Helemaal tevreden!
Wij zijn blij met Sprankelend Veluwe! Staan voor ons klaar wanneer we ze nodig hebben en maken alles goed schoon. Daarnaast reageren ze snel en zijn ze meedenkend. Heel fijn!
Bij Sprankelend Veluwe zijn we gepassioneerd over het verzorgen van jouw vakantiehuis / chalet of openbare ruimte. Ons team van professionals staan klaar om jouw omgeving te transformeren, naar een stralend schone plek. Ontdek de magie met Sprankelend Veluwe!
Eerbeek, ãªã©ã³ã
Sprankelend Veluwe levert echt topwerk bij ât Veluws Nest. Het chalet is iedere keer weer fris, schoon en tot in de details verzorgd. De communicatie is prettig en betrouwbaar, en ik kan er volledig op vertrouwen dat alles perfect in orde is voor nieuwe gasten. Een fijne, professioneel bedrijf met oog voor kwaliteit. Absoluut een aanrader!
George en Marije zijn toppers! Ze zorgen voor een fris en schoon huis, communiceren perfect, zijn flexibel en denken mee met je. Wij zijn super blij met Sprankelend Veluwe! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sprankelend Veluwe ããã®åç
Samenwerking verloopt goed. Snelle duidelijke communicatie en misverstanden of complicaties zijn vaak snel met wederzijds begrip verholpen . We weken nu een aantal weken samen. Niets te klagen

Sprankelend Veluwe ããã®åç
We hadden op korte termijn schoonmaakhulp nodig, omdat ons huis in de verkoop ging en we in tijdnood kwamen. De ramen moesten worden gezeemd en de serre - die behoorlijk vies was - moest van binnen en van buiten (en van boven!) worden gepoetst. Heel fijn dat Sprankelend Veluwe erin is geslaagd om tijd vrij te maken in hun drukke schema. Het zijn sympathieke mensen en harde werkers. Wij zijn tevreden over het resultaat: een stralend schoon huis.

Sprankelend Veluwe ããã®åç
Sprankelend Veluwe nu een aantal keer ingezet. Duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak vind ik belangrijk. En dat leveren ze. Prima prijs kwaliteit wat mij betreft. En vriendelijke medewerkers.

Sprankelend Veluwe ããã®åç
Wij zijn ontzettend tevreden, George komt de afspraken na en onze beide chalets worden zeer nauwkeurig schoon en fris afgeleverd. Waarna we ook nog de foto's opgestuurd krijgen. Onze gasten zijn ook zeer tevreden!

Sprankelend Veluwe ããã®åç
Marije is fijn in omgang, alles in overleg. Werkt netjes. Komt op tijd.
Altijd blij als ze is geweest en mijn huis weer lekker schoon is!
Zeker een aanrader!!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ