Niet alleen een heel goed en stevigâŠ
Niet alleen een heel goed en stevig product , ook een super fijne snelle communicatie. Ik zou het zeker aanraden ð€©
STEDDI ontwikkelt slimme open drinkbekers voor kinderen én volwassenen. Onze beker heeft een unieke afschroefbare verstevigde basis en staat bekend om één simpele belofte: de beker die niet omvalt. Wat begon als een idee om meer rust aan tafel te creëren, groeide uit tot een product dat dagelijks wordt gebruikt door gezinnen, kinderopvangorganisaties, zorginstellingen en professionals. STEDDI helpt om drinken uit een open beker toegankelijker en prettiger te maken, zonder in te leveren op gebruiksgemak. Wij geloven dat een goede drinkbeker meer moet doen dan alleen drinken mogelijk maken. Daarom hebben we gekozen voor een ontwerp dat stabiliteit, eenvoud en gebruiksgemak combineert. Het resultaat is een open beker die vertrouwen geeft aan de gebruiker en rust brengt voor ouders, begeleiders en zorgprofessionals. STEDDI wordt gebruikt door jonge kinderen die de overstap maken naar een open beker, maar ook door volwassenen die behoefte hebben aan extra stabiliteit tijdens het drinken. Juist die brede inzetbaarheid maakt STEDDI uniek. Onze bekers zijn BPA-vrij, geschikt voor vaatwasser en magnetron en ontworpen voor dagelijks gebruik. We blijven luisteren naar ervaringen van gebruikers en werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten. Bij STEDDI draait alles om eenvoud. Minder geknoei. Meer zelfstandigheid. Meer rust aan tafel. STEDDI - de beker die niet omvalt.
Floridadreef 108-A, 3565 AM, Utrecht, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Het bestelproces was eenvoudig, de bekers werden enkele dagen later bezorgd. Het product zijn we erg enthousiast over! Eindelijk een gewone beker speciaal voor kinderen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã