Trampoline besteld. Lange levertijd 8-10 werkdagen en weinig tot geen communicatie over de levering. Opeens melding dat er een pakket kwam en paar uur later binnen. Product is prima, handleiding is mi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
27 juli een voetbalshirt besteld. 30 juli bij het afhaalpunt. Verder geen problemen. Ik vind het jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn (8 euro in dit geval), anders zou ik vaker bestellen. En uit... もっと見る
Ik heb weliswaar enkele weken moeten wachten op mijn bestelling, maar onderzoek leerde dat dit niet aan Sport-Korting lag, maar dat de bezorgdienst steken had laten vallen. Zij hebben zich verexcusee... もっと見る
Super ervaring , alles liep klakkeloos en ik ben er heel blij mee . Ik zou altijd daar weer wat bestellen.
企業情報
当該企業による記述
Sport-Korting - Voordelige Sportkleding van topmerken Wij houden van sport. En van goede prijzen! Daarom bieden we je op Sport-Korting een enorm assortiment geselecteerde sportkleding en accessoires voor onverslaanbaar lage prijzen. We hebben alles wat je sportieve hart sneller doet slaan, van antislipschoenen en bijpassende sportkleding tot fanartikelen van je favoriete club!
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Levering keuring op tijd
Levering keuring op tijd, kwaliteit boven verwachting, aantrekkelijk geprijsd.
Kwalitatief goede kleding
Kwalitatief goede kleding , en leuke aanbiedingen in de HOT-DEALS. verzendkosten gratis vanaf 100 euro , prima duitse webshop. Betrouwbaar .
Super ervaring
Altijd goede prijzen
Altijd goede prijzen, snelle levering en prettige communicatie over de levering. Wat mij betreft een aanrader.
deze prijzen ga je nergens tegen komen…
deze prijzen ga je nergens tegen komen ,en da kwaliteit is uitstekend
A very trusted website to buy stuff and…
A very trusted website to buy stuff and cheaper.
ich habe über Ihre Website eine…
ich habe über Ihre Website eine Jogginghose bestellt. Leider ist die Lieferung trotz mehrerer Wochen Wartezeit nicht bei mir angekommen. Daraufhin habe ich mich per E-Mail an Sie gewandt. Einen Tag nach meiner Nachricht wurde ich von dem von Ihnen beauftragten Kurierdienst kontaktiert. Dieser teilte mir mit, dass mein Paket angeblich bereits vor einer Woche zugestellt worden sei – was jedoch nicht der Fall ist. Ich habe die Ware zu keiner Zeit erhalten.
Der Kurierdienst riet mir, mich erneut an Sie als Verkäufer zu wenden, da Sie mir eine Ersatzlieferung veranlassen könnten. Daraufhin habe ich Ihnen eine weitere E-Mail geschrieben, aber bis heute habe ich leider keine Antwort von Ihnen erhalten.
Ich bin mit Ihrem Service äußerst unzufrieden und bitte Sie hiermit um eine schnelle Klärung des Falls sowie um Mitteilung, wie Sie weiter vorgehen möchten.
Ich erwarte Ihre Rückmeldung.
Probleemloze vervanging bestelling na…
Probleemloze vervanging bestelling na problemen met de bezorgdienst
veel leuke kleding voor goede prijzen.
veel leuke kleding voor goede prijzen.
snel besteld en kwaliteit is goed
Eigenlijk bestel je bij het Duitse Sportspar GmbH
En uit de reviews begreep ik dat retourneren ook geld kost.
Het is een Duits bedrijf dat eigenlijk de naam Sportspar GmbH draagt.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snel verzonden, met goede track&trace info!
teleurstelling...
Had bij andere reviews al gelezen over een hele lange levertijd maar na 4 weken alsnog niks ontvangen.
Tracking gegevens worden ook niet gedeeld via de email.
Ook ontving ik geen reactie op contact met de klantenservice.
Very good products for less money.
Sport-Korting reactie op emails
Sport-Korting, moet leren te reageren op emails van klanten. ik praat nu hier vooral over mij zelf. 2 a 3 email gestuurd bij een eerder bestelling die wel heel lang wegbleef en geen 1 keer een reactie gehad op mijn email. Voor de rest ben ik redelijk tevreden met Sport-Koring
Hallo Sport-korting heel erg bedankt…
Hallo Sport-korting heel erg bedankt voor de mooie kleding en lage prijzen
Ik kende deze site nog niet en de korting was hoog dus vond het best spannend of het wel betrouwbaar zou zijn. Maar de bestelling is gewoon netjes bezorgd en alles is in orde. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!
Snelle levering naar NL
Top schoenen voor een top priks
Geweldige voetbalschoenen voor een derde van de originele prijs.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。