Rask levering og varene sto absolutt til forventningene. Fikk med en gratis yantra nakkepute m.m v/ bestilling av yantramatten og det ble en positiv overraskelse. Var litt usikker pÃ¥ str. pÃ¥ slipperse... ãã£ãšèŠã
Kronisk sykdom fÞrer til inaktivitet, og som rullestolbruker har jeg alltid feil arbeidshÞyde og arbeidsstilling ved komfyr og kjÞkkenbenk. Dette fÞrer til overbelastninger og feilbruk, som gir smer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Servicen er upÃ¥klagelig. UndertrÞjen jeg kÞbte gÃ¥r desvÊrre ret langt ip i nakke og hals, sÃ¥ den er bedst til vinterbrug hvor den lettere skjules af tÞjet. Ligeledes er de hvide tryk pÃ¥ strÞmper meg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ trods af at jeg fÞrst havde valgt (og betalt for) et dyrere produkt, fik jeg telefonisk rÃ¥dgivning, som endte ud i at jeg kÞbte et billigere produkt, som bedre matchede mit behov. FÞrste ordre blev... ãã£ãšèŠã
- ãŠã£ã³ã¿ãŒ ã¹ããŒãçšååº
- ã¢ã¯ãã£ããŠã§ã¢åº
- ãŽã«ã ã¯ã©ã
- ã©ã³ãã³ã°çšååº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
S+ABILITY forhandler sports- og velvÊreprodukter, der gavner forbrugerens velvÊre under sportsaktiviteter såvel som i det daglige. Produkterne af mÊrket S+ABILITY Þger kroppens blodcirkulation, styrker balance og forbedrer restitutionen.
Arnold Nielsens Boulevard 77, 2650, Hvidovre
- support@stability.nu
- stability.nu
fantastisk hurtigt
Havde min bestilling med posten nÊste dag........super hurtigt.
Fint
Pakken var ikke forsvarligt lukket, men der manglede heldigvis ikke noget. Ellers hurtig levering
Godt.
Et godt produkt der for mit vedkommende tager toppen af smerterne,god og venlig betjening.
super
Jeg har fibromyalgi og har prÞvet en masse produkter men intet hjalp.
Men med de smerteplastre kan jeg mÊrke at jeg ikke har så mange smerter som jeg normalt har.
Smertestillende
Jeg har brugt plastrene,til smertedÊmpende her ved behandling af en osteofosyt.Puden med piggene er helt uovertruffen til at afhjÊlpe nervesmerter i hovedet,som opstår p.gr.af osteofytten.
Jeg er godt hjulpet.
Super produkter,service og levering !
Dejligt med hurtig levering, med super produkter der bare virker ;)
Har haft en hÊlspore siden april 2014 og har prÞvet alt indenfor behandlinger og såler, intet har virket..
Et FIT smerteplaster under hÊlen og smerterne er nÊsten vÊk, det bliver kun bedre og bedre, så er sikker på det lykkes at blive helt smertefri i hÊlen over tid. ( Har jo også haft det lÊnge) Bruger dem også for iskias smerter og rygsmerter og synes det er skÞnt at de virker i 5 dage.
God service - er der problemer med forsendelsen, går sÊlger utrolig positivt ind .
Godt produkt, god service - kan anbefales.
Hurtig levering
Der gik kun få dage, så var mine bestilte varer allerede på posthuset, det kalder jeg hurtig ekspedition. Alletiders.
god og hurtig service
meget hurtig service fra bestilling til levering
Hurtig service
Fin og hurtig service, god betjening, og skÞnt produkt.
Fit-Plaster
Det er et rigtig godt produkt, dÞjer med lÊndesmerter, men et kort Þjeblik efter jeg har sat et plaster på, mÊrkes der lindring. Endvidere er der kort leveringstid. SUPER Produkt.
BÃ¥de og
Lynhurtig levering og overskuelig hjemmeside. DesvÊrre virker plastrene ikke på mine lÊnde - og knÊ smerter
Ganske gode produkter.
Det er ganske rigtigt som I har skrevet på anvisningen af zoneterapi sandalerne som jeg har kÞbt at man her i begyndelsen kun kan holde ud at gå med dem 3 -5 min.Så jeg forventer mig meget af dem i fremtiden. Jeg begyndte dog fÞrst at prÞve dem efter fÞrst at have fået dem hjem 3 dage efter at de kunne afhentes. Men jeg forsÞger at gå i dem et par gange om dagen.
Fit plaster
PrÞvede det fÞrste gang i onsdags. Har en lÊderet skulder efter et fald, og har haft betydelige smerter i mere end 14 dage. Torsdag var smerterne tydeligt formindsket, selv om jeg ikke havde den store fidus til det lille plaster. Så de bedste anbefalinger.
Mange hilsner
Frans Harboe
Fantastisk
Hurtig og effektiv service og levering. Og plastrene der er hamrende gode, jeg har prÞvet andre smerteplastre bl. a. LW, men for mig er dette produkt langt bedre. Tak for det!