3.5

TrustScore 5段階評䟡の3.5

16件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

GÃ¥ langt uden om Stellini

Gå langt uden om Stellini, når det handler om kÞb af kaffemaskiner.
Vi har kÞbt en kaffemaskine gennem dem, men kan ikke få udleveret koden, så vi kan justere smagen på kaffen.

I praksis betyder det, at vi kun kan fÃ¥ Êndret noget, hvis vi betaler for at fÃ¥ en af deres teknikere ud – selvom vi ejer maskinen, og selvom vi ikke har nogen serviceaftale med dem.

Det svarer til at kÞbe et fjernsyn, hvor man kun kan Êndre billede og lyd, hvis man betaler en dyr tekniker for at gÞre det. Det er efter vores mening en helt urimelig begrÊnsning, og vi kan derfor ikke anbefale firmaet.

2026幎1月20日

Fantastisk kaffe

Virkelig god kaffe. Havde lidt udfordringer med at bestille (fejl 40) men efter ca 1 minut havde den flinke medarbejder (Gitte?) i kundeservice hjulpet mig igennem med at oprette mig i webshoppen. Kan helt klart anbefale dem.

2025幎3月4日
自発的なレビュヌ

Pas på med deres webside

Pas på med deres webside. Ingen priser noteret. BekrÊftelse har også ingen priser noteret. Bestilt vare den 19. december 204. Den 7. januar 2025 modtager jeg en faktura med de overraskende priser. 175 kr fragt og 103,60 kr. i miljÞ bidrag. 800 kr. for 2 pose kaffe. Lidt trÊls oplevelse. Langsomme ekspedition til hÞj priser. Nej tak.

2025幎1月8日
自発的なレビュヌ

God kaffe og super gode service

Hvis jeg skal anebfale Danmarks bedste kaffe og den bedste kundeservice så vil jeg anbefale Stellini. De har et produkt der hedder "mesterblanding" og det er bestemet verdens bedste kaffe. Deres kundeservice er altid til rådighed og har hjulpet mig flere gange med mine bestllinger. 5 stjerner herfra!

2022幎8月26日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ vÊre et af dk’s bedste mikroristerier

Jeg har kÞbt kaffe og espresso flere gange fra Stellini og tÊnkte idag at nu fortjener de en anmeldelse.
Kaffen er altid friskristet og de har lÊkre varianter fra hele verden og har også lavet en rÊkke ret gode blends. Man kan godt smage at det er kvalitetsbÞnner de bruger.
Samtidig er det yderst rimelige priser ift. det gennemsnitlige niveau for mikroristerier.
Håbet vi får flere virksomheder som denne i fremtiden.

2020幎6月27日
自発的なレビュヌ

Stellini kaffe er en vÊrre omgang!

Stellini kaffe er en vÊrre omgang. Vi har en maskine fra dem, som er gået i stykker efter 3 måneder. Den har nu stået i 3 uger og virket i mellemtiden i 1 1/2 dÞgn.

Så sender de en mand ud som ikke har en disse forstand på maskinen.

De lover derefter hÞjt og helligt at sende en mand ud. Han dukker aldrig op.

Ergo har vi nu en maskine stående til plus 49000kr, som ikke engang kan lave en kop kaffe.

Jeg kan gå ned i Elgiganten og kÞbe en maskine til 2000kr som kan brygge kaffe, og er lidt mere professionel end det vi har stående her.

2017幎4月27日
自発的なレビュヌ

På grÊnsen til svindel, og *ingen* kundeservice

Bestilte varer om sÞndagen. Hjemmesiden lover afsendelse senest nÊste dag, eller en besked, hvis der var forsinkelser. Da jeg tirsdag kunne se at varen stadig ikke var afsendt rykkede jeg for en status. Fik svar med lÞfter om at der snart ville ske noget, men trods flere rykker var der fredag stadig ikek sket noget så jeg opgav og afbestilte, hvilket jeg fik bekrÊftet med ikke mindre end to mails.

Det forhindrede dog ikke butikken i den efterfÞlgende mandag at trÊkke kr, 1600 fra min konto - stadig uden at sende varen. Ikke fÞr jeg truede med bank og politi fik jeg mine penge tilbage over en uge efter at de var trukket.

På intet tidspunkt i forlÞbet har butikken selv givet information, hvert svar jeg har fået har krÊvet at jeg selv rykkede for det, og typiske fÞrst efter to dag eller mere.

Jeg sÊtter aldrig min browser i den butik igen.

2015幎2月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ