Goede website, mooi aanbod aan o.a. verstelbare dumbbells voor een goede prijs! Producten snel verzonden (met PostNL, dus geen DPD oid) en dag na bestelling in huis. De kwaliteit van de verstelbare du... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Recent voor tweede keer dumbbells gekocht. Eerst 14 kg en nu 12 kg van het merk Kraken Eerste keer naar volle tevredenheid. ECHTER: nu kreeg ik 2 pakketten, die stonken een uur in de wind.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
2x 10kg en 2x 20kg Hex Dumbells netjes verpakt in twee aparte pakketten de volgende dag geleverd voor een prima prijs. ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bestelling van 3 sets dumbbells werd de dag voor de Kerstdagen snel geleverd. 1 set was niet compleet. Een mailtje hierover werd direct na de feestdagen opgepakt en beantwoord. Belinda maakte een n... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Product is great quality
Delivery was on time
Will order next equipment from this shop

Sportzaak ããã®åç
Ik vond dit bedrijf erg goed, omdat mijn favoriete product een redelijke prijs had, bedankt.

Sportzaak ããã®åç
Zeer snel geleverd en goed ingepakt aangezien het om een redelijk zwaar gewicht ging. Top!

Sportzaak ããã®åç
De vesten zijn een van mijn beste investeringen die ik heb gedaan. Ik heb voor mijn vrouw en ik beide één gehaald en ze passen ons perfect. Snelle levering.

Sportzaak ããã®åç
Snel geleverd, goede kwaliteit.
Ik kan nu eindelijk push ups doen zonder pijn.

Sportzaak ããã®åç
Snelle levering, en goede productomschrijving

Sportzaak ããã®åç
Super goede service. Heb het Kraken gewichtsvest besteld, welke direct de volgende dag geleverd werd. Super mooie kwaliteit, zit comfortabel, heb er elke dag veel plezier van! Beste gewichtsvest op de Nederlandse markt wat mij betreft.

Sportzaak ããã®åç
Artikelen waren keurig en vlot bezorgd. Contact met klantenservice verliep soepel en de reactie was snel.
Topzaak ! Ik kom hier zeker terug.

Sportzaak ããã®åç
Snelle levering gewichtsvest bevalt goed en zit comfortabel

Sportzaak ããã®åç
Heb het gekochte product snel ontvangen.
Echter kreeg ik het in een kapotte doos, product was gewoon open.
Daarnaast kreeg ik alleen een bevestigingsmail van bestelling. Maar geen track & trace mail of bevestigingsmail dat het product geleverd is.
Stel nou het product was op een verkeerd adres geleverd, dan zou ik hier niks van af weten.
Beetje slecht dit.
Ook ruikt het product heel chemisch.

Snel ontvangen.
Alleen me dumbell schijven passen niet op product. Ik heb barbell schijven nodig. Dus kan voor nu me tibialis trainer nog niet gebruike

Sportzaak ããã®åç
Goed product, mooie prijs en prima service! Product was helaas verkeerd bezorgd door PostNL, zeer snel en vriendelijk opgelost door medewerker van Sportzaak.com. Erg blij mee!

Sportzaak ããã®åç
Goed snel geleverd, en product is goede kwaliteit.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã