䌁業情報

3. 自動車修理店
  4. 自動車販売店
  5. 䞭叀車ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til et bilhus, hvor du som kunde er vor levevej, hvor vi Þnsker at behandle dig som vort ansigt udadtil. Vi vil have, at du sammen med din bil skal vÊre midtpunkt. Derfor vil vi forsÞge at efterleve dine forventninger om den rigtige service, sÃ¥ vi altid gÃ¥r fra hinanden med et pÃ¥ gensyn - og tak for denne gang. Mange steder, hvor folk handler i dag, fÃ¥r de ofte den fornemmelse, nÃ¥r man har forladt forretningen - ja, ogsÃ¥ mens de er der, at man blot er et nummer i rÊkken. Den personlige kontakt, med respekt for dig som kunde, kan tit vÊre noget, man mÃ¥ tÊnke sig til. Hos Stabil er vi i dag 8 engagerede medarbejdere, som i fÊllesskab vil forsÞge at yde dig den service, som vi selv Þnsker at modtage. Vi ved, at det at kÞbe ny bil er en af de stÞrste investeringer - efter kÞb af hus. Vi ved ogsÃ¥, at det at holde bilen vedlige koster penge samtidig med, at det er en tillidssag. Du vil opleve, at en del af vedligeholdelsen/servicen ikke er synlig for dig som kunde. Det vil ikke altid kunne ses eller mÊrkes, og til trods for nÞdvendigheden opleves det blot som en regning i stÞrre eller mindre grad. Som kunde hos Stabil, Þnsker vi, at du prÊcis ved, hvad du har fÃ¥et lavet og betalt for samt har fÃ¥et en faglig vejledning omkring, hvad der er udfÞrt denne gang. Vi vil ogsÃ¥ vejlede om, hvad der skal ske nÊste gang, din bil skal besÞge Stabil. Jeg forventer, at mine medarbejdere og jeg selv vil give dig og din bil en oplevelse ud over det forventelige i vort bilhus, og at vi i fÊllesskab vil gÃ¥ en spÊndende bilfremtid i mÞde sammen. PÃ¥ gensyn hos Stabil A/S – en tryg bilhandel. Morten MÞller-Hansen. Indehaver.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

13件のレビュヌ

Verdens bedste vÊrksted!

Verdens bedste vÊrksted!
Man bliver altid betjent af venlige og opmÊrksomme medarbejdere.
De kender vores bil og vores behov og reparerer hvad der er brug for og hvad vi beder om - og ikke mere.
Vi har gennem tiderne kÞbt 3 biler hos dem og fået dem serviceret der - altid til vores store tilfredshed.

2024幎3月27日

Hold jer langt vÊk!

Stabil A/S opkrÊver penge for skader på lejet bil uden bevis. De undlader herefter at samarbejde og smider en ud af butikken. Det mest uhÊderlige og useriÞse firma, jeg nogensinde er stÞdt på.

2023幎8月12日

Super god service

Super god service.
Vi har både haft lejet bil i perioder, gennem OSCAR, og har nu også kÞbt en lille Chevrolet Aveo hos Stabil A/S tidligere på ugen.
Man bliver mÞdt med venlighed og åbenhed, og de gÞr meget for at levere en bil der virker.
Vi ser frem til at bruge dem fortsat.
5 stjerner herfra

2022幎3月11日

Super service!
Overholder alle aftaler og leverer bilen retur i en stand / klasse over hvad man forventer. Har både leaset biler og fået lavet service og rep. Er aldrig blevet skuffet og altid til en fair pris.

2021幎3月25日

Serviceniveau i verdensklasse!

Har netop haft lejet en minibus til at fragte et lille fodboldhold på udflugt. Bilen var fin og ren. Den kÞrte rigtig fint.

Udlevering og aflevering gik gnidningsfrit og serviceniveauet er verdensklasse! En meget venlig og imÞdekommende ekspedition - man fÞler sig virkelig gost behandlet.

Jeg har helt sikkert fundet min biludlejer for fremtiden!

Tak.

2019幎2月4日

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Hold dig vÊk.

2018幎4月25日

Stabilas からの回答

Hej Patrick tak for din * anmeldelse.

Jeg er rigtig ked af at du ikke vil forstå, via vores lange mail korrespondance, at du har bestilt en leje bil via one2moveŽs hoved kontor pr. telefon og aftalt din booking og til med fået leveret en bekrÊftelse på mail og at det er dem, du skal tage dialog med og ikke os.

De er en selvstÊndig virksomhed og jeg kan og vil ikke tage ansvar for hvad deres kundeservice laver af aftaler. Vi har lavet en skriftlig aftale hvor alle forhold står skrevet, så der er intet du kan vÊre i tvivl om. At du har fået oplyst af kundeservice hos one2move at overkÞrt km på en flytte bil skulle vÊre kr 2,50 og ikke kr.5,- kr som der står på kontrakten du har underskrevet hos mig det beklager jeg på deres vegne. Der er der ingen one2move afdelinger i Danmark, der kÞrer med den pris.

Som skrevet til dig flere gange, syntes jeg du skal kontakte kundeservice hvor du har bestilt bilen og få din Kr. 160,- tilbage som du mener du er kommet til at betale uberettiget.

SkÞn weekend

Indehaver af Stabil A/S NÊstved
Morten MÞller-Hansen

God Service

Har haft bil til rep. samt lånt bil samtidig. Rep af bil gik rigtig hurtigt så kan kun anbefale dette vÊrksted som iÞvrigt har super flinke medarbejdere.

2017幎11月8日

Stabilas からの回答

Hej Tommy, tak for dine 5 * også tak fra gutter på vÊrksted og vi glÊder os alle til at se dig igen mvh Stabil A/S NÊstved Morten

Dyr service

Jeg bad om at få et tilbud på service af min bil 225000 km efter syn.
Svaret var bla fÞlgende Pris inkl. moms 4.200,- + evt. bremsedele hvis nedslidt, da bremser skal adskilles denne gang.

Toyota som er et autoriseret vÊrksted har mundligt givet mig et tilbud på 2150 kr på den samme opgave.
Jeg har fået 3 tilbud på autobutler, Der ligger prisen mellem 1100 - 1200 kr.
Så det kan godt svare sig at se sig om. Så jeg er noget forarget over at man kan sende mig set sådant tilbud !!!

2017幎1月31日

Hej Svend

Tak for din tilbage melding, som tidligere reparatÞr af dit sidste udfÞrt service på din bil, som du for Þvrigt roste os for, er jeg som sagt godt bekendt med hvad der er behov for at udfÞre på din bil netop nu, sammenholdt med bilens sygejournal, for at du fortsat har en stabil, sikker og velkÞrende bil. Jeg var ikke klar over da du personligt mÞdte op for at bestille tid og få prisen at det omhandlede billigst muligt 225.000 km service og ikke hvad historik og der faktisk er behov for at lave på bilen ! Jeg er også ked af at du ikke henvender dig på den mail som jeg sendte dig på kun en linje omkring prisen, da jeg forventede at få en tilbagemeldning hvis du var i tvivl om hvad det indeholdte, så du havde den korrekt mulighed for at kunne sammenligne det som du får tilbud på og det jeg har lavet / tilbudt dig. Jeg vil gerne bruge anledninge til at takke dig for dit tidligere besÞg hos os og Þnske du finder det bedste vÊrksted for netop dig. Venlig hilsen Stabil A/S NÊstved Morten.

UdmÊrket

OPDATERING EFTER SVAR:
Tak for svaret - bedre sent end aldrig.
Forklaringen bringer nyt lys over oplevelsen, og jeg har derfor justeret min bedÞmmelse.
Mange tak for at betale min regning. I min erindring har jeg også betalt den. Forhåbentlig tager jeg fejl, så den ikke er blevet betalt dobbelt.

OPRINDELIG VURDERING:
Efter at have vÊret på vÊrkstedet to gange med samme fejl (dieselpartikelfilter), står jeg desvÊrre tilbage med rigtig dårlige erfaringer. Det har vÊret en reklamationssag, hvor sÊlgeren udpegede dette vÊrksted.

FÞrst og fremmest er fejlen vendt tilbage begge gange. Bilen er nu på et andet vÊrksted, som har fundet årsagen til fejlen.

DernÊst har det vÊret besvÊrligt at få klar skriftlig besked om, hvad de har lavet på bilen. Et par linjer i en e-mail er det blevet til. Det er dog svÊrt at forstå, hvordan reparationen ad to omgange blev forsinket grundet bestilling af to forskellige dele fra udlandet, når de i sidste ende blot har foretaget en rensning af filteret.

Som sidste punkt har de vÊret meget dårlige til at overholde tidspunkter ift. estimater for fejlsÞgning/reparation og for opkald. Det er generelt svÊrt for vÊrksteder at tidsstyre, men man kan som minimum ringe tilbage på den dag man har lovet.

Vi blev i Þvrigt tilbudt lånebil anden gang vi var der.
De har kaffe på kanden, og Morten lader til altid at vÊre i vÊldig godt humÞr, men det opvejer på ingen måde de negative indtryk.

Forhåbentlig kan disse ord bruges konstruktivt.

2015幎10月21日

Hej Stefan

Undskyld det sene svar på dit indlÊg, jeg er netop fÞrst blevet bekendt med dette.

Jeg tror desvÊrre ikke du var bekendt med det "tre parts"forhold der var omkring din bil, da den blev lavet og tÊnker hvis du var blevet det oplyst af din forhandler hvad vilkår var på måden man lÞser sådan en opgave på. Havde du nok valgt at kÞre der over.

Det forholder sig således at du havde kÞbet en brugt bil langt fra din bopÊl hos en anden bilforhandler som der nu opstod et problem med. I den forbindelse lavede du og denne forhandler en aftale omkring for at du ikke skulle kÞrer så langt at få lavet dit garanti arbejde hos os.
Det betyder så nu, at vi arbejder for garanti forhandleren og på deres Þnsker og godkendelser og ikke over for dig og som du også er bekendt har du aldrig betalt noget til det og ej heller for kunde vogn mv. Du har investeret din tid og som du udlÊgger det og fÞlt den spildt og det beklager vi.

SÊlgende forhandler bestemte ganske alene prÊcist hvad vi skulle gÞre og hvad vi blot skulle sende dig ud og kÞrer med uanfÊgtet den usikkerhed omkring hvorvidt bilen var 100 procent lavet i et perspektiv omkring, at han ville havde lÞst problemet billigst muligt for ham og ikke nÞdvendigvis i fÞrste hug hvis der var den mindst sandsynlighed for en billig lÞsning. Vi har ikke ret til at behandle din reklamation som var du vores egen kunde i huset.

Det betyder også at jeg ikke bare kunne lave og eller udlevere Þnsket faktura til dig på udfÞrt arbejde, da du ikke er retmÊssige modtager af dem, da du ikke skulle betale og at den tilhÞrer 3 person. Du har jo altid mulighed for at kontakte forhandler som du kÞbte bilen af og få Þnsket materiale hvis han Þnsker at udlevere det måske det indeholder informationer som hvade givet indsigt til forståelse.

Håber du kan forstå, hvorfor situtation har vÊret sådan når du lÊser ovenstående og syntes dit indlÊg måske burde havde vÊret rettet mod den forhandler du har kÞbt en defekt bil af end af os som blot lÞste ifgl. Forhandlerens anvisninger Venlig hilsen Stabil A/S Morten

PS. BemÊrk venligst også at din fart bÞde du fik i vores kunde vogn du lånte gratis har vi betalt for dig,som plaster på din tid.

KÞbte en Skoda SuperB af Morten

Nu har jeg haft et par biler igennem tiderne. Men dette er til dato min bedste kÞbsoplevelse til dato. Morten var super sÞd og hjÊlpsom, handlen forlÞb hurtigt og han svarede på alle vores spÞrgsmål og gav os lige den service vi havde behov for! En Êrlig mand, som ikke er bange for at indrÞmme hvad der er skidt ved en bil eller ej! Vi kÞber gerne af ham igen!

2014幎2月15日

Stabilas からの回答

Tak Martin, altid velkommen hos os😊

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。