Spoused レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vlak voor de Kerst meldde ik een defect aan mijn Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal (- 1gr - 15kg – Tarra Functie - USB Oplaadbaar ) Ik kon het led-scherm van deze fijne weegschaal niet me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Anderhalf jaar geleden een mixer gekocht. De mixer werkte niet goed meer doordat er een intern breukje in het snoer zat. Keurig na wat heen en weer contact een nieuw exemplaar ontvangen. Top service d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wow , dat in Nederland nog zo geweldig klantenservice bestaat, keukenweegschaal bestellt via Bol.com werkte niet goed wordt zonder problemen vervangen en gratis verstuurd. Alleen voor hun klantenservi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden een K10 paarse tablet gekocht voor onze dochter. Hier was na enkele maanden een mankement ontstaan aan de tablet. Dus tablet via garantie retour mogen sturen voor reparatie naar de ve... もっと見る

企業情報

1. 電源供給店

当該企業による記述

Welkom bij Spoused. Bij ons kan je terecht voor mooie huis, tuin en keuken producten. Met onze producten maken we het leven net even iets makkelijker. Spoused - Living, life, better.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

service

Onze weegschaal van 2 maanden oud was stuk, en deze werd zonder problemen vervangen door een nieuwe. De geleverde service en snelheid ervan was prima.

2024年2月1日

Dag Annick,

Wat fijn om te horen dat we uw probleem konden oplossen en dat u onze service zo hoog beoordeeld. Heel veel plezier met uw nieuwe weegschaal!

Top service!

Mijn kindertablet had een kapot scherm en kon deze tegen wat kosten laten repareren, vervolgens een compleet nieuwe tablet mogen ontvangen en zo heb ik dit al eens eerder gehad met een kapot aan en uit knopje.
De service van spoused is echt geweldig! Ze helpen je echt top en verlenen je een geweldige service!

2024年2月1日

Dag Ryanne,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Het fijnste is nog dat uw kindje weer met een volledig goede tablet kan spelen. Heel veel plezier ermee :).

Prima webshop

Prima contact met webshop en garantie keurig afgehandeld.

2024年1月27日

Dag Lex,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact met ons. We staan altijd voor u klaar.

5つ星のうち1の評価

Let op

Let op, vanwege goede klantenservice.. Geen reactie in de chat, op whatsapp of ergens anders. Pakket naar 4 dagen nog steeds geen bezorgdatum !! Erg suspect !

2024年1月26日

Beste Nico,

Wat vervelend om te horen! Wat is uw bestelnummer, dan gaan we direct even met u meekijken? Want dat klinkt niet goed inderdaad.

Geweldige service

Geweldige service en klantvriendelijkheid
Snelle reactie via mail en probleem met defect artikel opgelost.

Jootje van T

2024年1月23日

Dag Jootje,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, bedankt voor de mooie review!

Kleine keukenweegschaal kapot.

Kleine keukenweegschaal ging kapot binnen garantie termijn. Ze denken mee om het op te lossen. Reageren netjes en snel. Uiteindelijk is het product omgeruild.

2024年1月18日

Dag P. Tetteroo,

Fijn om te lezen dat we u konden helpen, heel veel plezier met uw nieuwe weegschaal!

5つ星のうち1の評価

Niks ontvang besteldtatus blijft op…

Niks ontvangen besteldtatus blijft op bestelling aanvaard staan. En Jean blijft zijn excuses maar aanbieden. Nu mijn geld terug gevraagd

2024年1月6日

Dag Rene,

Wat vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed gaat! Ik heb het direct doorgezet naar het magazijn team zodat u uw bestelling binnen 2 werkdagen alsnog zult ontvangen.

Onze oprechte excuses!

Paarse kindertablet gekocht

Paarse kindertablet gekocht, mooi en goede kwaliteit
Eerste x bij Spoused besteld, had snel een kado nodig en kon in de fysieke winkels niet slagen voor een leuke tablet dus toen maar online gaan zoeken en kwam bij spoused terecht, heb besteld en had het de volgende dag in huis.
Helemaal top 👍🏼

2023年12月22日

Dag Angie,

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier gewenst met uw kindertablet.

5つ星のうち5の評価

Onze recente aangeschafte melkopschuimer.

Onze recente aangeschafte melkopschuimer verwarmde ineens niet meer. Na een begripvolle mail kreeg ik instructies maar die brachten geen oplossing. Daar werd snel op gereageerd. En ik kreeg meteen een nieuw product opgestuurd. Dat kwam een dag later al binnen.
Fijn contact en goede service!

2023年12月22日

Dag Ingeborg,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, opnieuw veel plezier gewenst met het genieten van uw heerlijke melkschuim.

Top klantenservice!

Mijn melkopschuimer begaf het binnen 2 maanden.
Kreeg direct n vervangend exemplaar opgestuurd maar die bleef steken bij postnl (al 3 weken tot op de dag van vandaag...)
Met de kerst voor de deur heeft Spoused een tweede melkopschuimer verzonden en deze heb ik vandaag ontvangen!!
Top service!!

2023年12月21日

Dag Paulien,

5つ星のうち4の評価

Goede thermo-/hygrometers

Ik had twee thermo-/hygrometers besteld, waarvan er in eerste instantie maar één geleverd was. Via mailcontact is dit redelijk snel door Spoused opgelost, door er eentje franco na te leveren. Beide meters doen het goed. Zeker voor de prijs, nog geen tientje per stuk. Ze hebben ook een heel duidelijke uitlezing. De aanduiding van de RV verschilt tussen beide meters slechts 2 tot 3 %, wat voor huishoudelijk gebruik zeker acceptabel is (ik heb in het verleden wel eens van een andere firma veel slechtere hygrometers gehad). De thermometers hebben een onderlinge afwijking van ongeveer 1/2 graad Celsius, eveneens zeker acceptabel voor huishoudelijk gebruik. Voor meters van laboratoriumkwaliteit ben je nou eenmaal een veelvoud aan euro's kwijt.

2023年12月16日

Dag V Hulshof-Budde,

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw hygrometers!

Groetjes Tom van Spoused

5つ星のうち5の評価

Tablet had moeite met laden

Tablet had moeite met laden. Opgestuurd, ter reparatie. Kreeg een nieuwe terug gestuurd👍

2023年12月11日

Dag Jumoli,

Fijn om te lezen dat we het voor u konden oplossen :). Weer veel plezier gewenst met de kindertablet!

Groetjes Tom van Spoused

5つ星のうち5の評価

Uiteindelijk netjes opgelost met Gijs van spoused!

Ik had een probleem met deze webshop die uiteindelijk heel netjes is opgelost met Gijs. Vandaar deze 5 sterren review!

2023年12月13日

Dag Daryl,

Wat vervelend dat u een onprettige ervaring met ons heeft gehad! Zou u verder kunnen toelichten per mail wat er was gebeurd? Zoals u ook aan onze andere reviews kunt zien zijn we zeker geen oplichters. Wel kunnen prijzen natuurlijk fluctueren.

Onze excuses voor uw ervaring met ons. We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Top service

Top service. Ik heb ze gemaild met de mededeling dat mijn melkopschuimer kapot is en na 2 dagen lag een nieuwe op mijn deurmat. Heel erg bedankt voor de top service

2023年12月8日

Dag Chaimae,

Massagegun defect

Ik heb bij dit bedrijf een massagegun besteld. Echter ging deze al na 3 maanden haperen en hield deze er zomaar mee op. Dit heb ik gemeld bij Spoused.nl. Nadat ik een film van het defect gestuurd hebt is mij een nieuwe massagegun toegestuurd.
Erg tevreden!

2023年12月5日

Dag Manon,

5つ星のうち5の評価

Apparaat was na enige tijd defect

Apparaat was na enige tijd defect , echter 1 mail en de service was top.
Zonder aarzeling van Spoused is het apparaat volledig vervangen.

Dat is pas service voor mij een dikke 10 en een aanrader voor een ieder.

2023年11月27日

Dag Torres,

zeer snelle levering

zeer snelle levering, er wordt snel gereageerd indien er een probleem is
ze zorgen voor een snelle en correcte oplossing
zeer tevreden

2023年11月21日

Dag Berry,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen u nog heel veel plezier met uw bestelling.

Groetjes Mary van Spoused

Trustpilot エクスペリエンス