Skorna kom, man tror att man handlar frÃ¥n butik i Sverige, Det stod, bestÀllning skickas samma dag om bestÀllningen görs innan klockan 13. rÀtt skor kom efter nÃ¥gon vecka. Trots att det stÃ¥r att r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Flera veckor frÃ¥n utlovad leverans sÃ¥ har de bestÀllda skorna inte kommit. Skrivit till kundtjÀnst men inget svar efter en vecka. Bluff? Edit. Fick svar som fastnat i spam, sannolikt pga att avsÀndar... ãã£ãšèŠã
VARNING!! Största blufföretaget nÃ¥gonsin. SÀljer andrahandsprodukter som gÃ¥r sönder. Totalt vÀrdelös kundservice bÃ¥de pÃ¥ mail och telefon. Ãven fast reklamationen blev godkÀnd sÃ¥ fÃ¥r jag varken nya... ãã£ãšèŠã
HANDLA INTE!! VARNING! precis som andra skriver sÃ¥ Àr det bara en scam hela hemsidan! Jag bestÀllde i juli 2021 och dras fortfarande med nya fakturor och inkasso frÃ¥n sportshop! Kundservicen Àr sÃ¥ otr... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Einfach schlecht
Angebotener und dann gekaufter Artikel war (anscheinend) plötzlich nicht mehr lieferbar. Als EntschÀdigung wurde dann ein 6⬠Gutschein fÌr andere Produkte angeboten...
RÃŒckerstattung hat dann zwar geklappt aber das Angebot war noch tagelang aktiv.
Sehr Àrgerlich. Der Shop hat anscheinend ein bescheidenes Warenmanagement oder lockangebote die dann gar nicht geliefert werden können
Totalt vÀrdelöst
Totalt vÀrdelöst, handla inte via dom.
KundtjÀnst svarar aldrig, dom ljuger och trots att köpt vara skickats tillbaka sÀger dom att dom inte fått retur. SÀger att dom ska ringa upp nÀr dom "kollat" upp returen men återkommer aldrig.
Helt katastrof.
Undvik Sportshop
Undvik Sportshop! Kan inte annat Àn att hålla med andra hÀr.
Svarar otroligt sÀllan på mail.
6/10 oktober skriver dom att dom har mottagit min retur.
Jag frågar nÀr mina pengar kommer tillbaka. Då skriver dom att dom måste få min retur för att jag ska få pengarna tillbaka.
Mailkonversationen har nÀstan tagit två månader. Helt galet.
Har samma historia som så många andra
Har samma historia som så många andra. Har en godkÀnd reklamation men de hÀvdar att de inte fått skorna i retur av mig, och har nu slutat svara på på mail eller telefon. Handla INTE hÀr, sÀmsta företaget jag stött på.
NOOIT MEER
Product besteld op 10 oktober 3-5 dagen levertijd. Voor kinderverjaardag 16-10. Op 19-10 nog niks ontvangen mail gestuurd. geen reactie 21-10 gebeld. Oh ja dat is niet op voorraad dus u krijgt geld terug. Geen bericht, geen melding, 11 dagen later.
VARNING!
VARNING!!
Största blufföretaget nÃ¥gonsin. SÀljer andrahandsprodukter som gÃ¥r sönder. Totalt vÀrdelös kundservice bÃ¥de pÃ¥ mail och telefon. Ãven fast reklamationen blev godkÀnd sÃ¥ fÃ¥r jag varken nya skor eller pengar tillbaks. Handla ej hÀr sÃ¥ att vi fÃ¥r bort sÃ¥nna hÀr företag frÃ¥n marknaden.
Skickade först tvÃ¥ mail- fick AldrigâŠ
Skickade först två mail- fick Aldrig något svar. Sen ringde jag tre gånger eftersom efter varje samtal sa dom att dom skulle skicka följesedeln men fick aldrig nån. Tillslut nÀr jag bad mamma ringa (som blev vÀldigt förbannad på telefon), Så fick jag Àntligen min följesedel på mailen. Att det alltså skulle krÀvas en månads tid med 2 mail, 3 samtal av mig och ett av mamma för få min följesedel :) handla ju över 750 kr och skrev till dom bara någon dag efter leveransen att jag ville göra en retur. Så var inget fel från min sida.
BesvÀrlig returhantering
Mycket besvÀrligt att göra retur på inköpta skor!
IstÀllet för att lÀgga med en retursedel i leveransen, som många andra gör, behöver kunden kontakta kundservice för retursedel.
Det tog flera dagar innan jag fick följande svar; "... Tack för att du kontaktar oss! Just nu har vi hög belastning och svarstiden Àr lÀngre Àn normalt. Vi beklagar detta! Vi försöker att svara på alla frågor i turordning. Just nu Àr svarstiden mellan 24-72 timmar...".
Jag hade Àven i meddelandet skickat med en fråga om produkten. Denna fråga besvarades aldrig.
Retursedeln kom till slut, efter ytterligare flera dagars vÀntetid, i pdf-format. Jag behövde alltså skriva ut den sjÀlv, vilket inte var ett problem för mig. Men om jag inte haft en skrivare hade det definitivt varit det.
Gör om, gör rÀtt!
BLUFFARE
BLUFFARE! Borde polisanmÀlas!!!!!
Behövde styrka retur med postkvitto!
HÀvdade att jag inte lÀmnat in paketet. NÀr jag sedan lÀmnade kvittonummer så såg hon plötsligt att skorna kommit till dem för flera veckor sedan.
Handla inte hÀr!!!!!! Hoppas de går i konkurs!!! Lurendrejare!!!!!!!
Absolut horribelt!
Absolut horribelt!
Tog i runda slÀngar 3 månader att genomföra en retur av ett par löparskor. Efter ett tjugotal samtal till kundservice (som aldrig svarar) och ett tiotal mail över 3 månaders tid har returen Àntligen blivit genomförd. Fakturan fick jag förlÀnga ett tiotal gånger. Kundservice aktivt bortser från att genomföra returer i hopp om att folk helt enkelt ska ge upp och bara betala.
HANDLA INTE HÃR!!!!!!!
VÀrstA hemsidan jag varit med om. BestÀllde en vara som jag ringde och stoppa ordern för jag la en ny order med två två rack istÀllet, dom sa att det gick bra, ordern som jag la ny tog över 3 veckor och ordern jag hade stoppat kom det faktura Àndå, ringde dom och dom sa att vi tar bort den, sen kom påminnelsen på fakturan ringde igen och dom sa bry dig inte om den för det Àr på vÀg att makuleras veckor efter kommer det från inkasso.... nu ringde jag inkasso och dom löste att fakturan makulerades över en natt, och sportshop har jag haft och göra med i månader....
HANDLA INTE HÃR!!!!
HANDLA INTE HÃR!!!!
BestÀllde ett par Hoka-skor som aldrig kom fram. Jag avbestÀlla sedemera min order både via mail och telefon och fick till svar att det skulle lösas och fakturan hos Walley skulle annulleras. Efter sju mail och tre telefonsamtal senare så ligger fakturan/kravet fortfarande kvar.. AnmÀlt till Konsumentverket! Ett skojarföretag!
RIKTIGT DÃ LIGT HANDLA INTE HÃR!
RIKTIGT DÃ
LIGT HANDLA INTE HÃR! Vill skicka tillbaka skor som Àr för smÃ¥ men det Àr omöjligt att fÃ¥ en retursedel. Har skickat massor av mail men fÃ¥r inga svar. Provar att ringa och fÃ¥r en telefonsvarare med "vi tar ditt samtal i turordning". Frekvensen av denna fras ökar efter 7 minuter, det Àr rÀtt uppenbart att man ska tycka att det Àr sÃ¥ jobbigt att man lÀgger pÃ¥. Jag lÀgger inte pÃ¥. Efter 15 minuter sÃ¥ bryts "samtalet".
Då går jag in på TrustPilot och inser att jag ALLTID ska göra det hÀdanefter innan jag bestÀller något. Vad jag nu ska göra med mina för små skor Àr frågan för jag vågar inte skicka tillbaka dem och bekosta frakten sjÀlv efter vad jag har lÀst hÀr.
Nu ska jag anmÀla till Konsumentverket.
Undvik
De har inte skickat någon vara och ger bara svÀvande svar på kundtjÀnst. Håll er borta
Har skickat mist 10 mail för att fÃ¥ enâŠ
Har skickat mist 10 mail för att få en Retursedel till mina skor men inget svar. Skickat till alla olika språk dom har på kundservicen men inte ett enda svar. OBS! Detta Àr ett riktigt SCAM företag... Handla inte hÀr.... Att dom försöker mjölka ut tiden för retur Àr ju inga tvivel om som många andra skriver..
Varning! Första gången jag blivit lurad vid e-handel
Har mailat och ringt kundtjÀnst angående en retur som jag önskar göra. E-posten besvaras ej och kundtjÀnst påstod (som flertalet beskriver hÀr) att de tyvÀrr ligger efter med sina returer under senare tid. LÀser hÀr på Trustpilot att dom gett samma svar sedan januari 2021 vilket får mig att inse att detta Àr scam. Anledningen Àr så klart att de vill låta de 30 dagarna för retur passera. Inget annat Àn bedrÀgeri och nu anmÀlt Àven av mig till Konsumentverket.
Handla inte hÀr!!!
Avråder från att handla vid sportshop.com eller handbollsshop.com. Har bestÀllt ett par skor som tyvÀrr var för stora. Enligt villkoren på hemsida samt i mail jag fått har man fria returer om ordervÀrdet överstiger 750:- man ska bara kontakta dem så skickar de en retursedel. Har nu skickat 5 mail och försökt ringa flertalet gånger utan framgång. Har inte vare sig fått återkoppling på mail eller någon retursedel. Oerhört dåligt. Snart kommer jag bli tvungen att sjÀlv bekosta returen för att inte stå med ett par skor jag inte kan anvÀnda.
Riktigt uselt företag!
BestÀller ett par skor och tar frakt med DHL,
företaget går in och Àndrar till Budbee hemkörning.
Bara ett problem, jag kan inte ta emot hemkörningar.
Budbee skickar tillbaks skorna 2/9 och nu Àr dom försvunna.
Företaget svarar inte på telefon eller mail.
Nu har jag anmÀlt till Konsumentverket och uppmanar fler att göra så.
De skickar ingen retursedel
De skickar ingen retursedel, hÀvdar datastrul. Jag förvÀxlade Sportshop med en annan webbutik som heter nÀstan samma sak men som Àr seriösa. Efter 20 års nÀtshopping från hela vÀrlden blev jag tillslut lurad.
Handla inte hÀr utan att lÀsa igenomâŠ
Handla inte hÀr utan att lÀsa igenom frakt information!! ALL RETUR Fà R DU ORDNA SJÃLV! Enligt kundtjÀnst Àr de sÃ¥ pÃ¥ alla webbshoppar, hÃ¥ller inte riktigt med dÀr! Och dÀr man betalar de sjÀlv Àr det ett reducerat pris dÀr det medföljer en retursedel. Inte sÃ¥ grymt ju!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ