ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skolerne er for selviske uden hensyntagen til hvad fremtiden for en lav håndvÊrks udd retning er
Det er skolerne som er for selviske!
Mercantec i Viborg er INGEN undtagelse.
- når eleven sÞger ind for fx Grundfos bliver de lokket over på de mere lavt udd.
Hvorfor?
- fordi faglÊrerne kun tÊnker på deres egen ansÊttelse.
Det vÊrste argument for at få en elev til at udd sig til jord/beton arbejde var:
Du bliver helt vild med en lÞncheck pÃ¥ 10000,- pr md som lÊrling âŠ
Mangen til fordrukken faglÊrer tale har jeg simpelthen kun forargelse overfor!
De manipulerer og da min sÞn som lÊgger o middel på den matematiske og eng sprog side var o 18 år blev jeg bare mÞdt med et håndligt grin.
Så spÞrger du mig er det skolerne der hÊnger i bremsen for alle tÊnkelige måder uden hensynstagen til at det unge menneske skal holde o 50 år på arb markedet.
Og dét er da ikke nogen som gÞr i hÃ¥ndvÊrks fagene âpÃ¥ gulvetââŠ
Er denne anklage gyldig?
Ja ligeså meget som en fordrukken tale fra en faglÊrer.
Jeg har aldrig fundet mig i at man taler forbi mig som forÊldrene til mit barn.
Da hele knÊgtens familie er alt fra håndvÊrk til akademiker.
Men fik direkte at vide jeg skulle blande mig uden om..?!
SÃ¥ den her anmeldelse er fuldt fortjent.
ELCON Viborg
Vi havde ELCON til at monter en Ok oplader. MontÞren havde efterladt 1 cm mudder i hele baggangenð¡ rengÞring efter hans besÞg tog 4 timerð¡ han lavede ogsÃ¥ hul i vÊgen indenfor, hvor han ikke sagde noget til osð¡ arbejdet udenfor ligner at det er et barn der har lavet det, et stort hul i muren samt et rÞr der er smÊkket pÃ¥ vÊggenð¡ det kunne vi fÃ¥ sÞlle 500 kr til en ny mÃ¥tte samt rengÞringð samt en mure der vil komme og lappe vÊggen, Men ingen maler ð ALDRIG skal ELCON inden for mine dÞre igenð¡ aldrig har jeg haft hÃ¥ndvÊrker hvor de efterlader stÞre svineri ð¡
BesÞg
Har besÞgt Jysk i Viborg , som altid en god service af de to Pernille og Maria, de er guld vÊr pas på dem
God pizza tak
Cafe Delfinen
Endelig service, samt meget meget hÞje priser og meget bitte små potioner mad. dette sted er ikke for familier at spise.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã