䌁業情報

3. 地質孊者
  4. 宝石店
  5. メタフィゞカル甚品店

圓該䌁業による蚘述

Laat je verwonderen in de wereld van kristallen, meteorieten en fossielen. Deze schatten van het heelal en moeder aarde hebben wij stuk voor stuk, handmatig geselecteerd op de mooiste kwaliteit speciaal voor jou!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Leuke en leerzame live

Altijd een leuke live, waarin je ook leert hoe bepaalde stenen zijn ontstaan, maar ook feitjes over fossielen.
Als je een berichtje stuurt, word er snel en vriendelijke gereageerd.
Ik ben heel blij met mijn megalodon tand. Dank jullie wel voor de service.

2025幎11月12日
5぀星のうち5の評䟡

Kennis van zaken en betrouwbaar

Het is altijd weer een feest, wanneer het pakketje van Ster en Steen binnenkomt. Wat een ongelooflijk mooie stukken heeft deze verkoper. Mooie edelstenen en mineralen, maar ook is ze thuis in de fossielen. Ze deelt graag haar kennis en weet erg veel over hetgeen wat zij aanbied. Zelf kan ik het enorm waarderen als verkopers weten waar ze over praten, maar ook een stuk informatie kunnen meegeven over bijvoorbeeld het ontstaan of leuke weetjes. En dat is wat Ster en Steen doet. Dus mocht je op zoek zijn naar een betrouwbare verkoper die ook nog eens weet waar ze over praat, dan zou ik je zeker Ster en Steen adviseren!

2025幎11月12日

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Ster en Steen is een erg fijne (web)shop. Ik zag ze eerst van ze bij de jaarbeurshallen in Utrecht. vanuit daar heb ik meerdere keren besteld via de webshop en ben altijd tevreden over wat ik ontvang. De service is top, de producten zijn hoge kwaliteit en je krijgt vaak een extraatje.

2024幎12月28日

Super tevreden!

Ik heb 2x bik haar een bestelling geplaatst en al 2x krijg je meer dan dat je gekocht hebt! Wat een top service en je wordt enorm goed en vriendelijk geholpen door haar mocht je vragen hebben of er zou iets aan de hand zijn. Ook vind ik dat deze webshop een goede prijs verhouding hanteerd en erg mooie stenen van kwaliteit verkoopt. Geen rommel dus!
Hier kom ik absoluut nog eens terug voor nog meer moois ♡

2024幎4月5日
5぀星のうち5の評䟡

Interessante en zeer informatieve workshop

Prachtige en zeer informatieve workshop gehad van Sterre. Ze heeft heel veel verstand van stenen, hun werking, waar ze vandaan komen en hoe ze worden gedolven, niet onbelangrijk voor moeder aarde dat dit met zorg gebeurt. Sterre haar passie en liefde stralen van alles wat ze in huis ( lees webshop) heeft af.

2023幎11月25日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtige items en service. Een top ervaring!

Een paar keer edelstenen via de webshop gekocht. Zeker een aanrader! Niet alleen waren de items prachtig, maar ook de verzending was super snel en was alles heel veilig en netjes ingepakt. Er was absoluut te zien en merken dat alles met veel zorg en liefde was gedaan. En wat een fijne prijsjes ook! Mijn items staan prachtig te schitteren in mijn huis en de volgende bestelling ga ik binnenkort zeker plaatsen!

2023幎7月9日

100% aanrader ⭐

Echt fantastisch een aanrader om te bestellen ! Ik heb al twee bestellingen gedaan en wat ontzettend leuk en netjes ingepakt. Ook het lieve extra echt heel leuk ! Je hebt een ontzettend leuke webshop ook ! Ga zo door ❀ ik zeg bestellen allemaal 🙈 dankjewel 🀗🀗🀗

2022幎11月5日

Fijne en snelle service

Een hele snelle levering. De stenen krijgen was opzich al een feestje, maar toen ik het pakketje opende was dit nog veel leuker. Hij is met zorg ingepakt, de stenen zijn goed verpakt en het pakketje stelde zeker niet teleur. Ik raad het aan!

2022幎10月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス