レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har efterhånden bestilt derfra en del gange, altid hurtig og pålidelig. Gode priser, pÊnt og sirligt indpakket og elsker at man får en gave med hver gang...stor anbefaling herfra

5぀星のうち4の評䟡

Gjorde en stor bestÀllning, har aldrig bestÀllt förut. Snabb leverans, fint förpackad, tydlig kommunikation. Det som drar ner betyget Àr att lagerstatus inte stÀmde sÃ¥ alla varor fanns inte. Och TyvÀr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde tvÃ¥ kalendrar frÃ¥n W7 och de kom hem pÃ¥ en dag. Supersnabb leverans. De skickar Àven med en gÃ¥va i paketet. Alla nöjda! Alla glada! Rekommenderar varmt! KÀnde att jag ville dela med mig av... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra priset. Varorna fint förpackade i silkespapper🩷. Fick dessutom en liten present med min första bestÀllning. Kommer definitivt att bestÀlla frÃ¥n dem igen

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Stellaz Àr en nytÀnkande och revolutionerande e-handel dÀr kunderna erbjuds högkvalitativa skönhetsprodukter till otroligt förmånliga priser. Stellaz kunderbjudande utgörs av ett brett utbud av produkter inom makeup och skönhet, en snabb och tillförlitlig leverans, en modern plattform för e-handel samt tillmötesgående och kunnig personal. Stellaz har förmånen att samarbeta med vÀletablerade varumÀrken och kan dÀrför förmedla deras vision - kvalitet måste inte kosta. Nu Àr det upp till dig, Who Will You Be Today?

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

TrovÀrdig sida

TrovÀrdig sida, snabb leverans och fick med ett litet paket i bestÀllningen som gjorde mig jÀtteglad! Så trevligt! Kommer absolut handla dÀr igen.

2025幎11月26日
5぀星のうち4の評䟡

Första bestÀllningen

Gjorde en stor bestÀllning, har aldrig bestÀllt förut. Snabb leverans, fint förpackad, tydlig kommunikation. Det som drar ner betyget Àr att lagerstatus inte stÀmde så alla varor fanns inte. Och TyvÀrr stÀmmer inte informationen om att alla får gåvor i sin bestÀllning, hade sett fram emot det. Borde inte stå på hemsidan nÀr det inte stÀmmer.

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

MINK ÖGONFRANSAR.

MINK ÖGONFRANSAR.
Testade på djur NEJ
Det ÄR bara djur .. mink ögonfransar.
Hyckleri
Fick svar från Stella att det inte innehåller mink fransar.
Men byt namn då på produkten .
Tills dess får mitt omdöme stå kvar.

2025幎9月10日

Hej Pernilla,
Tack för att du kontaktar oss. Vi kan försÀkra dig om att de inte innehÃ¥ller nÃ¥got hÃ¥r frÃ¥n djuret mink. Det Àr namnet pÃ¥ just denna typen av ögonfransar. Har inget och göra med att det innehÃ¥ller mink 💕

Vi bifogar hÀr ingrediens och beskrivning lista pÃ¥ produkten till dig 💕

För limmet som följer med Technic-lösfransarna ingredienser:
Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer
Propylene Glycol
Aqua (Water)
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin

SjÀlva fransarna Àr tillverkade av syntetiskt PBT-fiber, vilket Àr en vanlig plastfiber som imiterar minkpÀls. Detta innebÀr att fransarna Àr helt veganska och cruelty-free, utan animaliskt innehåll.

Har du fler frågor eller funderingar så hör av dig till vår kundtjÀnst!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Paketet innehöll dessutom en uppskattad liten gåva samt ett personligt kort med tack för köpet. Det Àr alltid trevligt att handla från företag som visar genuin omtanke om sina kunder.

2025幎8月19日

Stellaz からの回答

Stort tack för din feedback! Roligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp 💕

Älskade hÃ¥rfÀrgen

Köpte hÃ¥rfÀrg Light Auburn och Àntligen en fÀrg som inte gick Ã¥t vinrött. Älskar fÀrgen :) Paketet kom snabbt och sÃ¥ fint packat med en liten present med.
Återkommer snart :)

2025幎7月25日

Stellaz からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med din produkt frÃ¥n oss! 💕

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och en fin gÃ¥va på

Snabb leverans och en fin gÃ¥va pÃ¥ köpet. Är sÃ¥ nöjd med mascaran jag köpte och det fina lÀppstiftet som jag fick. Kommer definitivt handla hos er fler gÃ¥nger ♡

2025幎7月2日

Stellaz からの回答

Kul att höra att du Àr nöjd med ditt köp! 💕

5぀星のうち5の評䟡

Så otroligt nöjd med alla produkter

SÃ¥ otroligt nöjd med alla produkter, hÀrliga dofter, service och Àven present med. Tusen tack! Ni Àr bÀst! 🎖🎖🎖

2025幎4月4日

Vad roligt att höra! Vi blir sÃ¥ glada nÀr vÃ¥ra kunder Àr nöjda 💕

Är sååå nöjd!!

Är sååå nöjd!!! Fick hem min favoritparfym idag till ett pris jag inte vÀntat mig. Stor flaska superbilligt! Kommer definitivt handla hÀr fler gÃ¥nger!

2025幎4月30日

Stellaz からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp frÃ¥n oss! 💕

5぀星のうち5の評䟡

VÀldig snabb leverans,Àr vÀldigt glad

VÀldig snabb leverans,Àr vÀldigt glad att jag hitta eran sida,hittar alltid det jag ska ha,Àr vÀldigt nöjd med dom varor jag bestÀllt.

2025幎4月16日

Stellaz からの回答

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! JÀtteroligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp 💕

5぀星のうち5の評䟡

snabb leverans och billiga produkter!

snabb leverans och billiga produkter!!
fick Àven en rabattkod med i mitt paket för nÀsta köp, och fick 3(!!) extra produkter i full size som jag alltså inte betalat för, så kul! kommer definitivt handla hÀrifrån igen

2025幎4月4日

Stellaz からの回答

Alltid lika roligt att höra nÀr vÃ¥ra kunder Àr nöjda med sina köp! 💕

JÀtte nöjd

Fick hem mina varor idag. Är jÀtte nöjd, fick Àven en lite present och det var vÀldigt uppskattat. Rekommenderar denna sida. Bra och billiga produkter 🌷🌷

2025幎3月24日

Stellaz からの回答

Tack för ditt omdöme! SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med din bestÀllning 💕

Chupa Chupa duschgel

BestÀllde duschgel, och så fint förpackat med en liten gåva i. Blev alldeles varm i hjÀrtat! Tack snÀlla för snabb leverans, fint paketerat, och bra produkter! :)

2025幎2月25日

Stellaz からの回答

Tack för att du tar dig tiden att skriva till oss! Så roligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp!

Lycka

Så fint förpackat att det kÀnns som att öppna en present och alltid en liten gåva på köpet❀
Älskar Stellaz

2025幎2月6日

Stellaz からの回答

Vi blir alltid lika glada nÀr våra kunder Àr nöjda!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och gratis gåva

BestÀllde två kalendrar från W7 och de kom hem på en dag. Supersnabb leverans. De skickar Àven med en gåva i paketet. Alla nöjda! Alla glada! Rekommenderar varmt!
KÀnde att jag ville dela med mig av detta då jag sjÀlv var tveksam inför köp efter att ha lÀst bl a de andra kommentarerna hÀr på Trustpilot t ex. Men grönt ljus som sagt!

2024幎11月24日

Stellaz からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir sÃ¥ glada nÀr vÃ¥ra kunder tar sig tiden att lÀmna feedback till oss! 💕

5぀星のうち1の評䟡

bestÀllde en puder jag inte ens fick

bestÀllde en puder jag inte ens fick, fixk hem en helt annan!

2024幎1月6日

Stellaz からの回答

Vad trÃ¥kigt att höra att du fÃ¥tt fel produkt! Har du kontaktat vÃ¥r support pÃ¥ info@stellaz.se?Annars gör det sÃ¥ fort som möjligt för att vi ska kunna Ã¥tgÀrda felet 💕

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。