Unserious company
Unserious company that sends old products. And donât keep track of payments. Bad customer service. Save yourself the trouble and buy from someone else.
Makeup essentials fra de bedste producenter af professionel makeup, men til fornuftige priser. Kryolan, Ben Nye, Paris Berlin, Graftobian, Skin Illustrator og mange flere. Vi sÊlger også tillÊgsprodukter såsom kunstigt blod, proteser, crepehår, skÊg, overskÊg og kontaktlinser. Vi leverer til de fleste teatre, filmselskaber, tv-producenter og makeupartister i Danmark.
SvÊrtegade 3, 1118, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
It was bad communication.
First of all, they never sent a tracking number to me and claimed that the package has been sent. Wrote an email, no response. I gave them a call, they said that it will get sorted on that day, but also never get back to me until so many emails afterwards, they just stopped responding. It honestly felt like a scam website.
Jeg kÞbte noget super sculpey på websitet og betalte via Mobile Pay den 6. marts. Nu, den 9. marts, har jeg stadig ikke modtaget nogen kvittering på mit kÞb.
Jeg ved pt. ikke om jeg er blevet snydt af en svindler, om butikken findes, eller om jeg skal melde det til min bank.
âSTÃT IKKE DENNE BUTIK HVIS DU KAN UNDGÃ
DET !â Som Makeup artist og privat person, selvstÊndig og butiksuddannet mÃ¥ jeg bare sige chok chok chok â¹
Jeg elsker Kryolans produkter men ejeren af den danske butik er simpelthen chokerende uforskammet! ðª
Kun takket vÊre de fantastiske ansatte har jeg vÊret en god trofast kunde igennem mange Ã¥r! Det stopper sÃ¥ her.. Ejeren behandler tydeligvis ikke sine ansatte sÊrlig pÊnt, og virker meget pÃ¥virket da jeg skulle have mine produkter. Jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥ min procent jeg fÃ¥r nÃ¥r jeg handler grundet mit erhverv og pludselig passede det ham ikke, jeg mÃ¥tte ikke fÃ¥ mine procenter og mÃ¥tte forlade butikken dybt chokeret efter en meget grim tone, uforskammet tiltale og ekstreme dÃ¥rlige service. Ikke nok med det foretager han en enormt uprofessionel handling ved at sende mig en mail efter hÊndelsen hvor han anklager mig for ikke at sÊtte pris pÃ¥ at han holder Ã¥bent hvilket jeg tager som en almindelig ting som butik hvis man vil tjene penge . Det er selvfÞlgelig meget kort fortalt med har kontakt med Kryolan direktÞr i Tyskland som er ved at behandle sagen. ððŒ