äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik deres American breakfast og sikken en bunke mÞg. Fedtede braskartofler udgjorde1/3 af tallerkener, det tÞreste hvide brÞd, 2 smÃ¥ pÞlser, 1/2 stegt tomat og lidt scrambled eggs...som var det eneste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Forbered dig pÃ¥ et historisk vingesus af kaliber, nÃ¥r du trÊder indenfor hos Stacyâs Diner. Det er en tidslomme i yderst gennemfÞrt stil, hvor hver en detalje er nÞje udvalgt til 50âernes amerikanske dinermiljÞ, og det er nÊrmest umuligt ikke at blive blÊst bagover af begejstring. Bliv fÞrt tilbage i tiden, hvor store burgere og hjemmelavede milkshakes var standard pÃ¥ en diner. Du kan nyde maden i vores tidslomme eller som Take Away
BÃ¥dehavnen 1, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 74ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Vi havde en virkelig god oplevelse, i denne flotte Amerikansk udsmykkede Diner. Vi spiste burger og fries. HÞflig og hurtig betjening. Vi lod os rive med af stemningen med en blanding af Elvis og 80'er musik. Det var Vores 1 gang på stedet og ikke sidste.

Stacysdiner ããã®åç
American Breakfast? Ikke rigtigt. Toast var erstattet af rugbrÞd, udsmattede brasede kartofler i stedet for hashbrowns, det hvide tÞrre miniâflûteâ smagte af pap, den usaltede bacon var stegt tÞrt og meget mÞrkt var sejt. Og for at fÃ¥ det til at minde om en full American breakfast mÃ¥tte vi tilkÞbe tre smÃ¥ og meget dyre pandekager. Men smagfuld Êblejuice og gode scrambled eggs. Vi kommer ikke igen, med mindre vi kan forvente den oplevelse vi har fra ex. Denyâs i USA.
Fik deres American breakfast og sikken en bunke mÞg. Fedtede braskartofler udgjorde1/3 af tallerkener, det tÞreste hvide brÞd, 2 små pÞlser, 1/2 stegt tomat og lidt scrambled eggs...som var det eneste "gode". Altså en stor skuffelse og kan IKKE anbefales !!
Ok burger, men heller ikke mere, virkelig triste fries. Serveringen var pÊnt mangelfuld og de virker fuldstÊndig ligeglade, "Det kan jeg ikke gÞre noget ved" virkede som automat svaret. At de så snÞd mig med en kildevand jeg aldrig fik og ikke agtede at rette fejlen var dråben. Det gamle ordsprog " kunden har altid ret" gÊlder simpelthen ikke på Stacys. TÊnker ikke jeg kommer igen
Forkert regning
Hele 3 dobbelt betalinger
som vi selv opdatere da vi skulle betale

Stacysdiner ããã®åç
Har vÊret pÃ¥ stacys i KÞge rigtig mange gange, det er fÞrste gang jeg har oplevet sÃ¥ sur en tjener. Maden var som sÊdvanlig god hun glemte fritter og da jeg sagde det fik jeg bare etânÃ¥â der gik yderligere 15 minutter hvor jeg igen mÃ¥tte sige jeg ikke havde fÃ¥et fritter- denne gang fik jeg besked pÃ¥ at hun jo stod ved kassen sÃ¥ de kom nÃ¥r hun havde tidâŠ. Skal siges at hunâbareâ stod ved kassen uden at lave noget mens hendes kollega havde travlt.

Stacysdiner ããã®åç
SÞd og venlig betjening lige da min familie og jeg ankom i NÊstved, vi blev anvist et bord, og fik bestilt drikke. Tror der gik 15-20min fÞr de kom til bordet.
På andre border stod der brugt service og madrester på, personalet tog det ikke med selvom de gik forbi flere gange.
Maden kom, men var da ikke imponerende.! Min club sandwich mindet om en der var hentet på den lokale tank og lunet, og en anden i familien fik en bruger med noget halvtÞrt brÞd.
Vi fik spist, men vores tallerkener blev ikke hentet, selvom personalet godt så vi var fÊrdige.
Det er ikke et sted der står Þverste på listen når vi skal ud og spise igen.

Engang var det fantastisk, vi har kommet i KÞge mange gange siden 2018,
Stacys var vores go to, trods vi havde en times kÞrsel
I 2024, var det så den ene forrige oplevelse efter den anden, ringe service, ringe mad, fejl på bestilling, sjusk og slatten sodavand
Så kom den på Þsterbro og niveauet blev hÞjnet igen, maden var god igen, man fik hvad man bestilte, servicen var dog meget varierende.
Menu kortet blev dog mere og mere mÊrkeligt, den amerikanske stil forsvandt mere og mere
Deres egne dressinger forsvandt
The buns forsvandt
Brunchen blev Êndret,
Burgerne blev Êndret
Philip chili tops blev erstattet med tomme chili tops, der var i hvert fald ikke ost i mere, det blev ringe. Ãndringer kan vÊre godt, men det var det bestemt ikke i det her tilfÊldet. Brunchen blev skiftet ud med fx kartofler med sÃ¥ meget oregano, at det var oregano med kartofler, hvor blev hash Browns af , toastbrÞd udskiftet med kvarte tÞrre pÞlsebrÞd, kerne rugbrÞd - ik sÊrlig amerikansk med rugbrÞd og alm. PÞlser istedet for de gode kryderpÞlser, men havde "glÊde" af i timer
Ãsterbro lukkede, sÃ¥ tilbage til kÞge.
Fejl på bestilling igen, lang vente tid, en brunch der startede så godt engang, var nu slet ikke amerikansk, den er blevet kedelig og virkelig dårlig og trods prisen, gik vi sultne derfra.
Her kiggede min kÊreste og jeg på hinanden og blev enige om, at stacys ikke et det, det var engang. En god america Dinner,
Men er blevet noget der prÞver at vÊre amerikansk, men overhovedet ikke er det.
Det er ikke vores go to mere, desvÊrre

Stacysdiner ããã®åç
Forstår ikke alle de dårlige anmeldelser. Folk der klager over lange kÞer måske folk skulle huske at bestille bord.
Elsker alt ved denne restaurant, fra mad til service, stemningen og til toiletpapiret som ikke bare er en stor rulle et lags.
100% bedre end meatery i Ringsted ð€£

Stacysdiner ããã®åç
Kedelig mad, der ikke smagte af meget.
De glemte tilbehÞr til vorres bord og bordet bag os, men huskede at sÊtte det på regningen.
Vi havde glÊdet os til en milkshake, men den var bestemt ikke sÊrlig god.
3 voksne og en lille barn.
Kr. 900 for burger, pommes og drikkevarer samt en milkshake og 3 små pandekager. Bestemt ikke pengene vÊrd. Sodavandene var meget vandet ud.
Men ok, hvad kan man forvemte af et glas cola til Kr. 85.00.
Kommer ikke igen.

Stacysdiner ããã®åç
Stod tålmodigt i kÞ, da vi ikke havde reserveret bord. Der gik lang tid fÞr de 4 der stod forrest foran os blev betjent. De havde ikke reserveret, men blev henvist til et bord. Da det endelig blev vores og vi ligesom dem foran os, svarende at vi ikke havde bestilt, sagde han nå, kiggede bag os og råbte er der nogen der har reserveret? Det havde dem der netop var kommet, så de kom frem og fik anvist et bord. Vi valgte gå fra stedet... Vi har ellers vÊret faste gÊster siden I åbnede i KÞge.

Stacysdiner ããã®åç
Vi ventede over 20 minutter på at afgive bestilling på Stacys i KÞge. Der var intet personale i nÊrheden og til sidst gik vi. Man fÞler sig Êrlig talt lidt til grin! Det er ikke fÞrste gang vi har sidder og ventet lang tid på Stacys, men denne gang er den sidste. Slut med Stacys.... så fantastisk er det nu heller ikke.

Stacysdiner ããã®åç
Det blev ikk taget imod os da vi ankom sÃ¥ vi stod og ventede i 15 min pÃ¥ der var en ansat der ville snakke med os , hun forsvinder sÃ¥ i yderligere 10 min og kommer sÃ¥ gÃ¥ende ud fra kÞkkenet med mad til nogle andre hvor jeg sÃ¥ spÞrg. ( hallo hvor skal vi sidde ? Hun svare , hvor I vil og gÃ¥r ! Der kommer sÃ¥ en anden ansat og siger vi ikk mÃ¥ sidde hvor vi har sat os fordi der ikk er gjort ordentligt rent , de er 4-6 pÃ¥ arbejde og der er Max 6 kunder ,, tÊnker der er for fÃ¥ voksne pÃ¥ stedet med respekt for kunderne primÊrt kvindelige ansatte , I burde lÊgge jeres stil om , det her klÊder jer ikk !! NÃ¥r det sÃ¥ er sagt sÃ¥ sidder vi i restauranten endnu og ingen er kommet og spurgt om Hva vi vil ha endnu , men det foregÃ¥r vil oppe ved disken ð€£

Stacysdiner ããã®åç
Stacy Diner besÞgte vi I eftermiddag d. 5.1.2026.
LÊkker mad og verdensklasse god service fra en ung, hÞj, mÞrkhåret, slank mand med krÞller.
Vi ses igenðð»
Godt NytÃ¥rð
Hvis man kunne give nul stjerner havde de fået det på stacys i NÊstved.
En meget skuffende oplevelse. Kundeservicen var ringe og medarbejderne virkede helt uengagerede, trods nÊsten tom resturant- Maden var desuden nÊsten uspiselig. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale stedet.

Stacysdiner ããã®åç
Egentlig udmÊrket mad, om end pomfritterne var noget uspÊndende af en diner at vÊre. Der var pyntet fint op til jul, hvilket skabte en super hyggelig og autentisk amerikansk julestemning, som jeg og det resterende selskab var glade for at have oplevet.
Dog bÞr tjenernes serviceniveau - eller mangel på samme - påtales. I forbindelse med vores reservation ringede én fra selskabet og spurgte, om vi kunne få lov til at reservere et bord på et tidspunkt, der tilsyneladende ikke var ledigt på nettet. Det fik vi heldigvis lov til, om end tjeneren havde givet indtryk af, at hun havde gjort os en STOR tjeneste. Vi blev derfor noget forundrede over at blive mÞdt af en halvtom restaurant i KÞge med MASSER af plads ved vores ankomst.
Vores tjener den aften (fredag den 21. november 2025), en gut i start 20'erne, mÞdte os med en lad teenageattitude og et uhyggelit manglende kendskab til almindelige pli i et service- og restaurantfag. Blandt andet bad han os gÊster om selv at tage vores mad fra hans bakke og serverede i Þvrigt ikke fra den rigtige side, men derimod indover hele selskabet, hvilket var mildest talt trÊls.
Da jeg bad om at få mine rester med mig i en doggy bag, kom han med en to go-Êske til mig. Personligt havde jeg fundet det mere klÊdeligt, at han havde taget resterne med sig og pakket den for mig.
Serviceniveauet var ikke DÃ
RLIGT, jeg savnede bare at mÊrke, at man som gÊst var oprigtigt velkommen - og i Þvrigt at se mennesker tage deres arbejde og profession alvorligt.
Jeg kommer gerne igen, men det bliver ikke et sted jeg så meget som vil overveje at lÊgge drikkepenge.

BesÞgte Stacy diner i KÞge d 21-11-25
Lang ventetid, bÞffen var helt rå ,den havde vel fået 1min på hver side, og den var ikke engang varm ,vi bestilte pomfritter og salat mayonnaise til ,det fik vi ikke , jeg kaldte på servitricen hun gik bare , men vi fik da lov til at betale for salat mayonnaisen.
Det var en skuffende oplevelse, der kommer vi ikke igen .

Stacysdiner ããã®åç
LÊnge har en tur på Stacies ligget hÞjt på Þnskelisten. DesvÊrre blev det en helt aldeles trist omgang. 1 stjerne for omgivelserne, nul for resten.
Kaffe latte smagte flad og jordagtig
Ekstrem tÞr og sej bacon
Kartofler som smuldrede i munden
Appelsinjuice i plastikkkop med mere is end juice
PÞlser som var nÊsten rå
De halvlunkene pandekager redede at jeg ikke gik sulten derfra.