Spoedtest.nl レビュー

15,977
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 緊急治療センター

当該企業による記述

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Snel, efficiënt en vriendelijk

Beste Marcel,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Wij wensen u nog een prettige dag!

5つ星のうち4の評価

Prima behandeld

Prima behandeld. Mooie openingstijden en vlot uitslag. Ik vond het jammer dat er geen parkeerplaatsen vlakbij de locatie waren.

Goedemiddag Wobke,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring goed was!

Wij proberen onze locaties altijd dicht bij parkeergelegenheden te openen, echter is dit niet altijd mogelijk.

Ik wens u verder nog een prettige dag!

Very nice people

Very nice people, good service

Good afternoon Hil,

How nice to read that you were helped so quickly and well! This is how we like to see it.

Kinds regards,

Okey okey okey ikey

Dear customer,

Thank you for your feedback. What exactly happened here? If you file your complaint at https://spoedtest.nl/en/complaints/ we'll check what we can do.

We look forward to hearing from you and wish you a good day. All the best!

Kind regards,

Eenvoudig en snel!

Eenvoudig om een afspraak te maken, test was snel gebeurd en resultaat na ongeveer 2 uur bekend.

2022年6月1日

Goedemiddag Peter,

Wat fijn om te lezen dat u zo snel en goed bent geholpen! Dit is hoe we het graag zien.

Wij wensen u nog een prettige dag!

5つ星のうち5の評価

Super easy testing for travel

Super easy testing for travel, have been using it recently for any COVID travel. Shakur was great, really friendly and made the process quick and easy.

2022年6月1日

Good aftnernoon Ben,

Thank you for your positive review! We are glad to hear that you were helped so well on location. We will share your review with the location and wish you a pleasant day.

Kind regards,

Spoedtest.nl misleiding

Spoedtest.nl misleid mensen met testen naar Hong Kong. Tot een maand geleden werd je via de site geleid naar een PCT test. De testen geleverd door spoedtest.nl voldoen hier niet aan.
Hierdoor heb ik een dure 30 minuten spoedtest op Schiphol Rijk moeten halen met ISO certificatie.
Spoedtest.nl vergoedde mijn schade niet, maar gaf alleen een voucher.
Vraag is natuurlijk wie dit bedrijf nog gaat gebruiken als ze zo onbetrouwbaar zijn.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u geen fijne ervaring heeft gehad bij ons. Helaas zijn onze testen nooit geldig geweest voor Hong Kong. Zij vereisen een speciale certificaat die wij niet leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Erg spoedig geholpen

Erg spoedig geholpen, dame heeft goed gekeken naar de registratie van mijn paspoort en ontdekte foutje in paspoortnummer

Veenendaal, 27 mei

Goedemorgen Yamilla,

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's! We hopen u graag nog eens te zien bij één van onze locaties en wensen u nog een prettige dag.

Netjes op tijd

Netjes op tijd alle 2 x de keren.

Goedemorgen Andreas,

Bedankt voor uw feedback! Wat leuk om te horen dat alle twee de keren alles op tijd is geleverd. Dit zien we natuurlijk erg graag.

5つ星のうち5の評価

Delft Nieuwe Langendijk is een prettige…

Delft Nieuwe Langendijk is een prettige en snelle testlocatie.
Zondagmorgen 11.00 uur,eerste klant en Rosalie stond me lachend op te wachten!
Ze zag dat de geboortedatum verkeerd was ingevuld. Scherp opgemerkt!

Goed begin van de dag!

2022年5月29日

Goedemorgen Hans,

Wat een leuke review! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw review delen met de desbetreffende locatie! Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties.

Nog een prettige dag gewenst.

5つ星のうち5の評価

Fijne testlocatie met vriendelijk…

Fijne testlocatie met vriendelijk personeel.

2022年5月28日

Goedenavond Jolanda,

Wat een leuke review! We zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad met ons en hopen u natuurlijk in de toekomst nog eens terug te zien bij een van onze locaties.

Vriendelijke vrouw!

Wij waren vandaag geholpen in Helmond op de Kerkstraat. Goed geholpen, beide negatief gelukkig en een Super Vriendelijke vrouw!

Goedemorgen Ruud,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen op locatie. We zullen uw review delen met de locatie en willen u nog een prettige dag wensen.

Klein Grachtje 8.

Klein Grachtje 8.

Beste teststraat tot nu toe, aardige mevrouw, netjes op tijd!

Goedemorgen Raya,

Wat een leuke review! Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen. We hopen u gauw nog eens te zien bij één van onze locaties.

5つ星のうち1の評価

Moest de test wegens omstandigheden…

Moest de test wegens omstandigheden annuleren en een nieuwe afspraak maken. Worden er maar liefst €10,- administratiekosten gerekend terwijl ik 23,95 had betaald dus ook nog is bijna de helft. Echt te belachelijk voor woorden.

Goedenavond,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen. Zou uw klacht willen indienen via https://spoedtest.nl/klachten/? Hierbij ook graag de bestelnummers van de testafspraken die zijn gemaakt. Dan kijken we graag of en hoe we dit op een nette manier met u kunnen oplossen.

Uitkijkend naar uw reactie, wensen we u nog een prettige dag.

Spoedtest.nl Delft is echt super

Spoedtest.nl Delft is echt super: snel, accuraat, schoon en behulpzaam. Wij warenmet een groep van 14 en waren binnen 20 minuten geholpen. Complimenten!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw review delen met de locatie!

Super behulpzame dame

Super behulpzame dame, veel geduld ook!! Voordat ik alles heb gevonden op mijn telefoon... Nu hopen dat ik negatief test 🤞 yep : negatieve uitslag!!

Goedenavond,

Bedankt voor uw positieve review! Wat leuk om te lezen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. We hopen u nog eens te zien bij een van onze locaties en wensen u nog een prettige dag.

Testen

Zo vlak voor de vakantie is het altijd stressen. Zeker als je dan ook nog getest moet worden voordat je op reis mag. We zijn met een groep van 5 ontzettend vriendelijk ontvangen, diegene die het testen spannend vonden werden op hun gemak gesteld. Professionele service en vriendelijke dienstverlening, zeker aan te bevelen.

Goedenavond,

Bedankt voor uw eerlijke feedback! We vinden het fijn dat u als groep zo goed bent geholpen door onze collega's. Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties en wensen we u nog een fijne dag.

5つ星のうち5の評価

Leuke jonge man die aandacht had voor…

Leuke jonge man die aandacht had voor de mens. Eindelijk een positief gevoel na de zoveelste stok in mijn neus.
Nu maar hopen dat de test zelf niet positief is.

UPDATE: Yes, test is negatief! Op naar Amerika!

Spoedtest NH Noordwijk
Langelaan 3
Noordwijkerhout

2022年5月26日

Goedavond Marieke,

Wat een leuke review! Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen, we zullen uw feedback doorgeven aan het personeel van de locatie.

Graag wensen we u nog een prettige avond.

N H Noordwijk Langelaan 3

N H Noordwijk
Langelaan 3
Goed bereikbaar en vriendelijk personeel

2022年5月26日

Goedenavond Inge,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons en we zullen uw review met onze collega's delen. Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties.

Nog een fijne avond gewenst.

Een perfecte CoronaCheck

Een perfecte CoronaCheck!

Alles was helemaal goed-op tijd, efficiënt, vriendelijk, uiterst professioneel, hygiënisch. Kan niet beter!

2022年5月25日

Goedemorgen Roderil,

Wat een leuke review! Wat goed om te zien dat alles goed is gegaan. Dit is hoe we het graag zien. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties.

Nog een prettige dag gewenst.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。