䌁業情報

1. 枅掃サヌビス
  2. コンテナ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

**Over Spuddy** Bij Spuddy maken we jouw leven makkelijker door professionele kliko-reinigingsdiensten aan te bieden. Wij zorgen ervoor dat je afvalbakken altijd fris, schoon en hygiënisch zijn. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook beter voor je omgeving. **Hoe werkt het?** Onze service is eenvoudig en betrouwbaar: 1. **Ophalen**: Wij komen langs op de dag dat je kliko wordt geleegd. 2. **Reinigen**: Met onze professionele apparatuur reinigen we je kliko grondig van binnen en buiten. 3. **Terugplaatsen**: We zetten je schone kliko netjes terug op de juiste plek. Je hoeft zelf niets te doen – wij regelen alles voor je! **Waarom Spuddy?** ✔ **Grondige reiniging**: Wij gebruiken professionele technieken en milieuvriendelijke middelen om jouw kliko brandschoon te krijgen. ✔ **Betrouwbare service**: Altijd op tijd en volgens afspraak. ✔ **Hygiënisch en fris**: Geen nare geurtjes of viezigheid meer in je kliko. ✔ **Makkelijk te boeken**: Kies een pakket en wij zorgen voor de rest. Met Spuddy geniet je van gemak, hygiëne en een uitstekende service. Onze missie is om jouw afvalbeheer een stukje aangenamer te maken. Of het nu gaat om een eenmalige reiniging of een langdurig abonnement, je kunt altijd rekenen op onze zorg en kwaliteit.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Nooit meer contact gehad

Contract aangegaan... 1e reiniging voor €1,-Mijn container is in april 1 x gereinigd, daarna een mail gehad in mei dat de chauffeur een ongeluk heeft gehad en voorlopig niet meer kon komen, zou zsm weer contact volgen... In de app kreeg ik te horen dat de mevrouw die altijd de apps beantwoorde met zwangerschapsverlof was... Meerdere keren een app of mail gestuurd, maar totaal geen reactie meer van hun kant... Er wordt gelukkig ook geen geld van mijn rekening afgeschreven... Dus eenmalig een hele mooie schone bak en een grote sticker van Spuddy... Maar helaas geen goede reclame zo...

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Wij zijn een contact aangegaan en de

Wij zijn een contact aangegaan en de container is 1x gereinigd. Hier waren wij enorm enthousiast over. Spurt heeft meteen een sticker geplakt en wij waren vol goede moed. Helaas is de moed in de schoenen gezakt. Ze zijn na die ene keer nooit meer geweest. Gelukkig hebben ze ook geen geld afgeschreven maar hier ga ik geen contact voor aan. En nu zit ik met een vieze bak met een grote sticker. Ik heb gemaild maar krijg geen reactie.

2025幎6月29日
自発的なレビュヌ