Har lige bestilt indlÊgssÃ¥ler med levering hos pakke shop med DAO. Har nu fÃ¥et en sms fra DAO at leveringen ikke kunne gennemfÞres pÃ¥ grund af manglende svar ? og for at undgÃ¥ returnering skal man ind... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var lidt i tvivl efter jeg lÊste anmeldelser. Men var bestemt ikke skuffet enten over levering eller selv varen. Leveringstid 3 dage. Lidt lang svartid pÃ¥ fÞrespÞrgsel, flere skriver ogsÃ¥ om lang le... ãã£ãšèŠã
StÞrste minus, er helt klart at man selv skal hente vejledning. At man betaler for en hjemmelevering, men som betyder, den bliver afleveret ved en kantsten, ikke sÃ¥ smart nÃ¥r det er pÃ¥ den anden side... ãã£ãšèŠã
Jeg var nervÞs for kÞb. Pga negativ anmeldelser pÃ¥ trustpilot fra andre kunder. Men min handel var super. Leveret indenfor 5 dage. Super kvalitets hÃ¥ndvÊgte Kunne ikke fÃ¥ fat i sportig p... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har lige bestilt indlÊgssÃ¥ler medâŠ
Har lige bestilt indlÊgssåler med levering hos pakke shop med DAO. Har nu fået en sms fra DAO at leveringen ikke kunne gennemfÞres på grund af manglende svar ? og for at undgå returnering skal man ind på et link og Êndre leveringssted ? og jeg har 2 dage til det. Jeg ved ikke om det er en fup mail, men kan ikke komme i kontakt med Sportig da de ikke tager tlf, Der er åbenbart også andre der har det problem.
Jeg har nu haft mit Home Fitness i etâŠ
Jeg har nu haft mit Home Fitness i et år.
Jeg har smurt og rengjort meget ofte, men stativet er blevet skÊvt. Det er absolut ikke en butik jeg handler hos igen. Tror kvaliteten er bedre hos Temu
pakken kom som aftalt
StÞrste minus
StÞrste minus, er helt klart at man selv skal hente vejledning. At man betaler for en hjemmelevering, men som betyder, den bliver afleveret ved en kantsten, ikke så smart når det er på den anden side af ejendommen og selv skal flytte den op på anden sal.. så lidt bedre oplysning om, hvad og hvor lidt en hjemmelevering betyder. Okay produkt, absolut ingen overraskelser, hverken gode eller dårlig, larmer dog mere end Þnsket. Lang leveringstid, selvom der står hurtig levering.
Fin med enkelte mangler...
Maskinen er lige til mit behov......lidt manglende vejl. Til montering af display....det ligner noget som er beregnet til en anden maskine...en masse skruehuller uden mening....batterierne rustne og uvirksomme...
Der er plads til forbedringer
Cykle er god og den er som den skal vÊre.
Men jeg er ked af at jeg ikke kan få eller finde en manual på dansk.
Hold jer langt vÊk fra Sportig.dk
Hold jer langt vÊk fra Sportig.dk
Jeg bestilte en vare hos Sportig.dk og fik den 20. januar besked om, at min ordre var afsendt. Vi skriver nu den 2. februar, og jeg har stadig ikke modtaget varen.
Jeg har gentagne gange forsÞgt at kontakte Sportig.dk telefonisk, men telefonerne er lukket, og der er ingen form for kundeservice eller support. Til gengÊld blev min betaling trukket med det samme â helt uden problemer.
Det virker ekstremt useriÞst at tage imod betaling, men hverken levere varen eller vÊre til at komme i kontakt med. Mit klare råd er derfor: Hold jer langt vÊk fra Sportig.dk.
Jeg var utilfreds med leveringstiden på 10 dage
Jeg var utilfreds med at der står levering efter 2-4 dage, men der gik 10 dage fÞr varen blev leveret
Well it arrived quickly and I amâŠ
Well it arrived quickly and I am pleased with the product
OK produkter. Sen levering
Jeg modtog pakken senere end hjemmesiden beskrev. MÃ¥tte skrive til Sportig, men kontaktede selv DHL da der var lang svar tid.
Produkterne virker fine. Er kun benyttet 1 gang pt
Jeg har ikke modtaget noget endnu
Jeg har ikke modtaget noget endnu, og jeg kan ikke tale med nogen om pakken.
Justerbare hÃ¥ndvÊgte bestilte jegâŠ
Justerbare håndvÊgte bestilte jeg Torsdag og leveret Onsdag ugen efter. De virker perfekt.
Det levede helt op til forventningerne
Det levede helt op til forventningerne. Alt passede sammen, som Hans i Grethe.
som sådan gik det ok
som sådan gik det ok, pakken blev hurtig pakket og afsendt, men et stort % er at man ikke kan fÞlge sin pakke, på intet tidspunkt fik jeg tracking nr. , så jeg anede ikke hvordan pakken kom, det er ikke optimalt.
Bad delivery.
Bad delivery.
Dhl desn't elevate order to the door, only ground floor.
The box was demeged and shredded. So i had to take parts one by one to get to my apartment.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ