STAPGEZOND レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

We hebben schoenen besteld, nou deze waren ook via AliExpress te vinden, alleen 100 euro goedkoper. Dan weet je ook gelijk de kwaliteit
 Daarom willen we de schoenen retourneren, maar dan is Stapg... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Wat ik enorm waardeer van Stapgezond is dat zij zich aan gemaakte afspraken houden. Daarnaast zijn de kwaliteit en prijs van hun producten zeer aanbevelenswaardig. Het duurde enige weken voordat mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 敎圢靎屋

圓該䌁業による蚘述

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

Compressiekousen

een week of 4 geleden Compressiekousen gekocht. Ik ben daar zeer tevreden over. Pasvorm is goed en het werkt, ze doen waar ze voor bedoelt zijn.

2025幎6月6日

Hoi Hans,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de steunkousen en dat ze de ondersteuning bieden waar je naar op zoek was. Fijn om te weten dat de pasvorm goed is en dat ze hun werk goed doen!

5぀星のうち5の評䟡

Werk in de horeca dus veel lopen en

Werk in de horeca dus veel lopen en staan, aan het eind van de dag deden mijn enkels altijd pijn. Met deze sokken voel ik dat mijn voeten veel minder vermoeid zijn, zelfs als ik dubbele shifts draai. Echt een aanrader.

2025幎6月6日

Hoi Jessie,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je de sokken makkelijk in gebruik vindt en van goede kwaliteit. Jouw feedback betekent veel voor ons.

5぀星のうち5の評䟡

Ik draag ze met plezier, is goeie kwaliteit.

Omdat het hele goeie gemakkelijke kousen zijn.

2025幎5月29日

Hoi Nadine,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden!
We zijn blij om te horen dat je de sokken erg goed en gemakkelijk in gebruik vindt. Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons team om kwaliteit en comfort te blijven leveren.

5぀星のうち4の評䟡

Goed werkende compressiekousen

Ik heb al twee keer compressiekousen bij Stapgezond gekocht. Super service en de kousen helpen echt. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed werkende compressie kousen in leuke verschillende kleuren!

2025幎6月5日

Hoi Rachel,

Hartelijk dank voor je lieve woorden en trouw! We zijn blij om te horen dat onze compressiekousen en service aan je verwachtingen voldoen. Het is fijn om te weten dat je ook de verschillende kleuren waardeert! Jouw aanbeveling betekent veel voor ons.

5぀星のうち5の評䟡

ik had toen de speciale zolen gekocht

ik had toen de speciale zolen gekocht omdat ik zie dat 1+1 aritikel stond. HET IS DAAROM TOCH GOEDKOOP !
Maar ik heb het getest bij mijn vakantie en ook op werk!
Dus het is positief geworden, hoe ik onvermoeiend op mijn werk gewerkt heb en vertelde aan mijn collega s.
Die zijn ook benieuwd omdat ik hun adviseer om de speciale zolen te kopen bij Stapgezond !

2025幎6月5日

Hoi Montanje,

We zijn ontzettend blij om te horen dat de speciale zolen zo'n positief verschil voor je hebben gemaakt, zowel tijdens je vakantie als op het werk. Wat fijn dat ze je geholpen hebben om je de hele dag comfortabel en energiek te voelen. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt aan je collega’s en we hopen dat zij net zoveel baat zullen hebben!

Retour schoenen

Een paar maand geleden schoenen besteld. Jammer genoeg te klein, terug gestuurd maar naar je geld kun je fluiten. Ze houden je constant aan het lijntje met te vragen naar een track and tracé nummer terwijl ik dat niet heb. Ze verschuilen hun hier achter ipv een oplossing aan te bieden. Ik raad iedereen aan hier niet te kopen mij hebben ze 100 euro lichter gemaakt...

2025幎2月5日

Hoi Roeland,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we waarderen uw feedback zeer. Dit is niet de service die wij willen bieden. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op via help@stapgezond.nl met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing voor u kunnen vinden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

Prima kousen, maar...

Prima kousen, zitten lekker, echter ik heb ze aangetroffen op het internet voor een fractie van de prijs die stapgezond rekent. Voel me daarom wel een beetje bedonderd.

2025幎5月26日

Hoi Hans,

Bedankt voor je feedback!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit van de sokken. We begrijpen je zorg over de prijs — ons doel is altijd om niet alleen kwaliteitsproducten aan te bieden, maar ook toegewijde service, betrouwbare levering en ondersteuning waarop je kunt rekenen.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op via help@stapgezond.nl. We waarderen je input enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Goede benen na het werk.

Fijne sokken en zeker geen vermoeide benen meer na een dagje werken in de horeca

2025幎6月2日

Hoi Lisette,

Bedankt dat je dit met ons deelt!
We zijn erg blij om te horen dat de sokken helpen en dat je benen minder vermoeid aanvoelen na een lange dag in de horeca. Precies daarvoor zijn ze gemaakt — comfort en ondersteuning tijdens drukke dagen.

5぀星のうち5の評䟡

altijd last van opgezwollen enkels na

altijd last van opgezwollen enkels na mijn werk in de winkel, sinds ik deze sokken draag geen last meer echt een verademing kan ze iedereen aanraden die veel loopt of staat.

2025幎6月2日

Hoi Corey,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

We zijn ontzettend blij om te horen dat de sokken zo’n verschil voor je maken en helpen tegen de zwelling. Het is geweldig om te weten dat ze echt verlichting bieden tijdens je werkdagen. We waarderen je aanbeveling enorm!

Ik was enigszins scepties

Ik was enigszins scepties, aangezien ik van de dokter echt cat.2 steunkousen moet dragen, ik kon mij niet voorstellen dat voor de prijs dit hetzelfde deed , en ik ontving zelfs drie paar. ontzettend blij mee

2025幎5月27日

Hoi Joke,

Bedankt voor je lieve feedback! We begrijpen heel goed dat je in het begin wat sceptisch was, en we zijn superblij om te horen dat de compressiekousen je verwachtingen hebben overtroffen. Wat fijn dat ze je de juiste ondersteuning geven en dat je ook tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met dragen!

Fijne schoenen

De schoenen zijn heel soepel en vederlicht. Ik heb er een goed gevoel bij een loop precies op wolkjes.

2025幎5月17日

Hoi Me,

Bedankt voor je lieve woorden! Wat fijn om te horen dat de schoenen licht en flexibel aanvoelen, en dat het wandelen erin voelt als lopen op wolken. Dat is precies het comfort waar we naar streven. Geniet van elke stap!

Oplichting

Mensen, bestel hier niets!!!! Het zijn oplichters. Dropship rommel die je voor een paar euro op Ali express koopt. Of je ontvangt helemaal niets!!

2025幎5月16日

Hoi Marieke,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad — dat is natuurlijk absoluut niet de service die wij willen bieden. Onze excuses daarvoor.

Om goed te kunnen achterhalen wat er is misgegaan en dit netjes voor je op te lossen, willen we je vragen om contact met ons op te nemen via help@stapgezond.nl met je bestelgegevens. Ons team staat klaar om je persoonlijk verder te helpen en samen naar een passende oplossing te kijken.

Dank je wel dat je dit bij ons aankaart.

Tot nu toe erg slecht!

Tot nu toe erg slecht!! Schoenen beslteld op 5 Mei nog steeds niet binnen. Bij herhaaldelijk contact via email krijg je steeds dezelfde mail terug...waarschijnlijk automatische bericht...contact krijgen voor een retourlabel lukt niet....weinig vertrouwen dat mijn geld ooit terug komt!! Zeker geen aanrader dus en waarschijnlijk pure oplichting!!
Na aanleiding van jullie onderstaande antwoord...ik mail mezelf helemaal suf naar onderstaande mailadres..bij welke vraag ook..steeds dezelfde automatisch gegenereerde mail terug! Ik ben heel benieuwd of ik nog iets van jullie verneem een retourlabel krijg en mijn geld terug gestort....weinig vertouwen!!!

2025幎5月15日

Hoi Miriam,

Wat vervelend om te horen — we begrijpen je frustratie helemaal. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Ons team neemt snel contact met je op om de status van je bestelling te controleren en je verder te helpen. Heb je ons je bestelgegevens nog niet gestuurd? Dan willen we je vragen om die even te mailen naar help@stapgezond.nl, zodat we het meteen goed voor je kunnen uitzoeken.

Dank je wel voor je geduld.

Extreem lange bezorging

ik heb de schoenen ongeveer 3 weken geleden besteld maar ik heb ze nog steeds niet binnen. Dus puur gebaseerd op de bezorging is dit een slecht bedrijf waar ik niet nog eens bestel. Ik hoop dat de schoenen tenminste goed zijn. Maar nu ik de ervaringen hoor van mensen hier heb ik er geen vertrouwen in.

2025幎5月1日

Hoi Mehmet,

Bedankt voor je bericht, en wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak!

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken en oplossen. Zou je ons kunnen mailen op help@stapgezond.nl met je bestelgegevens? Ons team staat klaar om de status van je bestelling te controleren en je verder te helpen.

Heel erg bedankt voor je geduld — we doen ons best om dit goed voor je op te lossen.

Hartelijke groet,

ik bestelde 6 compressiekousen

ik bestelde 6 compressiekousen, voor 69,9 euro. ik vroeg om de bestelling te leveren binnen de week, was in voorraad. kreeg van een zekere Edmund, wie het ook kan zijn een onduidelijk antwoord. ik zou ze annuleren, maar dat mocht je vergeten. moeilijk is het niet, ze bestellen ze zelf in azie en laten het bij u leveren. deze compressiekousen kon ik waar ik nu ben voor 12 euro bestellen, 6 paar. dus ik heb ze niet en betaal daar veel te duur voor. een webwinkel die zichzelf respecteert, geeft je de kans om te annuleren.

2025幎5月1日

Hoi Jean,

Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring – we begrijpen je frustratie helemaal. Dit is absoluut niet de service die we onze klanten willen bieden, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor de verwarring en het gebrek aan duidelijke opvolging.

We nemen snel weer contact met je op om dit verder uit te zoeken en samen naar een oplossing te kijken.

Bedankt voor je geduld, en nogmaals: onze oprechte excuses voor het ongemak.

Hartelijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

Past perfect Ik was al heel lang op zoek naar goede

Ik was al heel lang op zoek naar goede wandelschoenen en met een vrij brede voorvoet moet je dan meestal gaan passen, bij de dure speciaalzaken. Ik heb last van een gezwollen knie dus met goedkope sneakers lukt het niet meer. De prijs van de prachtige (groene!) schoenen van stap gezond was zo redelijk dat ik de gok waagde. Ze pasten perfect!

2025幎3月24日

Hoi Betty,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat de schoenen goed passen bij je brede voorvoet en helpen bij je gezwollen knie – en wat een toffe keuze, die groene! Het betekent veel voor ons dat je ons een kans hebt gegeven, en we zijn blij dat het comfort en de pasvorm aan je verwachtingen voldoen.

Dean
Team Stapgezond

5぀星のうち1の評䟡

Bezorgbedrijf geen goed werk geleverd. Stap gezond keurig netjes geld teruggestort

Onderstaand bericht heb ik geschreven en de conclusie is, dat het bezorgbedrijf hun werk niet goed hebben gedaan. Mijn geld is keurig netjes teruggestort door Stap Gezond. Ik kan dus helaas geen ervaring delen of de schoenen prettig lopen. Orthopedische schoenen besteld bij dit bedrijf. Het duurde allemaal lang. Uiteindelijk een bericht; missie geslaagd! Schoenen afgeleverd! Er is helemaal niets afgeleverd! Nog even gecheckt of ik het juiste adres heb ingevuld. Dat is juist. Ik heb gecontroleerd; schoenen zijn afgeleverd bij uw buren. In een totaal andere woonplaats afgeleverd! 100km hier vandaan. Verzending verzekerd wordt er vermeldt, dus dacht dit komt nog wel goed! Mail hierover gestuurd naar stapgezond. Geen reactie. Weer een mail gestuurd na een paar dagen. Geen reactie. Op de website staat de klantenservice reageert binnen 24/48 uur........Ik begin ernstige twijfels te krijgen bij dit bedrijf, zeker nu ik de reviews lees met andere vervelende ervaringen. Ik ga nu een mail sturen of dit bedrijf mijn geld terug gaat storten. Ik ben benieuwd!

Stapgezond; missie geslaagd reactie; ordernummer etc. is 2 mei al doorgegeven omdat de bestelling nog steeds niet geleverd was. Vanochtend heb ik een mail ontvangen van Stap Gezond dat mijn geld op mijn verzoek wordt teruggestort, omdat mijn vertrouwen in dit bedrijf er niet meer is. Zo jammer; al die verloren tijd en energie, terwijl ik me verheugd had op een paar gezonde en prettig lopende schoenen!

2025幎5月8日

Hoi Jose,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt – wat vervelend om te horen! We snappen helemaal dat je je zorgen maakt.

We willen dit graag verder uitzoeken en zorgen dat het opgelost wordt. Ons team gaat je bestelling opnieuw bekijken en probeert ook rechtstreeks contact met je op te nemen. Zou je ons in de tussentijd een mailtje kunnen sturen op help@stapgezond.nl met je ordernummer en eventueel de trackinginformatie die je hebt ontvangen? Dan kunnen we je sneller en beter helpen.

Dankjewel voor je geduld – we hopen dit snel voor je recht te zetten.

5぀星のうち1の評䟡

Hi Edmund lees je mail en mijn reviews en kom in actie!

vervolg op reviews van 24 en 28 april jl. JAAAA we zijn er nog lang niet met het terugkrijgen van mijn bedrag voor het artikel wat nooit is geleverd door Stapgezond.

Nu kreeg ik gisteren dit antwoord op mijn review van 28/4:

Antwoord van STAPGEZOND

We hebben helaas je e-mailadres of bestelnummer niet kunnen vinden om je direct te helpen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via help @stapgezond.nl met je bestelgegevens? We willen graag je situatie persoonlijk bekijken en snel een oplossing voor je vinden.

Dank je wel dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Team STAPGEZOND

Dit antwoord!! Dus hun eigen klantenadministratie is niet echt lekker op orde en lezen is ook niet hun strekste kant want ik heb al eerder aangegeven dat ik mij niet van het kastje naar de muur laat sturen dus dat ik het advies om haar het volgende loket in de stapgezond fuik nl. neem contact op met ons info adres naast me neerleg. Buiten het feit dat ik vorige week de benodigde info heb ingestuurd middels de mail welke ik van trustpilot heb ontvangen:

Naar aanleiding van je review heeft STAPGEZOND aanvullende informatie opgevraagd om je ervaring beter te begrijpen.

En dan loopt er ook nog een separate mailcorrespondentie is met de Stapgezond medewerker van de maand.......

Edmund
STAPGEZOND Support Team

Want hoe toevallig is het toch dat ik op 1 dag en een recatie via trustpilot krijg en weer een persoonlijke mail van Edmund die weer hetzelfde vraagt als zijn mail hiervoor en de mail daarvoor en die klaarblijkelijk moeite heeft met het lezen van antwoorden.

Dank zomaar dat er weer een vervolg komt. Resume top op heden heb ik dus nog steeds geen product ontvangen en ook nog geen geld retour op mijn rekening......Dus nogmaals zaken doen met Stapgezond is Ongezond.

2025幎5月6日

Hoi Wout,

Bedankt voor je follow-up en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat jammer om te horen dat het probleem nog steeds niet is opgelost — en onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit voor je moet zijn.

Helaas kunnen we je bestelling op basis van de informatie hier nog niet terugvinden. Om dit goed en snel voor je te kunnen uitzoeken, willen we je vriendelijk vragen om opnieuw contact met ons op te nemen via help@stapgezond.nl, met je bestelnummer en volledige naam erbij. Zodra we die gegevens hebben, kijkt ons supportteam alles zorgvuldig na en nemen we direct contact met je op.

Nogmaals bedankt voor je geduld — we doen er alles aan om dit netjes voor je op te lossen.

5぀星のうち5の評䟡

De beste sokken ooit en helpen heel goed

2025幎4月25日

Hoi Hilde,

Heel erg bedankt voor je feedback! Superfijn om te horen dat je zo blij bent met de compressiesokken. Geweldig dat ze precies de steun en het comfort geven waar je naar op zoek was.

Fijn product

Duidelijke site, levert binnen enkele dagen en de compressie sokken zijn een fijn product.

2025幎5月4日

Hoi Marijke,

Dankjewel voor je lieve woorden! Wat fijn om te horen dat je de website duidelijk vond, de levering snel ging en je tevreden bent met de compressiesokken. Super om te weten dat ze goed voor je werken!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。