à legge seg i bambus-sengesettet fra Stille, er som Ã¥ legge seg ned i et deilig bad. Det flommer av luksus i dette settet, og sÞvnen blir dypere og lengre. Anbefales til alle som sliter med Ã¥ sove, og... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥....det er som Ã¥ ligge pÃ¥ en sky. Som kvinne midt i livet, sÃ¥ er ikke god sÞvn en selvfÞlge lenger. Etter at jeg kjÞpte bambussengetÞyet fra Stille har jeg sovet veldig godt, og jeg gleder meg ti... ãã£ãšèŠã
Good shopping experience, well made website and easy experience. The fabric is amazing and the softest I have ever had. I have used them for a week now, and the quality feels good, and the fabric brea... ãã£ãšèŠã
Jeg kjÞpte bamboo sengetÞy fra Stille.no, og jeg kan virkelig anbefale det! SengetÞyet er kjempebehagelig Ã¥ sove i. Jeg er en person som alltid fÞler meg varm under dynen, men med dette sengetÞyet f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stille tror på at alle fortjener en god natt sÞvn. Vårt mål er å levere enestående kvalitet for en forbedret sÞvnopplevelse. Derfor har vi strukket vår kompetanse og dedikasjon for å tilby det aller beste bambus sengetÞyet, som gir deg den ultimate fÞlelsen av komfort og velvÊre. Opplev "LuksuriÞse drÞmmer"
Solheimsgata 9, 2000, LillestrÞm, ãã«ãŠã§ãŒ
- support@stille.no
- stille.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 31ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
SengetÞyet er veldig behagelig Ã¥ soveâŠ
SengetÞyet er veldig behagelig å sove i, men kvaliteten på det er så som så. Det ble raskt nupping på det, og det ene dynetrekket revnet etter fÞrste vask. Kundeservicen er dessverre noe av det verre jeg har vÊrt borti. Synd å si, men de fikk mange sjanser. Jeg fikk tilslutt et nytt sengesett i posten, men det var mye overbevising som skulle til.
Det er så myk og smidig
Det er så myk og smidig. KjÞpte i 2 farge, en i rosa og en i chocolate. Farger også er fantastisk. Veldig komfortabel. Tusen takk.
Deilig og eksklusivt sengetÞy!
Deilig og eksklusivt sengetÞy!
Perfect sleeping
Ultra behagelig
Utrolig mykt, behagelig og glatt uten å vÊre for glatt. En drÞm å sove i!
Wonderfully soft and cool bedsheets
Wonderfully soft and cool bedsheets, I look forward to going to bed!
Veldig behagelig Ã¥ legge seg i det nyeâŠ
Veldig behagelig å legge seg i det nye sengetÞyet.
Det er mykt og jeg sover godt.
Stille har vÊrt den beste investeringenâŠ
Stille har vÊrt den beste investeringen jeg har tatt for god sÞvn ! SengetÞyet er så mykt og temperatur regulerende at det fÞles ut som å sove på en sky! Perfekt for varmere dager hvor man vrir seg og trenger noe avkjÞlende, mykt og pustende å sove i. I tillegg så er det så skånsomt for huden og håret
Det beste sengetÞyet
Jeg kjÞpte mitt fÞrste sengesett i lyseblått fra Stille i mars .
Nå har jeg kjÞpt ett til i brunt og et i rosa til mitt barnebarn som fyller 18 om noen dager, hun fikk selv velge farge og samtykke i gaven.
Jeg sover mye bedre og om jeg hadde visst hvordan det er å sove på skyer, tror jeg a jeg kunne sammenlignet dette med det. Det er svalt, mykt og godt mot kroppen og jeg sover bedre og det er litt vanskeligere å forlate sengen på morgenen, men enklere å gå til sengs på kvelden.
Horrible quality and insanely bad smellâŠ
Horrible quality and insanely bad smell in the textile that wonât wash off.
0/10 would recommend. Customer service is also sub par, asking questions that were answered several times before
Deiligste sengetÞyet jeg noengang harâŠ
Deiligste sengetÞyet jeg noengang har lagt i. Har kjÞpt 4 sett nÃ¥ i fargene beige, blÃ¥, grÃ¥ og brunðð€©
Så mykt og deilig å sove i
Så mykt og deilig å sove i. Stoff som puster selv og regulerer temperaturen. Litt minus for at stoffet tåler lite.
Anbefales
Anbefales! Fantastisk mykt og kjÞlende mot huden. Har kjÞpt tre sett til nå.
Sleep like a baby with perfect heatâŠ
Sleep like a baby with perfect heat control. Love the feeling ðð
kjÞrlig og behagelig
Sengesetter er kjÞrlig og behagelig å sove i. SÞvnen er betraktelig forbedret.
Nydelig kvalitet på sengetÞyet
Nydelig kvalitet på sengetÞyet. Svalende og godt. Det eneste som er skuffende er at dynetrekkene er for lange for 2 meter lange dyner, så jeg må sy de inn.
Beste sengetÞyet ever-PrinsessefÞlelse
Beste sengetÞyet ever. God service og kvaliteten himmelsk bra! Skal bestille et nytt sett i brunt. Gleder meg skikkelig.
Nydelig sengetÞy
Nydelig sengetÞy, svalt og behagelig. Anbefales ð