Stien boetiek レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ik kende de winkel niet, want ik ben niet van de buurt en kwam er toevallig langs. Oorbelletjes gekocht. Een zeer vriendelijke verkoopster en een collectie die ook dames van 40-plus kan bekoren. Een p... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Stien Boetiek is echt mijn vaste boetiekje! Elke keer als ik binnenstap, weet ik al dat ik waarschijnlijk niet met lege handen naar buiten ga…eerder met handen te kort 😜👜. Ze hebben altijd zo’n le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik werd super goed geholpen in de winkel. Super vriendelijke bediening. Een mooie winkel met allemaal prachtige stuks. Zeker een aanrader !

企業情報

1. 衣料品店
  2. ハンドバッグ店
  3. 宝飾品買い付け業者

当該企業による記述

Welkom bij Stien Boetiek, waar Yanna haar passie voor mode tot leven brengt! Als enthousiaste en energieke onderneemster heeft Yanna in 2021 het stokje van Stien Boetiek overgenomen en sindsdien heeft ze niet stilgezeten. Met een onstuitbare drive zet ze haar winkel voort met nieuwe en opwindende ontwikkelingen, waaronder prachtige collecties, modeshows en gezellige ladies' nights. Onze collecties bevatten een scala aan betaalbare, uiterst trendy merken, waaronder de favorieten JJXX, Ydence, 24Colours, en nog veel meer. Naast onze trendy kledingcollecties, presenteren wij ook een prachtige assortiment aan juwelen, schoenen en handtassen die de perfecte aanvulling vormen op elke look. Onze missie is om onze klanten te helpen hun persoonlijke stijl uit te drukken en zich zelfverzekerd te voelen, daarom bieden wij zowel leuke basics als opvallende eyecatchers in onze collecties aan. Bij Stien Boetiek geloven we in het motto "be grey, be glitter, be you". Dit betekent dat wij het belangrijk vinden dat iedereen trouw blijft aan zichzelf en dat wij ons inzetten om ervoor te zorgen dat onze klanten zich goed voelen wanneer ze bij ons buiten wandelen. Yanna selecteert persoonlijk de mooiste stukken, zodat jij kunt stralen in een outfit die perfect bij jou past en waarin je je zelfverzekerd voelt. Of je nu op zoek bent naar een alledaagse outfit of eentje voor een speciale gelegenheid. Wij helpen je graag verder, zowel in de winkel als online. Bovendien organiseren we wekelijks fotoshoots om onze collecties ook online te presenteren via onze gebruiksvriendelijke webshop. Op die manier kunnen klanten overal en altijd genieten van onze nieuwste aanwinsten en de laatste trends op het gebied van mode ontdekken. Ontdek vandaag nog de unieke stijl en het persoonlijke aandacht die Stien Boetiek te bieden heeft, en laat ons jouw volgende favoriete winkel zijn!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik ben verslaafd aan Stien Boetiek…

Ik ben verslaafd aan Stien Boetiek iedere keer weer een super leuke collectie voor jong en oud. Ook ga ik er graag naar toe omdat ik zo goed en lief word geholpen. En al mijn oorbellen komen van Stien boetiek zo mooi

2024年2月25日

Stien boetiek からの回答

Dankjewel voor je lieve review! 🧡
Het is zo fijn te lezen dat je fan bent van onze collecties en onze service waardeert 🤗
Fijne dag nog!
Liefs,
Yanna - Stien team.

5つ星のうち5の評価

Stien boetiek my fav boetiek

Stien boetiek is mijn favoriete winkel. Ze hebben super leuke stuks en doen elke week een nieuwe drop wat mijn shopverslaving niet altijd helpt. Ik kom hier niet alleen voor de toffe trendy kleren en juwelen maar ook voor de persoonlijke shopervaring. De eigenaresse Yanna en haar team helpen me altijd om de leukste combo’s te maken die bij mij passen. Altijd leuk om hier een gezellige babbel te doen.

Dus zeker aan te raden om hier te winkelen alleen, met vriendinnen, je mama of met je vriend (er is een bank waar ze kunnen chillen).

2024年1月26日

5つ星のうち5の評価

Een verborgen pareltje ...

Een verborgen pareltje in de Leopoldstraat in Turnhout, vlakbij de Warande. Elke week een nieuw aanbod zodat je bij elk bezoekje wel iets moois kan vinden om te combineren met je garderobe. Gezellige winkel waar je rustig kan rondkijken en kiezen en waar je leuke tips en advies krijgt !

2024年1月21日

Topper eerste klas!!

Een supergezellig, sfeervol, warm winkeltje met een gezellige bank waarop ik kan vertoeven (lees: uitrusten 😅) als de dochter of nichtjes zich volledig laten gaan in de gehele collectie (Eenmaal ik wat uitgerust ben, vlieg ik uiteraard ook wel in de rekken 😅) . De collecties zijn dan ook steeds zo uitgekozen dat er steeds wel iets te vinden is voor verschillende types en smaken. Kortom voor elk wat wils!
Niet alleen de kleding, maar ook de juweeltjes! En wie houdt er nu niet van wat goudjes en zilvertjes met hier en daar wat touch of colours? 😁

Wat wel zeker kenmerkend is voor Team Stien... Je krijgt, buiten een warm onthaal, steeds een juist en eerlijk advies! Ook als je online iets vind, maar je twijfelt wat, Yanna staat je met een snel respons met raad en daad bij!
(Handig voor een type als ik, dat graag snel antwoord krijgt 🤭)
Je merkt dat hier heel veel passie en hard werken achter schuilt!

De socials zijn ook een beetje verslavend met steeds nieuwe foto's van alweer een nieuwe collectie. 🙈

Weeral kortom: check it out!! 🩷

2023年1月31日

Hi!
Wauw! Super bedankt voor jouw mega lieve review.

5つ星のうち5の評価

Prachtige boetiek met de leukste kledij en fijnste accenten.

Een fijne, gezellige, mooie winkel. De leukste kleding, een leuk interieur met natuurlijke accenten en een fijne zithoek voor de compagnon dat mee op winkeluitstap moet.

Stien boetiek is al jaren mijn favoriete boetiekje in de omgeving in en rond Turnhout. Yanna (de liefste eigenaresse) en haar team staan steeds voor je klaar zodat je terug kan vertrekken met een goed gevoel en een leuke nieuwe outfit.

Wat ik zo fijn vind is dat Stien boetiek anders is dan de andere boetiekjes. Je gaat hier niet de kledij vinden dat je in 4 andere boetieks ook al hebt gezien.
Bij Stien boetiek vindt je andere, unieke, prachtige stuks waar je als persoon in kan stralen en je jezelf kan onderscheiden van anderen.

Conclusie? De prachtige outfits en juwelen, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding, de warmte en gezelligheid,… Maakt dat Stien Boetiek één van je “must see” boetiekjes is. Buiten gaan zonder een leuke gelukszak is moeilijk. Een echte aanrader dus!

2024年1月21日

5つ星のうち5の評価

De verkoopster was erg vriendelijk

De verkoopster was erg vriendelijk! De collectie was heel mooi!

2024年1月19日

5つ星のうち5の評価

Stien boetiek is een gezellige winkel…

Stien boetiek is een gezellige winkel die met Yanna een klantvriendelijke en opgewekte uitbaatster heeft. Aanrader!

2024年1月19日

Hey Ynte,
Bedankt voor je fijne review.
Hopelijk tot snel nog eens!
Liefs, Stien Team.

Een verfrissende ervaring

Ik ben een trouwe klant van Stien Boetiek, zowel online als in de fysieke winkel, en mijn ervaring is altijd buitengewoon geweest. Wat deze boetiek echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de persoonlijke service.

Elke bestelling wordt geleverd met een liefdevol handgeschreven briefje, wat een charmant gebaar is dat je niet vaak tegenkomt. Bij het afhalen in de winkel is er zelfs de mogelijkheid om kleding te passen voordat je beslist. Dit voegt een extra dimensie van gemak en zorg toe aan het winkelen.

Wat ik vooral waardeer, is de eerlijkheid en persoonlijke benadering van het personeel. Ze nemen de tijd om je te helpen en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je keuzes. Deze combinatie van kwaliteitskleding en een warme klantenservice maakt Stien Boetiek een echte aanrader.

2024年1月20日

Hey Giulia,
Wauw! 🧡 Bedankt voor je méga lieve review! Tot snel nog eens in de winkel!

Liefs, Stien Team.

Trustpilot エクスペリエンス