レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet i... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparrin... もっと見る

企業が回答しました

5. ビジネス ネットワーキング会社

Startup Central について

当該企業による記述

Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.

Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.

Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.

Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.

3.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Iværksætteri når det er bedst

Startup Central har uden tvivl hjulpet mig utroligt meget! Fantastisk team, bedste service man kunne forestille sig, og et genial koncept. Kan kun anbefales!

2021年2月9日

Hej Jakob,

Fedt at vi har kunnet hjælpe dig på din spændende rejse! Vi vil fortsætte med at yde kanon service 😉

5つ星のうち5の評価

Gode og brugelige fordele!

Gode og brugelige fordele!
Vi har benyttet os meget af deres samarbejdspartnere og fordele. De har også fantastiske blogpost, artikler mm, som vi har brugt super meget til SEO, organisk content creating osv.
Kan varmt anbefales herfra! 100% pengene værd.

2021年2月6日

Hej Valdemar,

Vi er glad for, at du har fået brugt dit medlemskab til det fuldeste, og kan bruge noget af den viden vi faciliterer i netværket 😊

Komplet spild af penge

Komplet spild af penge! Besparelserne som du modtager via deres partnere er minimalt. Startup Central modtager betaling fra dig PLUS de sikkert også får betaling på den ene eller anden måde fra deres partnere.

Deres Facebook gruppe, som de påstår er fuld af værdi og gode diskussioner, tilbyder intet andet end hvad du kan finde på andre gratis iværksætter grupper på Facebook

De gør det også "svært" for dig at opsige dit medlemsskab. De har ingen afmeldings funktion på deres hjemmeside, så du skal manuelt skrive dem en email om at du ønsker at opsige servicen. Og så er der selvfølgelig også lige 30 dages opsigelse.

2021年2月3日

Hej Andy,

Vi beklager din dårlige oplevelse - og at du synes dit medlemskab har været spild af penge!

Da du ikke befinder dig i Danmark, er der flere af vores partnere der ikke kan dække eventuelle behov - så relevante rabatter har selvfølgelig været begrænset for dit vedkommende. Heldigvis kan vores øvrige medlemmer få gavn af dem du ikke kunne!

Vores netværksgruppe skaber masser værdi for dem, der benytter den - folk får kompetent sparring, unikt content (guides, LIVEs, m.m.) og hjælp til hvad de nu måtte døje med, da vores coaches er inde over gruppen.

Et netværk er intet uden medlemmerne; det er kun lige så godt som det enkelte medlem selv gør det!

Vores opsigelsesperiode er ikke på 30 dage, men på løbende måned + en måned (gælder kun vores månedlig løsning), hvilket vi ikke lægger skjul på. Vi siger det i al vores onboarding, og er også hvad vi markedsføre os med! Så det skulle ikke komme som en overraskelse for nogen - håber vi ☺

Startup Central er fantastisk

Startup Central er virkelig kun noget jeg kan anbefalde til andre! Der er altid hjælp at hente fra et skønt team, dygtige coaches, og vildt fede medlemsfordele! Bliv en del af Startup Central idag, kan jeg kun sige:)

2021年2月2日

Hej Laurids,

Tak for de utrolig varme ord og opfordring! Vi må gøre et eller andet rigtigt for at gøre os fortjent til sådan et review 😊

5つ星のうち5の評価

Det bedste jeg har gjort for mig selv og min virksomhed

Startup-centralen er absolut det bedste jeg har gjort for mig selv, som nystartet iværksætter og for min nye virksomhed. Jeg har allerede efter 1 uges medlemskab fået hjælp til alle mine spørgsmål og udfordringer. Man får lynhurtigt svar og hjælp. Ruben deres coach brugte over en halvanden time på at rådgive mig og hjælpe mig med alle de tanker jeg var alene om i mit nyopstartet virksomhed. Jeg vidste lige præcis hvor jeg skulle starte henne efter vores samtale. Jeg ringede lidt over kl. 20.00 til Ruben og alligevel gav han mig al den hjælp jeg havde behov for. Jeg er mundlam over hvor billigt det er at være medlem i forhold til den hjælp og rådgivning man får, og alle de fordele der er i at være medlem. Jeg anbefaler startup-centralen sååå sååå meget. Det er det bedste man kan gøre for sig selv som iværksætter.

2021年1月31日

Hej Natalia,

Vi er utrolig glad for at vi, og vores coaches, har kunnet hjælpe dig i gang med dit iværksætteri! Vi takker for den varme anbefaling 😁

Simpelthen fantastisk

Jeg har startet et forløb om money mindset med en af Start Up Centrals mentorer Mortan Storm Dalsgård og WOW. Han står til rådighed 24/7, er super kompetent og mega dygtig til det han gør! Han har så meget viden og han er fantastisk til at formidle den. Til alle, der overvejer at blive en del af Start Up Central - du vil ikke blive skuffet!

2020年12月10日

Hej Caroline,

Mange tak for de varme ord, og ikke mindst om Mortan - en super kompetent og behaglig mand! Fedt at han kunne hjælpe dig så meget 🚀

Uden sammenligning bedste kundeservice

Har aldrig oplevet bedre service. Et eksempel jeg har på det er at jeg kommer i tanke om et spørgsmål kl. 00:15, så skriver jeg til Anders, og der går 1 min, så har han svaret. Han lægger liv og sjæl i virksomheden. Har ikke set noget mage. kan varmt anbefales

2020年12月4日

Hej Anders,

Tak for de pæne ord! Vi brænder for vores medlemmer og deres succes... Hvis de ikke sover i de sene aftentimer, så er der stor chance for vi heller ikke gør! 🚀

Anbefales!

At gøre brug af Startup Central gjorde forskellen for mig, og var lige netop DET der gjorde at jeg kunne komme fra A - B.

Super service, nemt og overskueligt, samt professionelt.

TAK🙏🏼

Hej Nicholas,

Tak for de pæne ord! Vi er utrolig glade for at vi kunne hjælpe dig fra A - B på en overskuelig måde 😊

5つ星のうち5の評価

Det perfekte netværk for nyopstartede Iværksættere!

Som helt grøn iværksætter, har netværket og rabatfordelene været en kæmpe hjælp, både i opstartsfasen og efterfølgende. man kan både spare en hel del, men også komme noget hurtigere igennem de “kedelige” trin, fordi der altid er hjælp at hente. Samtidig betyder opmuntringen fra netværket og medarbejdere en hel del når man møder forhindringer, og der er altid nogle erfaringer at trække på.

Hej Sigrid,

Vi er utrolig glade for, at vi har kunnet hjælpe dig i gang med opstartsfasen og alt derefter - godt at medlemskabet og netværket bliver fuldt ud brugt 😊🚀

5つ星のうち5の評価

Startup Central skaber sikre rammer for…

Startup Central skaber sikre rammer for nye iværksættere.

Jeg er stolt af at have brugt og bruger stadig Startup Central. De tilbyder alt den hjælp en ny-udsprunget-iværksætter kan have brug for. StartupCentral er med til at give iværksættere den perfekte start og har utrolig kompetente coaches.

Hej André,

Tak for den flotte anmeldelse! Det varmer hele teamet, at se et så tilfreds medlem🚀

KAN KUN ANBEFALES 😍👍

KAN KUN ANBEFALES 😍👍

Jeg har været medlem af Startup Central siden før jeg fik CVR. Specielt Mathias har været med mig hele vejen og er det stadig idag . Har aldrig været medlem et sted før der tager sig så godt personligt af deres medlemmer. De står altid klar uanset hvad man har brug for! Det alle pengene værd og havde gerne betalt mere 😁

Hej Maja,

Vi er utrolig glad for at kunne have været med hele vejen igennem! Tak for de pæne ord 😊

5つ星のうち5の評価

super service af hele teamet startup…

super service af hele teamet startup central I særdeleshed Mathias og anders, betklubben er stolte og yderst tilfredse medlemmer!

Hej Betklubben,

Tak for de 5-stjerner - vi er utrolig glade for at i er så glade for jeres medlemskab 🚀

5つ星のうち1の評価

LÆS - PAS PÅ! Min ÆRLIGE erfaring!

Jeg ved ikke hvad der sker for alle de femstjernede anmeldelser, men skulle ikke undre mig at de har hustlet sig frem til nogle af dem på en eller anden lusket måde. Ville i hvert fald ikke undre mig med det indtryk jeg har fået.

MIN ERFARING
Jeg meldte mig ind som nystartet og uerfaren iværksætter, og synes det lød meget godt gennem telefonsalget. 6 måneder senere er jeg blevet samlet op af en erfaren mentor, og vi sidder på kontoret sammen og bliver ringet op af Startup Central. Jeg havde forsøgt at opsige mit abonnement ved at annulere mit kort (hvilket jeg nu ved ikke er en ordenlig måde at gøre det på, men de fleste virksomheder med respekt for sig selv ville sige okay, i og med at jeg aldrig fik brugt nogle af deres tjenester), men jeg blev ringet op og bedt om at betale alligevel, og endda solgt på at genabonnere. I samtalen hoppede min mentor og partner ind, og udfordrede deres repræsenant på nogle ting, hvorefter der endda blev løjet direkte til os, hvilket gjorde det lidt akavet for telefonsælgeren, da han blev udpeget. Vedkommende havde ikke forventet at der var en, der vidste hvad han snakkede om i den anden ende af røret, så det tyder på at de bare er vant til at være som grippe og smålyve for små iværksættere, der ikke ved bedre - som mig dengang.

OPSIGELSE - OBS!
Ikke nemt at annulere. Man skal direkte gå ind og skrive en mail til dem - og gæt engang, så får man ENDNU et salgspitch smidt i hovedet. Desuden er opsigelsesperioden på den løbende måned PLUS EN TIL MÅNED, så de lige kan hive nogle flere penge ud af dig. Altså come on, det her er ikke den type virksomhedsmodel, der skal kompensere for noget når en kunde opsiger. Det er et udelukkende digital produkt, ikke et cateringservice med specifikke procedurer, der nu skal nyplanlægges.

VÆRDI
Alt det førnævnte hentyder bare at hele intentionen af at hive penge ud af dig, og de lever på dygtige telefonsælgere og hvad end der skal til for at få det. Ikke på noget tidspunkt blev der rækket ud efter mig efter nogle måneder uden at bruge deres services - men lige i det sekund jeg sagde op blev jeg kimet ned og fortalt at jeg skal genoptage. Same story, da jeg igen ikke brugte det et par måneder efter.

PRODUKT
Her kan i se at jeg vil være 100% ærlig hele vejen igennem min anmeldelse, så jeg vil sige at der er nogle af deres partnerskaber der kan være nyttige, det er jeg sikker på. Problemet er, at en fragtaftale ikke bare er en fragtaftale, og det er meget individuelt, hvad den virksomhed har brug for. Det var tydeligt over den telefonsamtale jeg havde, at vejledningen havde intention om at beholde mig som betalende kunde frem for at skabe værdi, og jeg er senere hen UTROLIGT glad for, at jeg ikke i dag skal til at bruge en masse tid og energi på at skifte over til de systemer, der for min virksomhed er LANGT bedre end dem, jeg blev anbefalet. Fuldstændig enorm bummert fra deres side, da det jo viser at jo, en uerfaren der ikke kender alternativerne kan tro at det er god værdi, hvorimod at intentionen bare er at få dem til at bruge nogle partnerskaber så de i deres lykkelige uvidenhed kan tro det.

KONKLUSION
Brug Startup Central, hvis du ikke har noget imod at støtte en omgang griske hustlere (givet, ud fra det indtryk jeg fik fra min repræsentant). Du KAN også får værdi, hvis du FINDER en aftale, som du VED er god for dig og MATEMATISK UDREGNER at du sparer penge - for de kommer ikke til at gøre det for dig.
Så med det sagt, så kan jeg sagtens se at du kan få noget godt ud af det, men pas nu på. Hvis du ikke gider at bakse med en overkompliceret opsigelsesprocess (hvilket siger noget om dem, at de måske er bange for at folk opsiger. Så giver det jo god mening at gøre processen en tand sværere).

Jeg håber det kunne bruges.

Hej Jonas,

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft en kedelig oplevelse hos Startup Central.

Vi ser os dog uforstående over for din anmeldelse og beskyldninger.

I samtalen du hentyder til, blev der stillet kritik til en samarbejdspartner vi har. Vores kollega kunne ikke give jer det svar i søgte, da vi blot faciliterer tilbud - derfor kan vi, i Startup Central, ikke altid give uddybende svar. Vi er med andre ord ikke eksperter, og det har vi aldrig påstået.

Vi har på intet tidspunkt lagt skjul på vores opsigelsesperiode eller hvordan man opsiger. Som abonnement forretning er det ikke ualmindeligt med løbende måned plus en måned - det ligner lidt et fitness-abonnement på det punkt!

Ved opsigelse tager vi kontakt for at dataindsamle såvel som bibeholde medlemmet - det er god kundeservice/winback i vores optik Vi vil bare være sikker på, at medlemmet ikke går glip af vores muligheder og tilbud.

Havde du et behov for service så var vi blot et telefonopkald væk, eller du kunne have gjort brug af vores netværksgruppe. Vi kan desværre ikke læse tanker, og slet ikke på 700 iværksættere!

Vi facilitere tilbud fra partnere, og kan derfor kun stå inde for dem. Fortæller vi en ny iværksætter at der er tusind ting at tage stilling til, er det for de fleste en tabt sag - derfor har vi gjort det nemmere at tage stilling ved kun at foreslå én løsning inde for et område. Vi har ligeledes ikke været en del af jeres dialog med partnere, så vi kan ikke stå inde for hvad jeres dialog har været.

Du skal være velkommen til at ringe ind på 29 29 01 13, så vi kan finde ud af en løsning, og forhindre dårlige oplevelser i fremtiden :-)

Daniel, Startup Central

Støttende og lærerigt

Som selvstændig kan det dels være ensomt og også ret omstændigt at stå med alting selv. Det er derfor, jeg er rigtig glad for at være medlem hos Startup Central, for det er både et støttende netværk, der er en masse vidensdeling, og så er teamet bag SC utrolig engagere og imødekommende. Man får følelsen af, at de gør alt for os medlemmer. 5 stjerner herfra :-)

2020年11月25日

Hej Vic,

Tak for den flotte anmeldelse - det varmer raketten, at have så glade medlemmer ombord 🚀

5つ星のうち5の評価

Startup Central skal have 5 stjerner.

Startup Central skal have 5 stjerner.
Jeg har som nyt medlem, fået styr på mit driftbudget og professionel sparring igennem deres fantastiske netværk og igår havde Anders taget turen fra Jylland til København for, at hilse på sine medlemmer og jeg var en af de heldige, der fik et hyggeligt og ikke mindst givende besøg - kundepleje på højt plan.
De varmeste anbefalinger herfra.
Mia

2020年11月25日

Hej Mia,

Tak for den varme anbefaling - og ikke mindst de 5-stjerner! 😊

Altid hjælp at hente.

Startup Central får de varmeste anbefalinger. Altid klar på telefonen, specielt Mathias og Anders som altid står klar på mail/telefon dag og nat.
Derudover er der også masser af hjælp at hente fra de andre fantastiske medlemmer inde på Startup Loungen/Facebook, som altid er inspirerende og motiverende.
Tusind tak for at lave dette fantastiske netværk, ville uden tvivl ikke været noget så langt uden SC.

2020年11月18日

Hej Simone,

Tak for de utrolig pæne ord - dejligt at høre, at du får en masse værdi ud af medlemskabet samt netværket 🚀

Et fantastisk netværk..

Et fantastisk netværk..

Hvis du er selvstændig eller tænker dig at blive selvstændig så er startupcentral det nok bedste professionelle netværk i Danmark.

De er klare at hjælpe dig med det samme.

2020年11月18日

Hej Thor,

Tak for den varme anbefaling 😊

Imødekommende og hurtig hjælp

Imødekommende og hurtig hjælp. Jeg har haft gode erfaringer med flere coaches i netværket. Og der er aldrig lang ventetid på svar fra forening eller coach.

2020年11月11日

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord! Hurtig og effektiv er hvad vi sigter efter 😊

5つ星のうち5の評価

Genial service og det bedste for en iværksætter

Da jeg valgte Startup Central som medlem og iværksætter, var jeg først betænksom om de nu var tom luft og bare ville have penge, men ingen hjælp.
Det blev gjort til skamme!
Jeg skrev kort, hvad jeg ledte efter i facebookgruppen, og fik dermed min første kunde igennem dem.
Dertil har de coaches, der reelt hjælper folk videre. Konkret hjælp, klare svar og viderehjælp.
Frederik Sandgrav var min coach, og han gjorde det genialt, uden tøven, men med en selvfølgelighed om at hjælpe mig videre. Jeg er kæmpe fan af Anders Fogh, og Startup Central. Anders er genial og følger altid op på beskeder og medlemsservicen er helt i top.

Er du iværksætter, er det her stedet for hjælp, sparring og vanvittig konkret hjælp for en medlemspris der er til at betale.

2020年11月11日

Hej Malou,

Tak for den fine anmeldelse! Godt at vi kunne vende din mistanke til en kanon oplevelse som glad medlem 😊🚀

KONGE KUNDESERVICE!

Det er sjældent jeg har oplevet så god hjælp/kundeservice som man får ved teamet hos startupcentralen.dk!

De er super kompetente, har et super fedt produkt og går op i deres medlemmer!

Varmeste anbefalinger til alle der skal igang med at starte virksomheder.

2020年10月24日

Hej Asger,

Tak for de pæne ord - vi er glad for, at oplevelsen er i toppen, og at vi har kunne hjælpe dig i gang med din virksomhed 🚀

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。