Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... もっと見る
企業が回答しました
Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Di... もっと見る
企業が回答しました
Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in ord... もっと見る
企業が回答しました
Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessione... もっと見る
企業が回答しました
Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.
Oude Provincialeweg, 5527, Hapert, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering, conform de toezegging bij bestelling en op de website. Goede prijs - kwaliteit verhouding.
Product functioneert naar tevredenheid, wel erg lange levertijd. Volgens de website zou het 4 a 5 dagen duren, maar het heeft bijna twee maanden geduurd.
makkelijk contact en goede oplossing geboden, bij vragen na leveringen etc.
Er werd goed meegedacht over het ontstane probleem. Gelukkig was het product nog net op tijd binnen.
Na bijna 2 weken wachten geprobeerd contact op te nemen. Dit gaat erg moeizaam en uiteindelijk iemand aan de telefoon weten te krijgen. Hier werd medegedeeld dat het artikel niet was geleverd, maar bij de komende levering er bij zal zitten. Mij werd verzekerd dat ik een track en trace zal ontvangen en dat het artikel nu wel zal worden geleverd. Na een week te hebben gewacht helaas niets ontvangen. Geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. Via mail alles kunnen annuleren. Slechte communicatie, beloftes niet na komen. Voor mij nooit meer!

Sport- en spelmateriaal からの回答
3 speelballen voor honden besteld en 3 verschillende kleuren gekregen waar wij niet aan gedacht haddden Toppie
Goed contact gehad over wel of niet op tijd te leveren.
Heel meedenkend opgelost.
Kwaliteit van het product was prima.
Product niet op voorraad. Was voor mij niet direct duidelijk, maar wel prima levering na mail verzonden.
Ik heb nog niets ontvangen,en er ook nog geen reactie op gehad wanneer het bezorgd wordt.

Sport- en spelmateriaal からの回答
Helaas zit ik al ruim twee weken op het spelmateriaal te wachten en ik heb op mijn email van vorige week om duidelijkheid hierover niets gehoord.
Ik zal kijken of ik de betaling kan annuleren en elders bestellen.
Erg teleurstellend.

Sport- en spelmateriaal からの回答
Geen bericht, geen melding over versturen.
Geld ontvangen en de klant hoort niks

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。