レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sikke en dÃ¥rlig kvalitet af sengetÞj. Det er papirstyndt og efter fÞrst vask ser det forfÊrdeligt ud. Printet er skÊvt og sengetÞjet nÊrmest gennemsigtigt. Jeg kommer aldrig til at lÊgge en... もっず芋る

Bestilt 2 x bambus sengetÞj via reklame fra Facebook- det lÊkkerts blÞde sengetÞj- desvÊrre var den en lynlÃ¥s gÃ¥et i stykker pÃ¥ det ene dynebetrÊk. Skrev til kundeservice og medsendte billeder af det.... もっず芋る

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Spot Outlet! Jeg kÞbte noget bambus sengetÞj og er rimelig tilfreds med mit kÞb. Leveringen gik hurtigt, og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger... もっず芋る

Bestilte d.3/11 forskellige babyting, fik en sÞd sms hvori der stod de ikke havde bleer i den Þnskede farve, jeg bad om en anden farve. D.11/11 fÃ¥r jeg en opdatering - hvor en bidering er fjerne... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトレット店
  2. 寝具店
  3. 子䟛服店
  4. 子䟛の店
  5. リネン専門店
  6. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Hos Spotoutlet.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til spotpriser. Vores koncept er simpelt; vi Þnsker at vores kunder flere varer for fÊrre penge. Vi har et bredt sortiment af alt indenfor bÞrnevÊrelse, spisetid, badetid, tÞj og sko, og licensvarer med populÊre TV-karakterer. I vores kategori med ting til bÞrnevÊrelse finder du et bredt udvalg af sengetÞj; alt fra Þkologisk sengetÞj til sengetÞj med bÞrnenes favorit-karakterer fra TV. Vi har isÊr en masse Paw Patrol, Gurli Gris, Sonic, Lilo og Stich, Byggemand Bob, Frost, Barbie, Minnie Mouse, Power Rangers, SmÞlferne, My Little Pony, Cars, Avengers og meget mere. Vores spisetids-kategori indeholder alt hvad bÞrnefamilien har behov for til spisetid med bÞrn; silikoneservice i LFGB silikone, drikkeflasker i rustfri stål, skridsikre dÊkkeservietter, hagesmÊkke og spiseforklÊder og MEGET mere.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

34件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Flabet kommunikation

DÃ¥rlig oplevelse.
De er dårlige til at kommunikere med deres kunder (mig) svarer flabet tilbage.

2026幎3月10日
Spotoutlet ロゎ

Spotoutlet からの回答

Hej Anne,

Jeg er selvfÞlgelig ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg beklager, at den ene vare i din ordre var udsolgt, men jeg er glad for, at vi sammen fandt en erstatning, som du Þnskede i stedet.

Jeg kan se i vores system, at der blev sendt en ordrebekrÊftelse den 2. marts kl. 15.09, samt en mail den 4. marts kl. 11.30 da ordren blev afsendt fra vores lager. Hvis du hverken har modtaget mails fra os eller DAO, kan det muligvis skyldes en tastefejl i mailadressen eller at de er endt i spamfilteret.

I forhold til track & trace sendte vi dig et link via sms, hvor du kunne fÞlge pakken. PÃ¥ tidspunktet var den endnu ikke registreret i DAO’s system, sÃ¥ vi skrev, at vi ville tjekke op pÃ¥ det nÊste dag hvis den stadig ikke var registreret.

NÊste morgen fremgik det af linket, at pakken ville blive leveret samme dag. Du skrev en sms inden vi mÞdte ind, og spurgte hvad status var, og vi svarede, at det fremgik af det link du havde modtaget, at din pakke blev leveret samme dag - dette ville du gerne have haft vi havde skrevet til dig, i stedet for at antage at du selv tjekkede det fremsendte link.

Jeg beklager hvis kommunikationen er blevet opfattet anderledes end den var tiltÊnkt – det har bestemt ikke vÊret vores hensigt at virke uhÞflig.

Ha' en rigtig dejlig dag,
/ Spot Outlet

SengetÞj lige til at kassere

Produktbeskrivelsen lover mere, end kvaliteten kan holde.

Jeg kÞbte sengetÞj, som blev markedsfÞrt som “100 % mikrofiber”, blÞdt, behageligt og Ã¥ndbart. Efter modtagelse og almindelig vask (ikke brug) fremgik det, at sengetÞjet er 100 % polyester og samtidig meget tyndt og af lav kvalitet.

Den oplevede kvalitet hÊnger efter min mening ikke sammen med den måde, produktet beskrives på. Betegnelser som blÞdt, behageligt og åndbart opleves som pyntet markedsfÞring uden reel sammenhÊng med produktet.

Kundeservice fastholdt, at der ikke var grundlag for reklamation, da varen var vasket.

Jeg ville Þnske, at materialevalg og kvalitet var beskrevet mere Êrligt, så man kan trÊffe et oplyst valg som kunde.

Derfor lige til at kassere.

2026幎2月4日
Spotoutlet ロゎ

Spotoutlet からの回答

Hej Bayram,

Vi beklager, at sengetÞjet ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår din frustration over situationen. Det er naturligvis aldrig vores intention, at et produkt skal opleves som misvisende beskrevet eller af lavere kvalitet end forventet.

Mikrofiber er et syntestisk materiale, som består af polyester, og på forpakningen af sengetÞjet står der med stort, at sengetÞjet er fremstillet i polyester - mikrofiber.

Når vi anvender betegnelser om produkter, er det baseret på produktegenskaber, egne oplevelser og tilbagemeldinger. Vi er naturligvis bevidste om, at oplevelsen af materialekomfort kan variere fra person til person - ligesom alt andet ligefra brug af uld i strikbluser, til sidekomfort i en spisebordstol.

Vi tager din feedback vedrÞrende materialefornemmelse og produktbeskrivelse til os, og vi vil overveje hvordan vi bedst muligt kan kommunikere ud, at beskrivelser er baseret på produktegenskaber, egne oplevelser og tilbagemeldinger.

Med Þnsket om en god weekend,
/ Spot Outlet

Rodebutik

D.11/11 får jeg en opdatering - hvor en bidering er fjernet fra ordren - ingen forklaring.
Da ordren kommer d.13/11 er der kun bleer på fakturaen - ingen i pakken, skriver til dem og får refunderet.
Ingen forklaringer - dårlig kundeservice.
Rodebutik - der er ikke styr på hvad de har.
Vil ikke anbefale at handle her

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

ULTRA dårlig kvalitet i bambussengetÞj

KÞbte 2 sÊt bambus sengetÞj. De ankom hurtigt. VIRKELIG dårlig kvalitet! Har kÞbt bedre kvalitet på TEMU.
Det ene sÊt var alt for lille. Det andet sÊt var der hul i i syningen, efter fÞrste vask på 30 grader skåne. Begge havde mange tråde der hang ud alle steder. Og det andet sÊt med hullet var også lille. Selv om det skulle vÊre stÞrrelsen.
Skrev og lavede en reklamation på begge. Skulle hive noget efter at blive svaret - men det endte med at de sendte mig to nye.

2025幎7月17日
自発的なレビュヌ

Dårlig kvalitet af bambus sengetÞj

Elendighed kvalitet af bambus sengetÞj 😳
KÞbte 2 sÊt. De kom ret hurtigt det er da også det eneste positive. Da jeg pakkede dem ud var det dyne betrÊk gået op i syningen, jeg tog flere billeder og sendte ind til reklamation og fik også svar at jeg selv kunne sy det, eller de kunne sende et nyt sÊt. Jeg får tilsendt et nyt sÊt, da jeg modtager dette er det også gået op i syningen. Igen tager jeg billeder sender til dem, men intet svar - jeg skriver dog også at jeg ikke magter at skulle prÞve igen og får det syet selv. Men nu har jeg så prÞvet det fÞrste sÊt, som selvfÞlgelig blev vasket på 30 grader fÞrst. Efter vask er det nu gået op i hjÞrnerne, og det kan ikke lappes, det er lige til skraldespanden.

2025幎7月16日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på ingen måde anbefale

Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale spotoutlet
 Jeg kÞbte 2 senge sÊt i bambus og valgte at inden jeg tog dem i brug at kÞre dem pÃ¥ et skylle program med 30 grader og da jeg skal have senge tÞjet pÃ¥ er det ikke kun for smÃ¥t det er meget lille!!! Det jeg ikke tjekkede op var om det var det ingen jeg vaskede det ogsÃ¥ for det ene senge tÞj var 163 cm og det andet 172 cm sÃ¥ meget smÃ¥t!!! Kontakter spotoutlet som sÃ¥ siger at jeg har vasket det ved 60 grader og der hoppede kÊden af for mig
 For det havde jeg ikke og de beskyldte mig for det!!! SÃ¥ nu har jeg 2 ubrugelige sengesÊt som jeg kan smide ud og kan IKKE anbefale det inkompetente firma til nogen!!!!

2025幎6月25日

Bambus sengetÞj

KÞbt 3 sÊt bambus sengetÞj via reklame fra Facebook. DesvÊrre var den en lynlås gået i stykker på det ene dynebetrÊk. Skrev til kundeservice, hvorefter jeg fik tilsendt et nyt sÊt. Hurtigt og effektivt kundeservice

2025幎6月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。