レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rob, Michiel en Tycho hebben ervoor gezorgd dat ik een succesvolle onderneming heb kunnen opbouwen nadat ik teleurgesteld was geraakt in mijn vorige coachtraject. Een groot verschil is dat zij altijd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds ik in mei '25 ben begonnen met de coaching hebben de Bolbazen mij écht naar een hoger niveau getild. Ze denken goed mee, en geen enkele vraag is te veel. Alles wordt professioneel opgepakt e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik zocht al een tijdje een extra inkomsten naast mijn huidige onderneming! Ik weet 0,0 van computers af! Daarom het 1 op 1 traject gevolgd! Paar maandjes terug! Nu net me eerste producten online en da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wou deze review toch nog plaatsen om het jaar mooi af te sluiten! Fijne samenwerking gehad dit jaar met deze heren; oprecht, hartelijk, eerlijk, respectvol, professioneel advies, etc ... Ik ben lovend... もっと見る

企業情報

1. eコマース サービス

当該企業による記述

Startopbol.com biedt zowel online als fysieke coaching aan voor startende ondernemers die willen starten met verkopen op bol.com en voor diegenen die hun bedrijf op dit platform willen opschalen. Met deskundige begeleiding en ondersteuning helpt Startopbol.com ondernemers om succesvolle stappen te zetten in de wereld van e-commerce. Van het leren van de basisprincipes van verkopen op bol.com tot het ontwikkelen van geavanceerde strategieën voor groei, hun coachingprogramma's bieden waardevolle inzichten en praktische richtlijnen. Vertrouw op Startopbol.com voor professionele begeleiding op jouw reis naar online ondernemerschap op bol.com

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Uitstekende Service

Bij Startopbol ben ik ontzettend tevreden met de service. Wat mij vooral opviel, is hoe behulpzaam en attent het personeel is. Als je een vraag hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Je wordt direct geholpen, en ze nemen de tijd om je goed te adviseren of om een probleem op te lossen. Dit maakt de hele ervaring veel prettiger en zorgt ervoor dat ik hier zeker terugkom. Een topservice waar je op kunt rekenen!

2024年8月22日

Top coaches!

Ik ben begin juni gestart bij Rob en Michiel. Ik wist zelf niet wat ik aan het doen was en moest hierbij een goede mentor hebben. Zo zijn Rob en Michiel op mijn pad gekomen. Deze heren nemen hun werk uiterst serieus.
En dat is ook wel te zien aan de resultaten die ik nu behaal .
Mijn store is gewoon X 4 gegaan.
Van 5K naar 20K per maand.
Ik heb de afgelopen maanden veel van hun mogen leren en ga nog veel meer leren de komende tijd.
Ik zou iedereen die hulp of een goede mentor nodig heeft, zeker deze heren aan willen bevelen.

2024年8月21日

Uitstekende begeleiding

Het 1-op-1 Bol traject met Rob en Michiel was een ware eyeopener voor mij. In een kort tijdsbestek hebben ze me geholpen om mijn Bol-business naar nieuwe hoogten te tillen. Hun diepgaande kennis van e-commerce en doelgerichte aanpak hebben me geholpen om heldere doelen te stellen en praktische strategieën te ontwikkelen om ze te bereiken. Wat dit traject echt onderscheidt, is de persoonlijke aandacht en ondersteuning die ik kreeg. Rob en Michiel stonden altijd klaar met waardevol advies en moedigden me aan om uit mijn comfortzone te stappen en te groeien als ondernemer. Als je serieus bent over het laten groeien van je Bol-business, kan ik het 1-op-1 Bol traject van Rob en Michiel van harte aanbevelen.

2024年4月12日
5つ星のうち5の評価

De begeleiding bij Rob en Michiel is…

De begeleiding bij Rob en Michiel is heel persoonlijk gericht. Ze kijken echt naar jouw specifieke situatie en maken daar een plan voor. Waar je bij andere coaches hoort dat ze 1 op 1 begeleiding geven, is dat nooit zo persoonlijk en maatwerkgericht als bij deze heren. De investering is het zeker meer dan waard. Ze helpen je niet alleen bij Bol specifiek, maar ook leer je meer over het ondernemen algemeen. Ik zal het iedereen aanraden in welke fase je ook bent van je Bol onderneming.

2024年4月12日
5つ星のうち5の評価

Onwijs blij met de hulp van Rob en…

Onwijs blij met de hulp van Rob en Michiel. Ze zijn echt oprecht met je. Iets waar veel mensen die zichzelf een coach noemen van kunnen leren. Ook het contact is erg goed als je met vragen zit. Het is zeker de moeite waard mocht je niet weten waar je moet beginnen plan dan zeker een gesprek bij ze in!

2024年3月4日

De perfecte partij

Er gaan wilde verhalen rond over het inhuren van coaching om te verkopen via Bol. Maar de mannen van startenopbol zijn integer. Gewoon hardwerkende mannen die je eerst naar hun eigen bedrijf laten komen om eea door te nemen. Daarna online waarbij ze altijd goed bereikbaar zijn. Een absolute meerwaarde voor ons bedrijf en de investering zeker waard.

5つ星のうち5の評価

Fijne cursus, een aanrader!

Sinds enkele weken ben ik begonnen met deze cursus, en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Alle 3 de coaches nemen hun werk zeer serieus, en helpen waar het mogelijk is.

Ze helpen jou om echt een eigen merk op te bouwen. Ik zit nog in het traject en ga er ook vanuit dat ze tot het einde blijven helpen zoals ze aan het begin aangeven van de cursus. Zeker een aanrader!!

Fijne cursus

Fijne cursus! De aanpak voelt heel persoonlijk, zeker in het begin tijdens de fysieke intake. De heren proberen je zo goed mogelijk te begeleiden en geven goede tips. Verder vind ik het top dat ze je blijven helpen tot je het eerste doel behaald dat gezamenlijk is afgesproken in het begin. Zeker een aanrader!

Aanrader, super coaching!

super coaching! je wordt goed geholpen om op te starten en daarna ook door te groeien. ikzelf heb het traject aangeschaft om meer 1 op 1 geholpen te worden, en dat gebeurd dan ook echt. ik bespreek met hun nieuwe producten en wanneer ik vragen heb stel ik die in de app en anders plannen we de zelfde week nog een zoom-call in.

Hun visie is niet direct gericht op geld maar juist op het bouwen van een mooi merk en een gezonde business op te bouwen voor in de toekomst waarin je nog veel meer kunt verdienen.

Nogmaals een echte aanrader!

Gestart met Startopbol.com

Ik ben sinds afgelopen december 2023 gestart en ik merkte gelijk al dat dit mij verder ging helpen met mijn bol store , ik liep zelf een beetje vast en ik merkte dat ik in een bepaalde stramien ging zitten en dat het niet verder kwam , ik had al eerder met Rob en Michiel contact en op enig moment dacht ik, ik ga de stap maken om met hun lekker te gaan werken om mijn bol store op te gaan schalen en om mij verder daarin te helpen en tot de dag van vandaag ben ik zeer tevreden over hun manier van werken, je kunt ze alle tijden bereiken en vragen waar je tegen aanloopt Het is een goed duidelijk traject en je leert heel veel en het belangrijkste is dat ze weten wat ze doen en dat ze zeer betrokken zijn bij jou als ondernemer ze motiveren en stimuleren jou: Kortom gewoon een heel mooi traject en vooral duidelijk.

Ik heb al flinke stappen gemaakt ook omzet technisch sinds dat ik bezig ben met hun en alles wat daarbij omheen hoort. maar we gaan lekker verder de komende jaren om nog meer mooie stappen te gaan maken samen met Rob en Michiel.
Tygo is ook sinds kort onderdeel van het team met hem had ik al langer contact en dat gaat ook heel erg goed . Hij is ook persoonlijk en heel erg gebrand om je verder te helpen!!!

2024年2月27日
5つ星のうち5の評価

Succesvol opschalen van mijn Bol business

Al enige tijd probeer ik mijn Bol business op te schalen maar alleen lukte me dit niet zo goed. Er komt heel wat bij kijken en we kunnen niet alles weten. Zij wel! Ik ben blij dat ik deze heren persoonlijk heb ontmoet in hun eigen zaak in Nederland en ze zijn vriendelijk en geven altijd goede raad. Ook delen ze bereidwillig al hun ervaringen met mij. Hierdoor is mijn Bol business aan het groeien en heeft Rob me op een half uurtje tijd 4 nieuwe potentiële producten gevonden.
Dank zij de tips van Michiel is er een andere verkoper van mijn listing gegaan die onder mijn merk verkocht. Zeer recent is ook Tygo toegevoegd aan dit toffe team en helpen ze me persoonlijk goed verder. Ben blij de investering met hen gedaan te hebben. Bedankt guys en nog veel succes gewenst!

2024年2月17日
5つ星のうち5の評価

Slimme, waardevolle & betrouwbare keuze!

De meest waardevolle investering in mezelf & mijn zaak! De heren van Start op Bol hebben werkelijk waar mijzelf & mijn Bol business klaar gestoomd voor succes. De gehele fundering heb ik met hulp van de coaches opgezet & ook alles wat ik verder heb opgebouwd heb ik op advies gedaan van Rob & Michiel! Ik behaal goede omzetten, heb een prachtig merk opgebouwd, benut wanneer nodig de meest handige connecties, en heb alle nodige kennis van bol kunnen leren! De cursus is erg praktijkgericht, persoonlijk in contact, dus erg veel één op één werken, en lekker samen brainstormen. Ook is er de mogelijkheid om gezellig op kantoor langs te komen & live te kunnen leren van de professionals! Dit zou ik zeker aanraden, aangezien je op deze manier erg veel waardevolle lessen, gewoontes & werkwijzen op zult vangen. Persoonlijk en zakelijk zal je hier erg veel gaan leren, en deze kennis kun je als ondernemer een leven lang toepassen. 100% tevreden & zeker een aanrader voor iedereen die klaar is om te knallen! :)

Blij dat ik begonnen ben

Ik ben sinds een paar weken gestart met deze cursus.
En tot nu toe heel tevreden. Beide heren nemen hun werk zeer serieus. Ze helpen je waar ze kunnen, en vragen ook tussendoor nog naar vorderingen en geven veel tips. Bovendien zijn ze heel aangenaam ( vriendelijk, gezellig maar zeker ook serieus) in de omgang en ik kijk er steeds naar uit om weer een nieuw cursus moment te hebben.
Blij dat ik begonnen ben

5つ星のうち5の評価

Ze hebben een aangepast traject gemaakt…

Ze hebben een aangepast traject gemaakt waarmee ik voor de lange termijn meer gepast hulp kan krijgen waarvoor ik het nodig heb. Fijn dat Tygo er is om mijn vragen te beantwoorden. Ik zit midden in het traject dus ik kan nog niet beoordelen over het einderesultaat maar voor nu ben ik tevreden.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。