Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... もっと見る
Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... もっと見る
企業が回答しました
Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Testlocatie Heerenveen aan top
Makkelijk te bereiken locatie in Heerenveen. Keurig ontvangst en behandeling. Professioneel, ter zake en heldere uitleg. Bestendig de locatie en waardeer de medewerkster (van vandaag 12 juni 2022).

Spoedtest.nl からの回答
12 juni 2022 om 15.15 uur afspraak…
12 juni 2022 om 15.15 uur afspraak ontzetten goed geholpen heel vriendelijk en geduldig en ik voelde er niets van

Spoedtest.nl からの回答
Tijd van afspraak wordt niet naar gekeken
Om 11 uur een afspraak maar werd totaal geen rekening mee gehouden. Wie eerst komt, eerst maalt. Absurd

Spoedtest.nl からの回答
Doe NOOIT zaken met deze oplichters
Update: Sta je daar met je nieuwe afspraak op weg naar SChiphol, is er gewoon NIEMAND in de testlocatie. En klantenservice? Wow, dat is een slecht woord. Ik ga ze volledig kielhalen met hun service en straks wellicht een gemiste vlucht. Dus wees wijs en doe NOOIT , maar dan ook NOOIT zaken met deze oplichters.
Eerste bericht: Minder dan 1 dag van tevoren gaat de locatie gewoon eerder dicht. Ze plegen simpelweg een telefoontje en de klant kan stikken. Het gebeurde mij zojuist. Ik had een afspraak om 14.55 omdat ik binnen 24 uur moet laten testen (vlucht om 14.50 de volgende dag). De locatie sluit om 15.00, maar nu dus gewoon zonder opgaaf van reden eerder. Nul onderbouwing. Geeft mij de tijd om de aanvraag verder in te dienen bij de vliegmaatschappij. Flexibiliteit nul. Ze maken van hun probleem nu mijn probleem. Wat een prutorganisatie zonder commitment.

Erg behulpzame dame
Erg behulpzame dame! Heel vriendelijk en geduldig.
Dank voor een prettige ervaring.

Supersnel geholpen
Supersnel geholpen door vriendelijke dame op de spoedlocatie ad Ootmarsumsestraat te Almelo

Superfijne behandeling
Superfijne behandeling. Lekker op tijd en heel vriendelijk. Getest in Haarlem, Houtstraat.

Spoedtest ervaring
De mevrouw achter de balie was heel aardig en de locatie was makkelijk te vinden

Kloosterstraat 27 te Venlo
Zeer snel en goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel, heel open, duidelijk en rustig met de instructies.
Laat me hier de volgende keer zeker weer testen.

Spoedtest.nl からの回答
Super aardige Dame uit Dinxperloo.goed…
Super aardige Dame uit Dinxperloo.goed geholpen

Prima testservice
Prima testservice, super snel behandeld en snel resultaat. Testlocatie: Hoeksteen 149, Hoofddorp.

Pijnloos
Een relaxte sfeer , leuke enthousiaste hulp , makkelijk parkeren en dichtbij.

Spoedtest Purmerend
We kwamen iets eerder binnen en werden meteen goed geholpen! Hele behulpzame mevrouw en erg aardig! Het ging heel snel en het was absoluut niet ongemakkelijk!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。