äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden over smaakvolle maaltijden zijn het. Bij Fit preps nooit bestellen mensen ten eerste belachelijk duur en niet te vreten uit de kartonnen bakjes rijst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Communicatie via email is heel goed. Maaltijden smaken goed. Levering van de maaltijden op afgesproken tijd. Voordat de leverancier voor de deur staat, ontvang ik altijd een kwartier te vore... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij SportMeals geloven we dat goede voeding de basis is voor prestaties â in sport én in het dagelijks leven. Daarom maken wij gezonde, eiwitrijke maaltijden die speciaal zijn afgestemd op jouw sportdoel: afvallen, droogtrainen, spiermassa opbouwen of kracht & herstel. Onze koks werken uitsluitend met verse ingrediënten uit Europa. Elke maaltijd wordt na bereiding direct ingevroren (shockfreezing). Zo blijven smaak, vitamines en voedingswaarden optimaal behouden â zonder conserveermiddelen of onnodige toevoegingen. Het gemak is minstens zo belangrijk: het bestellen van een pakket gaat eenvoudig online, en op werkdagen voor 10:00 uur besteld betekent dezelfde avond nog in huis. Levering gebeurt altijd betrouwbaar en gekoeld met droogijs, inclusief duidelijke track & trace. SportMeals is ontstaan uit passie voor sport en voeding en is inmiddels uitgegroeid tot hét merk voor sportmaaltijden in Nederland. Onze klanten waarderen ons om de smaak, de kwaliteit en de persoonlijke service. It's #bakkietime
Luzernestraat 67, 2153GM, Nieuw-Vennep, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 91ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Smakeloos eten, onoplettende medewerker. Ik kreeg mijn eten pas bij de tweede poging, omdat ik bij de deur had gewacht. Ik zag dat de medewerker op het verkeerde huisnummer aanbelde. Hij lette niet op het huisnummer! En het eten kwam zonder ijs. ð
Heerlijke maaltijden.
Gevarieerd en makkelijk te bestellen. Dag erna in huis en meteen de vriezer inð
Echt prima maaltijden en goede porties! Ik ga deze nog een tijdje doorbestellen en hoop dat ik ze niet te snel zat word.

SportMeals ããã®åç
Makkelijk bestellen, snelle levering en maaltijden die ik tot nu toe gegeten heb, zijn van een prima kwaliteit.

SportMeals ããã®åç
Bakjes zijn allemaal heel lekker, veel variaties en goede prijs, ook voor het pakket van paar bakjes ben je voordeliger, maaltijden zijn makelijk te berijden. Toch 4 sterren want de delivery dienst mag iets meer aandacht aan jullie klanten geven, de laatste bezorger kwam met mijn pakketje, dumpte het bij de voordeur en belde aan, vervolgens is ie gewoon weg gelopen, niet eens gewacht of iemand de deur opend...snap wel dat ie waarschijnlijk haast heeft maar een simpele Hoi kan wel?

SportMeals ããã®åç
Snelle levering heerlijke maaltijden en precies genoeg !

SportMeals ããã®åç
Snel en diepgevroren geleverd. Lekkere en gevarieerde maaltijden. Nette prijs.
Uitstekend.

SportMeals ããã®åç
Het zijn heerlijke maaltijden. En ik ben best kieskeurig.Dus al ze op zijn bestel ik nieuwe.

SportMeals ããã®åç
Ik had 7 verschillende maaltijden, ze waren van redelijk lekker tot erg lekker. Jammer dat een aantal bakjes al stuk was toen ze geleverd werden, bij de oats zaten zelfs stukjes plastic in het eten. Al met al een goede prijs-kwaliteit verhouding.

SportMeals ããã®åç
Communicatie via email is heel goed.
Maaltijden smaken goed.
Levering van de maaltijden op afgesproken tijd.
Voordat de leverancier voor de deur staat, ontvang ik altijd een kwartier te voren een berichtje dat ze eraan komen.

Top:
* levering op tijd
* directe terugstorting niet aanwezig product.
* smaak van het vlees is goed
* verpakking uitstekend
Tip:
* als een product niet aanwezig is van te voren via WhatsApp of mail informeren.
* onderneming moet actie ondernemen en klant moet geen actie ondernemen.
* belangrijk dat de titel van de maaltijd óók die hoofdingrediënten omvatten ( m.n. de groentes)

SportMeals ããã®åç
Lekkere maaltijden voor een goede prijs en snelle levering!

SportMeals ããã®åç
Snelle levering kwaliteit van eten was prima
Scheelt veel werk met koken
Aanrader

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ