We hebben schoenen besteld, nou deze waren ook via AliExpress te vinden, alleen 100 euro goedkoper. Dan weet je ook gelijk de kwaliteit⊠Daarom willen we de schoenen retourneren, maar dan is Stapg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat ik enorm waardeer van Stapgezond is dat zij zich aan gemaakte afspraken houden. Daarnaast zijn de kwaliteit en prijs van hun producten zeer aanbevelenswaardig. Het duurde enige weken voordat mijn... ãã£ãšèŠã
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dank voor de goede communicatie voorâŠ
Dank voor de goede communicatie voor het afhalen van mijn paket. Je moet er wel op letten als je schoenen koopt dat je ze twee maten grooter koopt dan de maat dat we hier in de winkel kopen.

Compressiesokken niet gekregenâŠ
Ik heb mijn sokken nog steeds niet binnen gekregen en het is nu3 mnd geleden dat ik ze besteld had.ik heb regelmatig hen een mail gestuurd waarom duurt het zo lang terwijl ze aangeven 6-10 dagen.en dan kan er vertraging zijn maar 3 mnd en nog heb ik ze niet vind ik schandalig en ik hoor er niets meer van,ik ben met mailen opgehouden want het schiet niet op.
Gr inekeplugge

STAPGEZOND ããã®åç
Stap Gezond maakt haar belofte mbt deâŠ
Stap Gezond maakt haar belofte mbt de schoenen waar!

Wacht al vanaf 7 juni op mijnâŠ
Wacht al vanaf 7 juni op mijn schoenen,....diverse keren gehaald,..reageren gewoon totaal niet op waar het blijft.....NOOIT MEER KOPEN HIER!!!

STAPGEZOND ããã®åç
Fijne en prettige sokken en goede service !!
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat zonder problemen. Heel fijn en prettig. Per abuis heb ik 1 bestelling teveel gedaan. Na een mail ivm een retourzending, kreeg ik het bericht dat ze uit coulance het bedrag compenseren en het bedrag terugstorten. Chapeau.!!

alles volgens afspraak
alles volgens afspraak. product is volledig volgens wens

STAPGEZOND ããã®åç
Heelveel steun aan kuiten door goede doorbloeding
Heelveel steun aan kuiten, benen en voeten

Dropshipping
Ik dacht lokaal te kopen. Meer als een week na bestelling zit mijn pakket nog altijd ergens in China⊠duidelijk dropshipping.

STAPGEZOND ããã®åç
Mijn weder vraag is wat hebben jullieâŠ
Mijn weder vraag is wat hebben jullie niet goed gedaan alles is naar wens verlopen toppie
En wat kan er beter misschien aangeven hoelang een bestelling onderweg is mvg Kor

NIET BETROUWBAAR NIET BESTELLEN
Telefonisch niet bereikbaar, geven in mail geen antwoord op vragen, leveren producten niet, slecht retourbeleid, kortom niet betrouwbaar om te bestellen

Snel geleverd
Snel geleverd, mooie aanbieding en het werkt prima.

Mooi product, goede klantenservice
Zeer goede klantenservice, reageert snel en duidelijk.
Levertijd is echter wel vrij lang maar de sokken zijn uitstekend.

STAPGEZOND ããã®åç
de outdoor kwalificatie is niet juist
de outdoor kwalificatie is niet juist, niet waterdicht en erg gevoelig op boomwortels en zwerfstenen16

Aanrader
Stapgezond biedt een heel goed product aan.
De maat klopt (voor mij toch, 37) en de schoenen zitten heel gemakkelijk, zowel de winterschoenen, als de wandelschoenen en de werkschoenen (veiligheidsschoen). De werkschoenen zijn aangenaam en lichtgewicht in vergelijking met deze die ik van mijn werkgever kreeg.
De levering verloopt altijd vlekkeloos, wat ook al uitzonderlijk is tegenwoordig.
Dus een aanrader!

Heel behelpzaam vriendelijk mijnâŠ
Heel behelpzaam vriendelijk mijn probleem is heel goed opgelost kan niets beters zeggen dan dank u voor uw zeer goede zorgen omtrent mij om alles in de goede lijnen te verzorgen tevens de kousen passen perferkt .

Heel lang gezocht
Heel lang gezocht maar eindelijk gevonden de pijn is veel minder geworden kan in de avonduren de sokken wel uit doen wat een hele tijd niet gekund dus ze zijn zeker goed
EEN ECHTE AANRADER MENSEN

STAPGEZOND ããã®åç
De compressie kousen zijn goed en netjesâŠ
De compressiekousen zijn goed en netjes afgewerkt. Enige minpuntje is de wat langere levertijd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã