レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kansellerte bestillingen min av en Abilica Premium Row 90 romaskin som det er kampanje pÃ¥. Produktet markedsfÞres fremdeles pÃ¥ tilbud. Men varen kan tydeligvis ikke leveres. «Vi har dessverre feil... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gikk tilbake med karbonstaver av typen Trac 30 til Sport 1 pÃ¥ klÞfta. Stavene knakk mens jeg staket i snÞ. Disse stavene er brukt kun en sesong. Betjening kom med tilbakemelding at jeg hadde brukt de... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Som nyinnflyttet til BodÞ oppsÞkte jeg Sport1 butikken her for sykkelservice. Men der fikk jeg vite at de bare jobber med sykler som er kjÞpt i butikken. Men de var sÃ¥ snille at jeg kunne komm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde online fra Sport 1 VÃ¥gsbygd, fick produkten otroligt snabbt. TyvÀrr upptÀckte jag ett fel pÃ¥ produkten som man lÀt kunnat missat. Men kundsupporten hjÀlpte mig bÃ¥de snabbt och pÃ¥ ett riktigt... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. アりトドア スポヌツ甚品店
  3. ランニング甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til Sport 1 nettbutikk. Her finner du alt du trenger av Ekte Sport, med inspirerende sportsartikler og produkter du kommer til å elske.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Gikk tilbake med karbonstaver av typen Trac 30

Gikk tilbake med karbonstaver av typen Trac 30 til Sport 1 på klÞfta. Stavene knakk mens jeg staket i snÞ. Disse stavene er brukt kun en sesong. Betjening kom med tilbakemelding at jeg hadde brukt dem feil og at jeg hadde falt med de. Dette er kun fantasi fra deres side og jeg fikk beskjed at det ikke var vits å sende inn. Jeg er både sint for at stavene knakk pluss at ansatte tydeligvis ser på sine kunder som idioter. Kundeservice 0-10 stjerner, Forklaring 0-10 stjerner. Hvis du trenger sportsutstyr så bare kjÞr forbi denne butikken da de vil prÞve å lure deg og de bryr seg ikke om sine kunder.
Butikk: Sport 1 på KlÞfta

2026幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Kansellerte bestillingen min av en

Kansellerte bestillingen min av en Abilica Premium Row 90 romaskin som det er kampanje på. Produktet markedsfÞres fremdeles på tilbud. Men varen kan tydeligvis ikke leveres.

«Vi har dessverre feil i lagerstatus, og kan beklageligvis ikke levere varen(e) du har bestilt. Vi ser oss derfor nÞdt til å kansellere ordren, og annullere/returnere pengebelÞpet. Behandling av refundering/endring av faktura vil bli utfÞrt av Vipps eller Klarna».

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Som nyinnflyttet til BodÞ oppsÞkte jeg

Men de var så snille at jeg kunne komme tilbake i oktober (8mnd senere) så skulle de se om de hadde tid da.
Forstår ikke denne butikken at de ikke bare sier nei til en verkstedstjeneste, men at de også forteller kunden at han er uÞnsket som kunde i butikken ellers?
De går dermed glipp av framtidige salg av deler, smÞremidler og alt annet man kan ha bruk for.
Dessuten når man tok en titt inn i verkstedet så observerte man at der var det ikke mye som foregikk.

Den ansatte fortalte meg videre at de anser seg selv som de beste i BodÞ på sykkel. Kanskje det, men ikke på service!
Styr unna!

2026幎2月24日

I KleppestÞ AskÞy

Makan til oppgitt og lite imÞtekommende ansatt skal man lete lenge etter. Jeg kommer aldri til å handle der igjen etter den oppfÞrselen jeg opplevde fra den eldre selgeren. Jeg kom inn i butikken for å prÞve klÊr som jeg hadde bestilt på nett, og fra jeg kom inn dÞren til jeg gikk, mÞtte jeg kun sukk, stÞnning og en generelt ubehagelig holdning.

Hun jeg hadde med meg reagerte også, og sa at hun aldri tidligere hadde opplevd slik oppfÞrsel i en butikk. Jeg har sett dette fra ham fÞr, men tenkt at han kanskje bare hadde en dårlig dag. Nå som det gjentok seg, mener jeg virkelig han burde få kurs i kundebehandling.

Det er ekstra synd fordi den yngre ansatte der er veldig hyggelig, blid og hjelpsom – han trekker virkelig opp inntrykket av stedet.

Jeg skriver sjelden slike anmeldelser, men denne gangen fÞlte jeg det var nÞdvendig.

2025幎12月2日

Helt forferdelig!!!

Helt forferdelig!!!Kundeservice fungerer ikke.Har kansellert en ordre 5 min etter jeg bestilte den gjennom anbefalt skjema.De klarte likevel Ã¥ sende ordre om 2 dÞgn og lovet Ã¥ tilbakekalle den.Men SÅ kom regningen pÃ¥ 99kr for frakt som jeg skulle betale.Betale for at de ikke gjÞr jobben sin riktig.Har ingen rutiner rett og slett.

2025幎9月17日

Feil i lagerstatus

Hadde bestilt en vare på nett og fått ordrebekreftelse. Gikk en uke uten noe info om sending av varen. Sendte mail og etterspurte varen, fikk da svar at de ikke hadde varen inne alikevell og at bestillingen måtte kanselleres. Dette skulle vÊre en gave. Står nå uten gave og usikker på om jeg får kjÞpt en til tide.

2025幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig erfaring med bestilling av varer via nettbutikken

Jeg bestilte telt og sykkelveske med leveringstid 3-7 dager. Dette ble bestilt 13. Juli. For to dager siden, etter purring angående leveringstidspunkt, fikk jeg beskjed om levering 29. Juli. Jeg kommer aldri til å bestille noe fra dem igjen via nettbutikken da leveringstiden de antyder viser seg å ikke vÊre riktig.

2025幎7月16日

Styr unna!!

Styr unna! Aldri kjÞp noe fra butikken pÃ¥ Oasen senter i Haugesund. Inkompetente folk som gir deg feil opplysninger. Arrogante selgere og elendig kundeservice. Har slÞst bort 5000 kroner pÃ¥ sko der, fordi jeg har fÃ¥tt feil opplysninger om at sko kan returneres, som det viste seg man ikke kunne likevel, fordi de var brukt ute pÃ¥ asfalt, og ikke inne. Dette ble det ikke informert om ved kjÞp. Elendig service og elendig kundebehandling nÃ¥r man klager i ettertid. I signaturen deres har de "Vi skal strekke oss langt for Ã¥ gi deg det lille ekstra". Dette er lÞgn fra A til Å. SÃ¥ hvis du vurderer Ã¥ kjÞpe noe pÃ¥ butikken der, snu deg rundt og gÃ¥ bort pÃ¥ XXL og fÃ¥ skikkelig hjelp og GOD kundeservice heller :)

2025幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

Sport 1 skryter av bedste kundeservice passer ikkje.

Nå man skyter av bedste kundetilfredshet og ikke lever op til dette bliver det fejl. Få ikke svar på henvendelsen via mail (#31071961)
Og butikken i Flekkefjord svare ikke heller på forespÞrselen om at få stÞrre stÞrrelse på stÞvler.
Alt i alt dårlig opplevelser hagler ned.

(Denne klager videresende til Sport 1 så de har mulighed for at kommenterer.) (Vi skriver nu 22.sep 2025 forsat ingen svar)

2025幎5月6日

Totalt fravÊrende kundeservice!

Hold dere unna! Jeg var tidlig ute med en bursdagsgave, og kjÞpte en genser i nettbutikken. StÞrrelsen ble feil og jeg Þnsker å bytte til en stÞrre. De har genseren inne, til samme pris, og jeg har sakt at jeg betaler frakt begge veier. Genseren ligger ubrukt i original emballasje med lapper på. Jeg får allikevel ikke byttet varen fordi angreretten på 14 dager er passert. Totalt fravÊrende kundeservice, med null forståelse og viser ingen interesse for å imÞtekomme kundene sine. Utrolig provoserende og ironisk at de i svarene sine på epost skriver "Vi skal strekke oss langt for å gi deg det lille ekstra." Det er jo regelrett lÞgn! De er jo ikke villige til å strekke seg i det hele tatt! Betal heller noen kroner ekstra om det er nÞdvendig, for å kunne velge en annen sportskjede! Styr unna!

2025幎5月20日
5぀星のうち1の評䟡

Ønsker å fraråde folk fra å handle i fysiske butikker

Ønsker Ã¥ frarÃ¥de folk fra Ã¥ handle i butikkene til Sport 1. Jeg handlet flere par med hooka sko pÃ¥ Sport 1 i nabobyen, denne butikken gikk konkurs. De Ã¥pnet ny butikk 20 min unna. Gikk da innom denne for Ã¥ reklamere pÃ¥ skoen, fikk da beskjed om at dette ikke gikk da skoene var kjÞpt i en annen butikk. GÃ¥r sÃ¥ inn pÃ¥ deres nettside og fÃ¥r opp dette:

Sport 1 består av omlag 200 unike butikker. Det er derfor ingen automatisk bytterett av produkter som er kjÞpt i andre butikker i kjeden. Vi vil selvsagt gjÞre det vi kan for å hjelpe, men i utgangspunktet må varene byttes i samme butikk som de er kjÞpt.

Så IKKE kjÞp noe her fra med mindre du Þnsker å gå glipp av reklamasjonen din.

2025幎4月24日

Amundsen belte

Fikk ett Amundsen belte i desember - var innom for å bytte det til en stÞrrelse stÞrre.
Fikk fÞrst beskjed om leveransen fra Amundsen var hipp som happ - noe som neppe er gunstig å si om en leverandÞr til kjeden. Var innom gang nummer to - 1 måned senere - fortsatt ingenting kommet - var innom i dag 3 måneder senere og får beskjed om at de ikke bestiller stÞrre stÞrrelser enn 110cm.
Så grattis med å juge kunder rett i ansiktet.
Og gratulerer med å snakke ned leverandÞrer for å beholde masken.

2025幎2月10日

Lite lÞsningsorienterte ved mangler

KjÞpte et par Asics Gel nimbus i mars i fjor, og det har blitt hull i skoen (ved stortåen) etter lite bruk. Tok derfor med skoene til butikk og forsÞkte å klage. De ville kun gi meg 25% på et par nye. Jeg mener det er altfor dårlig. Har aldri opplevd å få hull i sko fÞr, og mener at et par sko til over 2000,- bÞr holde til mer enn noen få gangers bruk.

2025幎1月23日

Elendig kundeservice i nettbutikk

NB, dette gjelder nettbutikken! De fysiske butikkene har jeg bare hatt gode opplevelser med. , Men nettbutikken og spesielt kundeservicen som er så fryktelig at det er vanskelig å fatte at dette ellers er en velrennomert kjede. I oktober kjÞpte jeg fire t-skjorter på nett, men fikk to, uten noen mnÊrmere forklaring. Jeg skulle ha med alle fire på en reise som begynte å nÊrme seg og kontaktet kundeservice. Der fikk jeg etter hvert ingen respons. Jeg måtte kjÞpe to nye t-skjorter i butikk fÞr reisen. Etter at jeg kom hjem, har jeg henvendt meg til kundeservice to ganger. Nå i dag, tre måneder etter kjÞpet, får jeg en beklagelse på e-post (i alle fall et svar!), men saken lÞses ikke. Jeg vil selvsagt ha penger tilbake for de to varene jeg ikke har fått. Det får jeg ikke tilbud om og med erfaring fra flere ubesvarte henvendelser, forventer jeg ikke at de fortsetter å svare meg. Men jeg kommer til å fortsette å mase - men jeg vil anbefale alle å styre unna Sport 1 nettbutikk.

2025幎1月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ