Thermoz レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Product voldoet zeker aan de beschrijvingen. De waterkan is perfect en de thermoskan is super. Scherpep prijzen en lekker snel geleverd

5つ星のうち2の評価

Toen het pakket bij mij in de portiek werd gesmeten (top DHL!) hoorde ik het op de eerste etage rammelen. Ik ging er al vanuit dat het nu beschadigd was. Bij het openen van de doos zat er slechts één... もっと見る

5つ星のうち1の評価

2 identieke thermosbekers besteld (Stanley neverleak). 1 waarvan het deksel kapot is. Er werd een oplossing beloofd maar mijn mail wordt inmiddels al een jaar genegeerd. Er komt geen nieuwe bek... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Gisteren mijn stanley fles binnen gekregen echt super blij mee. Het enige wat mij tegen viel was de verpakking, kreeg het geleverd in een simpele bruin kartonnen doos, met om de fles een stanley papi... もっと見る

企業情報

1. アウトドア衣料・用品店
  2. 冷蔵施設

当該企業による記述

Thermoz zorgt middels de beste merken ervoor dat drinken en eten vers blijft. Koel, warm of iced. Middels de drink- en eetgerei van onder andere Stanley PMI, Nalgene en Thermos geven we de mensen een keuze voor duurzaam, gezond leven in stijl.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Goed geholpen

Er gingen een paar dingen verkeerd bij de bestelling maar het is uiteindelijk buitengewoon coulant opgelost zodat ik het product alsnog op tijd mee op vakantie kon nemen. Zeker aan te raden

2023年6月15日

Thermoz からの回答

Pieter, heel erg bedankt voor je review!

Kleur was fout maar…

Eerst was er een klein probleem (kleur van de stanley fles was fout op de website), maar was vriendelijk en gemakkelijk opgelost.
Maar hierdoor duurde het wel wat langer, als vergoeding was er een kortingscode gecreëerd en heb nog een paar mooie thermosflessen gekocht en deze waren zelfs tegelijkertijd geleverd als de 1e order

2023年6月20日

Thermoz からの回答

Bedankt Bill! Top dat we het goed hebben kunnen oplossen.

Perfect..

Perfect... en ze hebben echt liefde voor kwaliteitsproducten!

2023年6月13日

Thermoz からの回答

Bedankt voor je positieve reactie!

Top product!

Werd goed op de hoogte gehouden. Product is top!

2023年5月8日

Veel plezier ermee, Ton!

Recommended!

I ordered on a Monday and received my order on a Friday, a bit longer than anticipated but I know Thermoz has no control over the shipping. I’ve used my water bottle for almost a week and I’m super happy! The water bottle design is very chique, it keeps my drink cold for long, super easy to use/clean and no leaking so far. I’m a fan!

2023年5月2日

Thermoz からの回答

Thank you a lot Leo for your positive review!

We are always looking to improve our service. I will look in to the shipping times and see if we can better them.

For now, enjoy your new water bottle!

- Robin from Thermoz.

5つ星のうち5の評価

Wauw wat een mooie waterfles

Wauw wat een mooie waterfles! Super blij met mijn aankoop.

2023年4月13日

Thermoz からの回答

Noelle, dat vinden we super om te horen! Geniet ervan en tot ziens bij onze nieuwe webshop Thermoz.

5つ星のうち3の評価

De bestelling process was makkelijk en…

De bestelling process was makkelijk en bezorging was op tijd. Maar ik vind her heel onhandig de retour process. En dat ik moet betalen voor retourneren

2023年3月21日

Hallo Ellaheh,

Allereerst bedankt voor je review. Met feedback zoals deze kunnen we ons proces verbeteren.

Wat betreft de retourkosten, deze zijn dermate hoog tegenwoordig dat we in onze bedrijfsvoering deze naar de klant moeten rekenen.

We hopen dat u verder wel een fijne ervaring heeft gehad bij ons.

We gaan kijken wat we kunnen doen om het retourproces makkelijker te maken.

Bedankt en wellicht tot ziens op onze nieuwe webshop Thermoz!

5つ星のうち4の評価

producten in nette staat geleverd…

producten in nette staat geleverd alleen mocht de doos waarin het geleverd werd wel iets groter zijn dan was het 5 sterren geweest

2023年4月4日

Thermoz からの回答

Dave, bedankt voor je review! We zullen er op gaan letten. Feedback als deze helpt ons verder!

5つ星のうち5の評価

Kijk bestellen en leveren kunnen ze…

Kijk bestellen en leveren kunnen ze allemaal. Maar er ging wat mis met de vervoerder. Ze reageren dezelfde dag nog en het wordt gelijk opgelost. Net even dat extra services dat maakt het bijzonder. Heel erg bedankt en nu genieten van de Flask, ziet er qua design top uit!

2023年4月5日
自発的なレビュー

Goed om te horen!

Heel veel plezier met de Flask. We hopen je nog eens weer te zien.

5つ星のうち2の評価

Afhandeling was meer dan oke

Afhandeling was meer dan oke
Allen het product is helemaal ruk
Mijn oude thermoskan van 10 jaar is ook 10 keer beter
Na een paar uur alle lauwe thee
Terwijl mijn oude na 5 uur nog je lip verbrand

2023年3月26日

Thermoz からの回答

Hallo Arno, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling. We hebben even gekeken naar de bestelling en je geeft aan dat de oude thermoskan van betere kwaliteit is. De bestelling die je hebt gedaan is een thermosmok (0.47L), welke van kleiner formaat is en dus ook over minder isolatie kan beschikken. Beschreven bij dit product staat dat het minder lang warm houdt dan een reguliere thermosfles van 1 liter of meer. Dit zou de oorzaak kunnen zijn. Daarbij hebben we destijds een nieuwe opgestuurd doordat de vacuüm techniek van de oude niet goed werkte door een fabricagefout. Deze vallen natuurlijk onder de garantie. We hopen je nog eens blij te mogen maken met een thermosfles die wél aan je verwachten voldoet. Hiervoor raden we een groter model aan (minimaal 1L). Vanaf dat moment gaan de prestaties namelijk erg omhoog en zijn we er zeker van dat deze nog zo goed is al dan wel niet beter dan je oude thermoskan. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。