レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet i... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparrin... もっと見る

企業が回答しました

5. ビジネス ネットワーキング会社

Startup Central について

当該企業による記述

Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.

Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.

Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.

Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.

3.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Startup Central er super behjælpelig…

Startup Central er super behjælpelig med opsat af virksomhed, og kan svare på alle de spørgsmål der må være omkring det.

2019年1月15日

5つ星のうち5の評価

Man kan umuligt vide alt som ny…

Man kan umuligt vide alt som ny iværksætter, man kommer til at fejle gang på gang. Det vigtigste vi har lært fra Startup Central er ikke at begå samme fejl IGEN. Vigtigst af alt har vi fået en masse hjælp og værktøjer til at komme videre fra vores problemstillinger. Vi er så glade for vores medlemsskab hos Startup Central. Hvis du er iværksætter - er det her præcis det du har brug for - for at forbedre dig eller komme igang med din idé!

2019年1月9日

5つ星のうち5の評価

Startupcentralen har været hurtige til…

Startupcentralen har været hurtige til at svare angående ens forretningsplan, hvor man får god respons på hvad der kan gøres bedre.
man får en coach som kan hjælpe en med at finde de ting man mangler, det er super nemt og super godt, vil til en hver tid anbefale deres virksomhed

2018年12月14日

5つ星のうち5の評価

Befinder du dig i gråzonen mellem idé…

Befinder du dig i gråzonen mellem idé og virkelighed, er Startup Central præcis dét værktøj du mangler.

Ting, der normalt kan virke som større udfordringer, er nu ikke længere end en "klik" væk.

Entusiasmen du oplever hos deres team er uden sidestykke - du får virkelig fornemmelsen af, at der ligger en oprigtig interesse bag.

De erfaringer vi allerede har gjort os, sammen med Startup Central, og de erfaringer vi satser på, at få fremadrettet i samarbejde med dem, har været - og bliver, guld værd.

2018年12月4日

PITA KING, 8700 HORSENS

Som ejer af sin egen virksomhed, kan jeg ikke andet end at anbefale dem!
De har givet mig værktøjet til at tage det næste "skridt"

Fem fingre herfra 🖖🏻

PITA KING / Daniel Rosendal

2018年11月29日

5つ星のうち5の評価

Startup Central gør et fantastisk…

Startup Central gør et fantastisk arbejde med hjælp til nye iværksættere.
Der er en innovativ tilgang til spirende ideer, skarp og kompetent rådgivning.
Så er du iværksætter, eller har en drøm om at blive det, vil jeg klart anbefale Startup Central

2018年11月28日

Bedste service

Startupcentral kan varmt anbefales. De hjælper dig med de ønsker du har og hjælper dig fra start til slut.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk team og kan anbefales til ALLE.

Jeg har sammen med en partner pt. været igennem et længere forløb med Startup, hvor vi har fået fantastisk "guidens", samt hjælp fra et team som forstår og lytte til andres behov samt drømme. Vi har fået hjælp til alt fra strømlining af vores ide til revisor hjælp af de mentorer, som der også er til rådighed. Det er i øvrigt noget som er uvurderligt i opstartfasen.

Jeg kan varmt anbefale Startup til alle der går med en sprudlende ide og har brug for noget hjælp eller bare har brug for nogle der vil lytte.

Mvh.

5つ星のうち5の評価

Min kammerat og jeg har igennem længere…

Min kammerat og jeg har igennem længere tid fået hjælp af Startupcentral, hvor vi har gjort brug af forskellige mentorer og coaches som alle har været super gode.

Startupcentral var lige nøjagtigt hvad vi manglede, for at komme videre med vores idé. Vi er derfor super glade for, at have fundet dem, og deres meget nyttige hjælp!

5つ星のうち5の評価

Anbefaler 100% at bruge Startup Central…

Anbefaler 100% at bruge Startup Central som nyopstartet iværksætter. Startup Central har fulgt os fra vores iværksætter start og guidet os fra dag et. Vi har igennem Startup Central haft adgang til alle de nødvendige værktøjer og altid haft et sted, at skaffe de nødvendige løsninger på de mange nye udfordringer man møder som nyopstartet iværksætter.

Bedst coaching!

Startup Central er et super fedt initiativ til potentielle (unge) iværksætter.
Da jeg sendte min forretningsplan ind i torsdags, havde jeg ikke forventet at få en så detaljeret sparring allerede få dage efter jeg tilsendte mit projekt. Jeg blev oveni købet med det samme også informeret om, hvornår jeg kunne forvente svar/kommenterer på min forreningsplan - hvilket i bund og grund er god service til en spændt iværkersætter! Udover at servicen og kvaliteten er i top, får man også frit adgang til lønsystem og regnskabsprogram mm til ingen penge.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg i starten tænkte, det lød kompliceret at tilmeldingen ikke skete via hjemmesiden men via email. Overraskende nok fik jeg svar i løbet af dagen, og fik besvaret et par spørgsmål jeg havde omkring projektet. Super nemt og lige til!
Tak for et godt initiativ, glæder mig til at se det blomstre!

Startup Central

Startup Central, er alt hvad jeg havde brug for. Det er et super fedt setup og det kan klar anbefales !!

5つ星のうち5の評価

Anders er på nuværede tidspunkt min…

Anders er på nuværede tidspunkt min mentor, da jeg ønsker at starte mit eget. Gennem Startup Central som er et forholdsvis nyt, spændende og meget lovende initiativ, fungerer Anders som min utrolig dedikerede coach. Han har løbende guidet mig og sørget for, at jeg har fået de nødvendige indspil i denne forvirrende iværksætter jungle. Idag er mit projekt gået igennem og jeg arbejder nu med at realisere det. Anders og Startup Central har simpelthen været uundværlige for mig i min jagt efter at blive selvstændig. Han motiverer dig, men sørger stadig for at du er realistisk og han hepper på dig, som var han selv en del af dit projekt. Anders og Startup Central tilbyder også alle de værktøjer som mangles for at udforme en komplet forretningsplan. Jeg kan ikke anbefale Anders og dette initiativ nok - Det har længe manglet og jeg er meget overbevist om at startup Central bliver en afgørende faktor for mange håbefulde iværksætteres succes i fremtiden. Han skal ha kredit for sin entusiame og professionalitet. Vælg Startup central for en sikker og god start på din drøm!

5つ星のうち5の評価

De har styr på tingende og baner vej…

De har styr på tingende og baner vej for iværksættere. Skal man nogle ideer i tankerne og overvejer at starte noget, så det bare med at kontakte dem.

5つ星のうち5の評価

Anders der står for startup central er…

Anders der står for startup central er super dygtig og professionel samt utrolig sød til at hjælpe en på vej. Jeg vil til hver en tid anbefale at blive medlem hvis man drømmer om at starte sin egen virksomhed 😊 så er man ihvertfald sikker på en tryg og behagelig start.

2018年11月22日

Hver en krone værd!

Rigtig god oplevelse hos StartupCentral. Man får adgang til regnskabsprogram, coaches, webdesigner, marketingsfirma og alle mulige andre brugbare værktøjer, når man kaster sig ud i iværksætter-livet.

Jeg kan kun varmt anbefale StartupCentral til alle, der har et ønske om at blive selvstændige! :-)

2018年11月22日

Trustpilot エクスペリエンス