van onze locaties!

Wij wensen u nog een prettige dag.

Very good service

2022年7月4日

Dear Michel,

Thank you for your positive review. We're happy to hear that you have had a good experience with our service. We hope to see you again if you need another test!

We wish you a pleasant day.

Kind regards,

Negatieve vooroordeel geheel onterecht

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en gerustgesteld door de zeer vriendelijke, klantgerichte en correcte lieve medewerkster van de testlocatie. De Afwikkeling en de info over de test was heel goed. Ons vooroordeel was geheel onterecht.

2022年7月3日

Beste Abraham,

Bedankt voor uw prettige en positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zulke goede ervaringen heeft gehad met zowel onze klantenservice, als onze medewerkers op locatie. Mochten wij u in het vervolg nog ergens mee kunnen helpen, bent u van harte welkom op één van onze locaties.

5つ星のうち2の評価

Buitensporige administratiekosten

Met de uitvoering van de test en het opleveren van het resultaat heb ik geen ervaring. Omdat het testen voor een bezoek aan de VS werd afgeschaft heb ik de test geannuleerd maar moest wel 10 euro administratiekosten betalen. Dit staat in de voorwaarden maar is buitensporig veel. De verplichting tot het testen of het wegvallen van die verplichting heb je als klant niet zelf in de hand, dus om daar dan alsnog 10 euro voor in rekening te brengen heeft weinig met administratiekosten te maken, maar enkel met misbruik maken van een veranderende situatie om toch geld te kunnen vangen. Niet netjes.

Update: na het antwoord van Spoedtest om een klacht in te dienen op hun site heb ik dat gedaan maar nooit meer wat gehoord. Er was dus geen enkele intentie om het op te lossen.

2022年7月1日

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u onze service als onprettig heeft ervaren. Zou u uw klacht willen indienen via https://spoedtest.nl/klachten/? Vermeld hierbij ook graag de bestelnummers van de testafspraken die zijn gemaakt. Dan kunnen wij kijken of en hoe wij dit op een nette manier kunnen afhandelen.

Lief tegen kinderen

2022年7月1日

Goedemorgen Stefan,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen. Als wij in het vervolg nog iets voor u kunnen betekenen, bent u uiteraard van harte welkom op één van onze locaties.

5つ星のうち5の評価

PCR test gedaan op de Schiedamseweg .

PCR test gedaan op de Schiedamseweg .
In Rotterdam .. Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam..De locatie is ook schoon.. Je wordt gerustgesteld .. is 5* waard .. Groet Soeki

Goedemorgen Soeki,

Bedankt voor uw positieve review, altijd fijn om te horen! Wij zullen dit doorgeven aan de locatie en hopen u ooit nog eens te zien.

5つ星のうち4の評価

Uitstekende en alleraardigste vlotte…

Uitstekende en alleraardigste vlotte behandeling

Goedemorgen Teun,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen. Wij zullen dit doorgeven aan onze locatie. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Prettige ervaring!

Hele vriendelijke medewerkers en vlot geregeld! Werd meteen op mijn gemak gesteld.

Goedemorgen,

Wat goed om te horen! Dit is natuurlijk hoe we het graag zien. Als we u nog eens kunnen helpen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

5つ星のうち5の評価

Snel en vriendelijk geholpen!

Helemaal top! Ik kon vrijwel meteen terecht en werd heel vriendelijk geholpen.

Goedemiddag Jamie,

Bedankt voor uw leuke reactie. Wij vinden het fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met ons. Mochten wij u ooit nog ergens mee kunnen helpen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Wij wensen u nog een fijne dag.

Vlot geholpen

Vlot geholpen vriendelijke dame. Snel de uitslag van de pcr gekregen. Ik ben helemaal tevreden. Top.

Goedemorgen Joy,

We zijn blij om te horen dat we u zo naar wens hebben mogen helpen. Als we u nog eens kunnen helpen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Perfect!

Goed, duidelijk en snel geholpen in Zwolle.
Uitslag na half uur binnen en konden daardoor lekker op vakantie.

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen! Dit is natuurlijk hoe we het graag zien. Als we u nog eens kunnen helpen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

5つ星のうち5の評価

Super fijn en snel geholpen

Super fijn en snel geholpen! Binnen minder dan 30 minuten al de uitslag en makkelijk te koppelen in de corona app!

2022年6月26日

Goedemiddag Suus,

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u de uitslag probleemloos heeft kunnen koppelen in de CoronaCheck App. Wij hopen u ooit nog eens te zien.

Komen afspraak niet na

We hadden hier een afspraak om 19:00 uur. Na aankomst bleek er niemand aanwezig te zijn. Hierdoor hebben we dus 2x een half uur op en neer kunnen rijden.

2022年6月25日

Goedemorgen Nick,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u hier last van heeft gehad. Dit is uiteraard niet hoe wij te werk willen gaan. Wanneer wij op uw naam zoeken, zien wij dat een collega op uw kwestie heeft gereageerd en wij hopen dat de kwestie hierbij dan ook is opgelost. Mocht u nog vragen hebben kunt u uw klacht indienen via https://spoedtest.nl/klachten/.

Wij wensen u nog een fijne dag.

Prima

Goed en duidelijk geholpen in Doetinchem.
Uitslag na half uur binnen en konden daardoor lekker op vakantie.

2022年6月24日

Goedemorgen,

Wat een leuke review! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw review delen met de desbetreffende locatie! Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties.

5つ星のうち5の評価

Kundige en vriendelijke jonge vrouw

Kundige en vriendelijke jonge vrouw. Fluitje van een cent! Niks gemerkt van het staafje.

2022年6月24日

Goedemiddag,

Prachtig geholpen in zwolle

Prachtig geholpen in zwolle, hele aardige dame die me vriendelijk heeft geholpen.
Mogen meer van zulke mensen zijn.

Klein grachtje 5/5

2022年6月23日

Goedemiddag Osman,

Bedankt voor uw leuke en positieve review. Wij vinden het altijd fijn om te horen als onze klanten een prettige ervaring bij ons hebben. We zullen uw review delen met de desbetreffende locatie! Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties.

5つ星のうち1の評価

Vandaag kregen we een mail dat de…

Vandaag kregen we een mail dat de locatie in Dordrecht gesloten werd en of we maar een andere locatie wilde zoeken. Dit 3 dagen voor we getest zouden worden en onze vakantie. We kwamen hierdoor in de problemen omdat plotseling met spoed een ander bedrijf moesten zoeken. Nu kregen we een mail waarin gesuggereerd werd dat wij zelf geannuleerd hadden in plaats van excuses. Voor ons geen Spoedtest.NL meer!

2022年6月22日

Goedemorgen René,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u hier last van heeft gehad. Zou u uw klacht willen toelichten via https://spoedtest.nl/klachten/. Dan kijken we of en hoe we dit alsnog op een nette manier met u kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。