レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte to frakker, fik kun en, som skal til affalds container med det samme. Kvaliteten er forfÊrdelig, der stÃ¥r at den er vandtÊt, fuldstÊndig lÞgn, stoffet er bare tynd bomuld, jeg bestilte stÞrr... もっず芋る

Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę . Tandetna odzieÅŒ z Chin a rozmiary 2 razy zaniÅŒone . Nie moÅŒna się telefonicznie dodzwonić . Nie ma moÅŒliwości zwrotu zakupionych towarów w danym kraju . Jed... もっず芋る

DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER. HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE. HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR. PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES. DER ER INGEN SVAR PÅ HENVEN... もっず芋る

Fortryder jeg har kÞbt, hos jer I har stadig ikke givet Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec Det simpelthen over alt kritik i svare ikke pÃ¥ mine beskeder hellere, og lader der gÃ¥r flere dage sel... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til StilfuldMode - din danske modeoase for stilbevidste kvinder! Vi er din dedikerede dametÞjsbutik, hvor skÞnhed, kvalitet og stil forenes. Hos StilfuldMode tror vi på, at mode er en kunstform, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed og styrke. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af moderigtige tÞjstilarter, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret kjole til en sÊrlig begivenhed eller et afslappet og tidlÞst hverdagsoutfit, har vi noget, der vil fremhÊve din skÞnhed og udstråling. Vi vÊrdsÊtter vores kunder dybt, og derfor tilbyder vi enestående service og personlig vejledning, så du kan finde det perfekte look, der passer til netop din stil og kropsform. Vi mener, at alle kvinder fortjener at fÞle sig godt tilpas og selvsikre i deres tÞj - uanset stÞrrelse, form eller budget. StilfuldMode strÊber efter at vÊre en del af en bÊredygtig modebevÊgelse. Vi samarbejder med ansvarsbevidste mÊrker, der deler vores engagement i miljÞvenlige og etiske produktionsmetoder. BesÞg vores butik, og lad dig fortrylle af en verden af mode, hvor stil og skÞnhed mÞdes. Tak for din interesse, og vi ser frem til at vÊre din foretrukne destination for stilfuld tÞjshopping hos StilfuldMode!

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

139件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg fÞler mig snydt!

Jeg bestilte en vinterfrakke og beregnede stÞrrelsen ud fra det målskema Stilfuld Mode stiller til rådighed. Da den ankom viste det det sig, at den var et til to numre for lille. Det vil koste omtrent lige så meget at sende frakken tilbage til Kina, som frakkens pris. Jeg fik tilbudt 30% på mit nÊste kÞb, hvis jeg ville beholde frakken, men der bliver ikke noget nÊste kÞb. Desuden var den besked, jeg fik nÊsten uforståelig - sikkert oversat til dansk af en robot.

2023幎12月29日
自発的なレビュヌ

StÃ¥r med et pat stÞvler til min kÊreste

Står med et pat stÞvler til min kÊreste som er for små. Efter lang tid har de nu svarer at jeg sÞrme skal sende skrivelse retur til Kina for retur label hvorefter de finder ud af hvad jeg vil kunne få returneret. Det er udgifter de mener er meget hÞje og måske overstiger varens pris. Som plaster på såret tilbyder de nu 30% på min ordre.
Jeg har nu skrevet til dem med store bogstaver. Hvad er det for en service !!!!. Bad dem om at sende mig mine penge og så aldrig mere handle der
Det udsÊtter man ikke sine kunder for. Så lad endelig vÊre med at handle der!!!!
0 stjerner herfra😡😡😡
Sonja Skals
Odense

2024幎1月2日

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Virkelig ringe kvalitet, og pasform. KÞbte leggings med for. Mega korte mega små og en i underlig form. Kunne ikke returnere. Ringe service. KÞb et andet sted, det er ikke noget vÊrd.

2023幎12月24日

Vildledende markedsfÞring.

Jeg har lige modtaget et par sko men de lever på ingen måde op til beskrivelsen. De har sendt et par plastik sko der kan holde max. en uge.
Jeg sender en klage til Forbrugerombudsmanden om vildledende markedsfÞring.

2023幎12月28日
自発的なレビュヌ

Firmaet her er bund uhÊderlige

Firmaet her er bund uhÊderlige. Jeg har betalt for en vare der ikke er leveret og det er ikke muligt at komme igennem til dem på telefon. Deres adresse er tilsyneladende falsk og de findes ikke i CVR.dk.
Jeg har talt med politiet og det er muligt at indgive anmeldelse mod dem.
Mine penge er formentlig tabt men er der andre på trustpilot der vil vÊre med til en samler anmeldelse, vil jeg gerne stå for det. Skriv eventuelt til mig på siden herog jeg går videre med sagen.

2023幎12月29日
自発的なレビュヌ

Den stÞrste fejl jeg nogensinde har

Den stÞrste fejl jeg nogensinde har gjort. Bestiller varene pÃ¥ en dansk hjemmeside fÃ¥r vare hjem nogle stÞvler i den ringeste kvalitet ever, har brugt deres vejledning om hvilke stÞrrelse jeg skylle have. Men de passer af h til. Skriver til dem at jeg gerne vil refundere dem og have mine penge tilbage. FÃ¥r svar at de skal sendes til Kina. SÅ KØB ALRDIG FRA DETTE WEBSIDE FUP OG FAKTA OG RIGTIG DÅRLIG KUNDE SERVICE OG KVALITET AT VARENE.

2023幎12月20日

Jeg har bestilt en jakke den 8

Jeg har bestilt en jakke den 8. december hos Stilfuldmode åbenbart et svindel firma - Êrgerligt - pengene er trukket jeg har ikke fået jakken.
Jeg har skrevet en mail og jeg har ringet men intet svar.
Hold jer langt vÊk fra det firma med falsk adresse i Haderslev.
Hilsen
Ullamia Rose Rasmussen
PS: efterfÞlgende har jeg modtaget varen som er ok. Hvis jeg havde kendt til den lange leverings tid og oprindelsesland havde jeg ikke bestilt varen.

2023幎12月8日

Fup firma fra Kina

Er meget utilfreds. Burde selvfÞlgelig have fulgt mavefornemmelsen og tjekket trustpilot fÞrst. De oplyser ingen steder at varerne kommer fra Kina, det kan man fÞrst se når man får tracking nr, som desuden ikke virker. Jeg har ikke modtaget varen, jeg forventer den kommer. Men i vÊsentlig ringere kvalitet end hvis den stammede fra Danmark. Når man ved det stammer fra Kina, er alle deres produkter til overpris. Man kan lige så godt kÞbe hos SHEIN til en brÞkdel af prisen. Nogle billeder er endda fra SHEIN, Hvis ikke varen er modtaget snarest, har jeg tÊnkt mig at gå gennem banken og lave en indsigelse på kÞbet. Da jeg ikke har betalt for et dårligt produkt fra Kina, som ingen steder oplyses, at der er der alting kommer fra.

2023幎12月15日

Fortryder jeg har kÞbt

Fortryder jeg har kÞbt, hos jer
I har stadig ikke givet
Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec
Det simpelthen over alt kritik i svare ikke på mine beskeder hellere, og lader der går flere dage selvom i siger vil vende tilbage efter 2 hverdage! Folkens aldrig kÞb af dem!

DÃ¥rlig kundeservice ja denne butik burde
Politi anmeldelse 🀬 for snyd og bedrag

2023幎12月1日

KÞb ikke deres mÞg.

Det er noget vÊre mÞg, du kan ikke annullere kÞbet, de trÊkker penge inden ordre er sendt, du kan ikke få deres cvr nr. Eller noget..De er flere dage om at svare på mails, og digter afdelinger der ikke er, og bruger ord for at lyde kloge, men det hÊnger bare ikke samme.. brug ikke jees penge dér.. man kan ikke ringe til deres tlf. Nr. Eller noget.. og der ligger ikke nogen butik på adressen.. har anmeldt dem, via min bank. Og er også i gang med at kontakte SKAT osv.

2023幎11月8日

DÃ¥rlig service

Dårlig service! Anbefaler ikke at kÞbe noget der. Varen kom alt for sent..fra Hongkong. StÞrrelsen var i miniature udgave, så skal jeg sende det retur til Hongkong, og de Sender pengene retur.. ha..ha.
Og så tilbyder de..30 procent rabat, hvis jeg kÞber andet fordi Hongkong retursendelsen bliver nok dyrere end selve vare. Bravo.

2023幎12月15日

Fup og svindel.

Fup og svindel.
Super dårlig kvalitet og stÞrrelser der er helt forkerte.
De opgiver falsk adresse i Haderslev.- har selv vÊret forbi adressen, som er bagsiden af Haderskev kommunes jobcenter.
Umuligt at returnere varer, men lover 30% refusion, hvis man vil beholde varene- men der kommer bare ikke nogle penge retur.
Er blevet ved med at maile til dem, men får den samme mail tilbage om at min klage er sendt til
deres “ bekymringsafdeling” med svartid på 2-3 arbejdsdage.
Kan kun opfordre til at holde sig langt vÊk fra denne kina webshop.

2023幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。