Ik heb een liplift laten doen
Ik heb een liplift laten doen.
Nooit werd er de gegevens van de arts aan mij gedeeld. Terwijl ik hierom meerdere keren heb gevraagd.
Ik moest 1400 euro contant brengen. Anders komt er kosten op van 300 euro want ik moest opeens belasting erop betalen op het bedrag dat eerder afgesproken was. Zogenaamd was 1400 exclusief btw. Dit wordt niet eerste verteld. Dus ze cashen 1000en euros contant dagelijks en dat is zeker zwart. Aangezien ze iraans zijn.
Toen
Ze hebben mij 2 uur laten wachten op mijn behabdeling.
Zonder enige empathie en excuses mij Zonder verdoving gesneden en gehecht. Elke snee en naald heb ik gevoeld.
Geen empathie en maakt ze mij belachelijk dat dit niet pijn doet en ik mij aanstel. Ik heb zoveel gehuild toenâŠ
Daarna hele nacht voelde alsof ik naalden aan mijn neus geprikt werd.
Daarna heb ik pleister eraf gehaald en zie dat het zo verkeerd is gesneden. De hechtingen is niet interdermaal maar boven de huid de elke plaats waar mij hechting is gezet het is door de draad zo hard toen getroken dat de draad mij heeft gesneden en de littekens van de hechtingen zijn zo duidelijk te zien.
Alles wat ik wilde heb ik niet gekregen bij de liplift. Ik wilde mooier worden maar ben lelijk geworden door de littekens.
Ik ga ze aanklagen en vergoeding aanvragen. Nu is hun insta onbreikbaar.
Geen reactie op mijn whatsapp.
Littekens en verkeerd gesneden.
Pas op. Deze slager (arts) is niet bekwaam. Pas op. Hooelijk help ik iemand hiermee. Ik had veel roode vlaggen maar heb mijn vlaggen niet gezien.
Als ze gegevens van arts niet doorgeven zijn ze niet te vertrouwen.
Niet hier jezelf laten verpesten. Had ik maar een review gelezen.
Zoveel spijt.