Jeg vil gerne dele min dybt skuffende oplevelse med SSH Biler for at advare andre potentielle kunder. KÞbsoplevelse Mit kÞb hos SSH Biler var problematisk fra starten. Jeg blev lovet en b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har netop kÞbt en BMW og fik samtidig afleveret min Volvo i en byttehandel, som jeg oplevede som bÃ¥de fair og tryg. Allerede inden selve kÞbet havde jeg en rigtig god dialog med virksomheden, hv... ãã£ãšèŠã
Jeg ville giâ 10 stjerner, hvis jeg kunneâ€ïž Jeg har nu bÃ¥de kÞbt, og fÃ¥et udfÞrt service hos SSH Biler, og de leverer hver eneste gang. Personalet er utrolig imÞdekommende, professionelle... ãã£ãšèŠã
Jeg har igen leaset en bil gennem SSH-Biler, og hele processen var smertefri fra start til slut. De var hjÊlpsomme i rÃ¥dgivningen, svarede hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og gav mig en lÞsning, der passede prÊci... ãã£ãšèŠã
KirstinehÞj 59, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Netop handlet med SSH Biler og sÊlger Peter.
Fra start til slut super professionel service og kommunikation. Kunne svare på alle spÞrgsmål, som vi havde.
Kan klart anbefale dette sted til kommende nye bilejere.
Tak for god handel!
Dejlig nem og god handel. Super service som jeg blev glad for.
Jeg ville giâ 10 stjerner, hvis jeg kunneâ€ïž
Jeg har nu både kÞbt, og fået udfÞrt service hos SSH Biler, og de leverer hver eneste gang. Personalet er utrolig imÞdekommende, professionelle og altid i godt humÞr, hvilket gÞr hele oplevelsen bedre
DERUDOVER er deres priser meget fairð
Man fÞler sig aldrig overrasket af en urimelig regning, og det giver en stor ro at vide, at man ikke risikerer at skulle tÞmme hele opsparingen for et serviceeftersyn eller en reparation
Min bil stÃ¥r altid knivskarpt, nÃ¥r de har haft fingrene i den, og jeg er virkelig taknemmelig for det hÞje niveau og det gode hÃ¥ndvÊrk, de leverer hver gangð
Jeg fortsÊtter med, at kÞrer 35 min frem og tilbage, hvis det er hos SSH
Tak til hele SSH teamet, vi ses helt klart igen!
Har handlet bil 2 gange med super service
SSH biler har et stort udvalg af brugte biler til enhver smag og pengepung.
Der har vÊret en god og tillidsfuld baseret handel. SÊlger (Peter) har vÊret behjÊlpelig med at skaffe vinterhjul, undervognsbehandling, service og syn til meget favorable priser - eller inkluderet i kÞbspris.
SSH biler var dem, der tilbÞd den bedste pris for vores gamle bil.
NÊste gang jeg handler, er jeg stÊrkt i tvivl, om jeg vil kÞbe en udvidet garantiforsikring til 8.400 kr.
Har lidt på fornemmelsen, at det er spild af penge på en nyere bil, men det kan kun tiden vise.
Jeg vil handle bil hos SSH biler igen.
God oplevelse - min mand, som stod for kommunikationen, fÞlte sig i trygge hÊnder, og vi har fået en rigtig fin bil og god handel.
Jeg har kÞbt bil hos SSH biler ved Tobias, som har vÊret fantastisk hjÊlpsom og serviceminded. Kan kun anbefale stedet til andre!
Har vÊret mere end tilfreds!
â 1 stjerne â Skuffende forlÞb og manglende ansvar
Min oplevelse med SSH Biler har vÊret yderst skuffende.
I forbindelse med en sag omkring bilen erkendte virksomheden fÞrst, at der var et problem, og oplyste, at de ville dÊkke en del af belÞbet. Kort tid efter Êndrede de imidlertid forklaring og benÊgtede både ansvar og tidligere tilsagn.
Denne form for skiftende udmeldinger og manglende opfÞlgning skaber stor usikkerhed som kunde â sÊrligt nÃ¥r der er tale om en handel i den hÞje prisklasse. Jeg har oplevet mangelfuld kommunikation og en tydelig mangel pÃ¥ vilje til at finde en reel lÞsning.
Det samlede indtryk er, at aftaler og tilsagn ikke bliver fulgt op i praksis, hvilket jeg finder uacceptabelt i en professionel bilhandel.
Jeg håber oprigtigt, at ingen andre kunder kommer til at opleve et lignende forlÞb

KÞbsoplevelse
Mit kÞb hos SSH Biler var problematisk fra starten. Jeg blev lovet en bil i perfekt stand, men det viste sig hurtigt, at dette ikke var tilfÊldet.
Kundeservice
Da jeg kontaktede SSH Biler for at få hjÊlp, blev jeg mÞdt med ligegyldighed. De nÊgtede at tage ansvar for deres fejl og tilbÞd ingen lÞsninger.
Konklusion
Jeg kan ikke anbefale SSH Biler. Min oplevelse viser, at de ikke prioriterer kundetilfredshed og handler uetisk. Jeg håber, at andre vil tÊnke sig om, fÞr de vÊlger at handle her.

SSH-BILER ããã®åç
Jeg har netop kÞbt en BMW og fik samtidig afleveret min Volvo i en byttehandel, som jeg oplevede som både fair og tryg. Allerede inden selve kÞbet havde jeg en rigtig god dialog med virksomheden, hvor der blev svaret grundigt på mine spÞrgsmål, og jeg fÞlte mig godt vejledt hele vejen.
Servicen var i top fra start til slut, og hele teamet var imÞdekommende og professionelle. En af kollegerne var også meget hjÊlpsom under prÞvekÞrslen, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.
Samlet set har jeg haft en virkelig positiv oplevelse med en virksomhed, der fremstÃ¥r bÃ¥de seriÞs og professionel. Stor ros til hele holdet â jeg kan varmt anbefale dem!
Meget skuffende oplevelse. Firmaet overholder ikke aftaler og fremstår utrovÊrdigt. Kommunikation og kundeservice har vÊret utilfredsstillende. Jeg vil ikke handle her igen.

SSH-BILER ããã®åç
Yderst kompetent behandling - Kommer gerne igen når den tid kommer
Rigtig god service og vejledning gennem hele kÞbsprocessen. Jeg fik et sÊt vinterdÊk med i handlen.
Yderst tilfreds! Kan varmt anbefale SSH biler
God efterfÞlgende handel.
Rigtig god service.
Ordnet ting efter der var i top klasse ikke alle ville have gjort men fik mere ind jeg havde regnet med , kommer igen nÊste gang er sikkert
KÊmpe anbefaling herfra.
Peter Guldborg kan få ting til at ske.
Kommer helt sikkert igen
Jeg var pÃ¥ en prÞvetur i en Porsche hos SSH Biler, og det var en super god oplevelse. Bilen leverede masser af kÞreglÊde med kraft, stabilitet og hÞj komfort. Samtidig var servicen fra SSH Biler helt i orden â de var hjÊlpsomme, professionelle og sÞrgede for, at hele oplevelsen fÞltes tryg og behagelig. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg er lige i tÊnkeboks og vender helt sikkert tilbage efter jul.
Vi havde set på en Mercedes GLE43 og var ude hos forhandleren, hvor vi prÞvekÞrte bilen. Vi brugte tid på at blive forhåndsgodkendt gennem deres leasingudbyder.
Ved prÞvekÞrslen oplyste sÊlgeren, at den mÃ¥nedlige leasingydelse ville stige en smule â omkring 1.000 kr. pr. mÃ¥ned â da de Þnskede at fÃ¥ restvÊrdien nedskrevet. Samtidig blev der nÊvnt, at de afventede den endelige pris, da bilen muligvis ville blive billigere i forhold til nÊste Ã¥rs afgift.
Da vi efterfÞlgende talte med sÊlgeren igen, viste det sig dog, at leasingydelsen var steget til over det dobbelte af den oprindelige månedlige ydelse. Det er for mig helt uacceptabelt og fremstår ekstremt useriÞst.
Da man lige har sagt man afventede om den ville blive billigere.
Denne type Êndringer burde kommunikeres tydeligt fra starten â og gerne pÃ¥ hjemmesiden â da man ellers spilder en hel del tid, som kunne vÊre brugt hos en forhandler, der er mere reel og gennemsigtig i sin rÃ¥dgivning.
Super god, hÞflig, behagelig og professionel behandling af både Peter og Jacob. Har aldrig leaset fÞr, men Peter var god til at forklare alle aspekter i kontrakten.
Tak for en dejlig bil og en god oplevelse.
Super sÞd personale mega hjÊlpsom
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã