STAPGEZOND レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

We hebben schoenen besteld, nou deze waren ook via AliExpress te vinden, alleen 100 euro goedkoper. Dan weet je ook gelijk de kwaliteit
 Daarom willen we de schoenen retourneren, maar dan is Stapg... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Wat ik enorm waardeer van Stapgezond is dat zij zich aan gemaakte afspraken houden. Daarnaast zijn de kwaliteit en prijs van hun producten zeer aanbevelenswaardig. Het duurde enige weken voordat mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 敎圢靎屋

圓該䌁業による蚘述

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Dank voor de goede communicatie voor

Dank voor de goede communicatie voor het afhalen van mijn paket. Je moet er wel op letten als je schoenen koopt dat je ze twee maten grooter koopt dan de maat dat we hier in de winkel kopen.

2025幎8月6日

Hoi Bruno,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat onze schoenen aan uw verwachtingen én onze belofte voldoen. Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Compressiesokken niet gekregen

Ik heb mijn sokken nog steeds niet binnen gekregen en het is nu3 mnd geleden dat ik ze besteld had.ik heb regelmatig hen een mail gestuurd waarom duurt het zo lang terwijl ze aangeven 6-10 dagen.en dan kan er vertraging zijn maar 3 mnd en nog heb ik ze niet vind ik schandalig en ik hoor er niets meer van,ik ben met mailen opgehouden want het schiet niet op.
Gr inekeplugge

2025幎8月6日

Hoi Ineke,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en het lange wachten op uw bestelling. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Weet dat we u graag helpen. U kunt opnieuw contact met ons opnemen via help@stapgezond.nl, zodat we dit onmiddellijk kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat u de juiste oplossing krijgt.

5぀星のうち5の評䟡

Stap Gezond maakt haar belofte mbt de

Stap Gezond maakt haar belofte mbt de schoenen waar!

2025幎8月5日

Hoi Diny,

Wacht al vanaf 7 juni op mijn

Wacht al vanaf 7 juni op mijn schoenen,....diverse keren gehaald,..reageren gewoon totaal niet op waar het blijft.....NOOIT MEER KOPEN HIER!!!

2025幎7月7日

Hoi Real,

Het spijt ons enorm om te horen over uw ervaring en de vertraging met uw bestelling. We begrijpen uw frustratie volledig en willen dit graag voor u oplossen. We helpen u graag verder. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via help@stapgezond.nl, zodat we dit meteen kunnen onderzoeken en u een passende oplossing kunnen bieden.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne en prettige sokken en goede service !!

Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat zonder problemen. Heel fijn en prettig. Per abuis heb ik 1 bestelling teveel gedaan. Na een mail ivm een retourzending, kreeg ik het bericht dat ze uit coulance het bedrag compenseren en het bedrag terugstorten. Chapeau.!!

2025幎8月4日

Hoi Minggus,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. We zijn erg blij om te horen dat onze compressiekousen perfect voor u zijn en dat u ze comfortabel en makkelijk aan te trekken vindt. We waarderen ook uw vriendelijke woorden over onze klantenservice enorm. Uw vertrouwen en steun motiveren ons om de best mogelijke producten en service te blijven leveren.

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak. product is volledig volgens wens

2025幎7月28日

Hoi John,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent met het product. We blijven ons best doen om dit serviceniveau te behouden en waar mogelijk verder te verbeteren.

Goeie aankoop

Goeie aankoop

2025幎7月17日

Hoi Olga,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat het een goede aankoop voor je was. We waarderen je steun enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Heelveel steun aan kuiten door goede doorbloeding

Heelveel steun aan kuiten, benen en voeten

2025幎7月26日

Hoi Jac,

Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat ons product goede ondersteuning biedt voor je kuiten, benen en voeten. We waarderen je vertrouwen in ons enorm!

Dropshipping

Ik dacht lokaal te kopen. Meer als een week na bestelling zit mijn pakket nog altijd ergens in China
 duidelijk dropshipping.

2025幎7月22日

Hoi Sam,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent, en we begrijpen je bezorgdheid. We streven ernaar om kwaliteitsproducten aan te bieden voor eerlijke prijzen, maar we erkennen dat de levertijden beter kunnen. We zijn actief bezig met het optimaliseren van onze logistiek en willen transparanter zijn over de verzending. Jouw feedback helpt ons om te verbeteren — bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Hoi Marten,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Je feedback betekent veel voor ons.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn weder vraag is wat hebben jullie

Mijn weder vraag is wat hebben jullie niet goed gedaan alles is naar wens verlopen toppie

En wat kan er beter misschien aangeven hoelang een bestelling onderweg is mvg Kor

2025幎7月19日

Hoi Kor,

Fijn om te horen dat de ondersteuning goed werkt voor je kuiten, benen en voeten. Dat is precies waar we het voor doen!

NIET BETROUWBAAR NIET BESTELLEN

Telefonisch niet bereikbaar, geven in mail geen antwoord op vragen, leveren producten niet, slecht retourbeleid, kortom niet betrouwbaar om te bestellen

2025幎7月19日

Hoi Renate,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring. We bieden momenteel geen telefonische ondersteuning aan, maar ons team is wel bereikbaar via e-mail. Zou je ons opnieuw kunnen contacteren via help@stapgezond.nl? We zullen daarnaast ook zelf contact met je opnemen om dit samen op te lossen. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we willen dit graag rechtzetten.

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie aanbieding en het werkt prima.

2025幎7月4日

Hoi Hans,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de aanbieding én dat het product goed voor je werkt. We waarderen je feedback enorm!

Mooi product, goede klantenservice

Zeer goede klantenservice, reageert snel en duidelijk.
Levertijd is echter wel vrij lang maar de sokken zijn uitstekend.

2025幎7月11日

Hoi Ed,

Heel erg bedankt voor je waardevolle feedback! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze klantenservice en de kwaliteit van de sokken. We snappen dat de levertijd soms wat lang kan zijn en waarderen je geduld enorm.

5぀星のうち3の評䟡

de outdoor kwalificatie is niet juist

de outdoor kwalificatie is niet juist, niet waterdicht en erg gevoelig op boomwortels en zwerfstenen16

2025幎7月16日

Hoi Inessa,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldeden voor buitengebruik. We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt – dat helpt ons om te verbeteren.

Aanrader

Stapgezond biedt een heel goed product aan.
De maat klopt (voor mij toch, 37) en de schoenen zitten heel gemakkelijk, zowel de winterschoenen, als de wandelschoenen en de werkschoenen (veiligheidsschoen). De werkschoenen zijn aangenaam en lichtgewicht in vergelijking met deze die ik van mijn werkgever kreeg.
De levering verloopt altijd vlekkeloos, wat ook al uitzonderlijk is tegenwoordig.
Dus een aanrader!

2025幎7月11日

Hoi Camblis,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm, het comfort en de kwaliteit van onze schoenen — of het nu gaat om de winterschoenen, wandelschoenen of werkschoenen. Ook fijn dat de levering soepel en betrouwbaar is verlopen. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons, en we zijn dankbaar voor je blijvende steun!

Heel behelpzaam vriendelijk mijn

Heel behelpzaam vriendelijk mijn probleem is heel goed opgelost kan niets beters zeggen dan dank u voor uw zeer goede zorgen omtrent mij om alles in de goede lijnen te verzorgen tevens de kousen passen perferkt .

Hoi Feyaerts,

We zijn erg blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze service en dat de kousen perfect passen. Het betekent veel voor ons om te weten dat we hebben kunnen helpen en dat je je goed verzorgd voelde. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen je vertrouwen enorm!

top, sokken!

top, sokken

Hoi Edith,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sokken — we waarderen je steun enorm!

Heel lang gezocht

Heel lang gezocht maar eindelijk gevonden de pijn is veel minder geworden kan in de avonduren de sokken wel uit doen wat een hele tijd niet gekund dus ze zijn zeker goed

EEN ECHTE AANRADER MENSEN

Hoi Herry,

Wat fijn om te horen dat ons product heeft geholpen om je pijn te verminderen en een positieve bijdrage levert aan je dagelijks comfort. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen — en hartelijk dank voor je aanbeveling!

5぀星のうち4の評䟡

De compressie kousen zijn goed en netjes

De compressiekousen zijn goed en netjes afgewerkt. Enige minpuntje is de wat langere levertijd.

2025幎7月1日

Hoi Pauline,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van de compressiekousen. We begrijpen dat de langere levertijd ongemakkelijk kan zijn, en we waarderen je geduld enorm. Jouw feedback helpt ons om te verbeteren — dank je wel voor je steun!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。