Permanent Gesloten レビュー 205

TrustScore 5段階評価の1

1.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ik heb een trui model 'Pieter' gekocht en in mijn beleving is een trui nog altijd een gehaakt of gebreid 'iets' van wol of katoen en geen 100% polyester sweaterachtig kledingstuk waarvan je al gaat zw... もっと見る

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Slechte kwaliteit

Een jurk besteld, maar ten eerste duurde het heel erg lang voordat ik hem binnenkreeg en ten tweede kan je zien dat het een goedkope knock-off van China is. De stof is van verschrikkelijke kwaliteit. Ik zou hier nooit wat kopen

2025年12月19日
5つ星のうち1の評価

Oplichters, hier vooral niks kopen

Hmm, 1 ster is uiteraard al teveel.
Maar goed laat ik mijn verhaal vertellen.
Ik zag op de website een overhemd staan die ik graag wilde hebben.
Aangezien er geen enkele specificaties bij de producten staan heb ik netjes een aanvraag gedaan, van wat voor materiaal dit gemaakt is. Hierop kreeg ik terug dat dit katoen is.
Bij aankomst van het product (wat dus direct uit china komt jammer genoeg) blijkt dat er geen enkel grammetje katoen in verwerkt is en 95% polyester en nog 5% andere stof.

Na veel mail contact gehad te hebben waarin ze overdreven reageren met 'hoe vervelend ze het vinden en begrijpen hoe frustrerend dit is' heb ik uiteindelijk 40% van de kostprijs terug kunnen krijgen.
Het begon met 10% en toen 20%, 30% en uiteindelijk 40%.
Ik mag dan het product houden (wat ik niet wil) of ik kan 100% terugkrijgen maar dan moet ik het wel zelf terug naar china sturen met daarbij de kans dat het verdwijnt en ik helemaal niks terug krijg.

TLDR: Opgelicht door, waarschijnlijk een eenmans'zaak', die niks geeft om klanten of producten maar makkelijk en snel geld wil verdienen.

2026年2月25日

Oplichters uit China

Nul sterren kan helaas niet, maar zelfs nul sterren is teveel.
Chinees bedrijf, dat alleen maar fleece en polyester spullen verkoopt. Pure oplichting dus.
Je krijgt geen contact met ze, niet over retourneren, geen geld terug en als je antwoord krijgt dan word je uitgescholden omdat je je geld terug wil.

2026年2月24日
5つ星のうち1の評価

Ik baal zo erg dat ik niet goed de…

Ik baal zo erg dat ik niet goed de recensies gelezen heb vooraf. Retour beleid is ook allerbellabberst. Kan x% terug krijgen vanwege het verre verschepen. Hier heb ik persoonlijk maling aan.. nu na veel te lang heen en weer mailen is het retourbeleid verlopen (klootzakken daar) en nu krijg ik nagenoeg niets.

2026年2月15日

FRAUDEURS!

Nog minder dan 1 ster verdiend dit bedrijf.
Had ik maar eerder de recensies gelezen. Ik ben er ook ingetrapt door een broek te bestellen. Er klopt niks van. De broek komt totaal niet overeen met de broek op de website.
Bedriegers en fraudeurs zijn het.
Ik ben zo ontzettend kwaad. En teleurgesteld in mijzelf dat ik nu zelf bedonderd ben.
En dat ook nog op vrijdag de 13e.

2026年2月13日

Waardeloze troep

Waardeloze troep. Zeker niet bestellen. Dit is de zoveelzte dropship meuk die ik zie. Heb kleding binnengekregen dit is het goedkoopste van het goedkoopste spul. Mijn rits was kapot bij binnenkomst en een kleurverschil van 10 tinten in een set kleding. Geen geld terug geen vervangende troep
Je wordt erna aan het lijntje gehouden

2026年2月12日

Opgelicht

Ik voel me echt opgelicht. Ik heb voor 70 euro een winterjas besteld die ik veel later dan beloofd binnenkreeg en van hele slechte kwaliteit bleek te zijn. Er werd me een gevoerde, wollen winterjas beloofd, maar ik kreeg een soort dun fleece vodje.

Ik wilde mijn bestelde artikel dus terugsturen, maar kreeg in plaats daarvan als aanbod een gratis nieuw artikel, 10% restitutie, of mijn aankoopbedrag in shoptegoed. Ze adverteren met gratis 30 dagen retour, maar hoewel ik meerdere keren in een mail expliciet om een retourlabel heb gevraagd, ontvang ik niks. Bestel hier NOOIT iets.

2026年2月10日
5つ星のうち1の評価

Niet eerlijk, niet transparant. Bestel hier niet!

Ik heb bij Stilovero een jurk besteld omdat de website duidelijk adverteert met “eenvoudig bestellen en retourneren”. De jurk paste helaas niet, dus heb ik binnen de wettelijke termijn gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht.
Pas daarna bleek dat retourneren alleen mogelijk is naar China, op eigen kosten, met een lange verzendtijd en zelfs het risico dat het pakket kwijt raakt. Deze informatie was vóór de aankoop niet duidelijk vermeld en staat haaks op wat op de website wordt beloofd.
In plaats van een normale retour en volledige terugbetaling, kreeg ik alleen voorstellen voor gedeeltelijke refunds (10%, 20% en uiteindelijk 30%) of omruilen. Na veel heen-en-weer mailen heb ik uiteindelijk 30% van het aankoopbedrag teruggekregen, zonder retourzending.
Voor mij voelde dit als misleidend en onnodig ingewikkeld. Geen transparante of klantvriendelijke afhandeling. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.

2026年1月30日
5つ星のうち1の評価

Helaas weer een product uit China

Helaas weer een product uit China, terwijl ik dacht bij een Nederlands bedrijf te kopen . De warme winterjas van " 70%" katoen is van synthetische flutstof ( brandproef genomen ) en heeft een scheve onderkant, de voering komt er onder uit. Lelijke jas. Retourneren ? Kost me nog meer geld !! Mensen koop NÓÓIT spullen uit wereldvervuilend China !!! Lees eerst reviews over de leverancier. Ik vergat dat !!!

2026年2月5日

DROPSHIPPING

OPLICHTERS, DROPSHIPPING.

Maar toch 90% van aankoopbedrag retour gekregen na aanhouden en aanmelding bij nietbezorgd.nl (uiteindelijke zelf het geld terug geregeld)
Voor degene die geïnteresseerd zijn: Mail eerst een ontbinding van koopovereenkomst (zie site ACM). Blijf volhouden op alle minimale voorstellen die ze terug sturen dat een Nederlands bedrijf geen buitenlands retour adres mag gebruiken (met een link naar het eerste google zoekresultaat op Consuwijzer Dropshipping). En vermeld dat u anders jurdische stappen onderneemt en aangifte doet (moet wel van toepassing zijn op uw situatie).
Uiteindelijk de zonder product retour sturen na China vandaag 90% retour gestort gekregen.

2026年2月3日
5つ星のうち1の評価

Bestelde jas na voorstel nooit ontvangen

Ik had een jas besteld en die was te klein. Contact opgenomen om deze retour te sturen. Kreeg een voorstel dat ik €15,00 moest betalen en dan kreeg ik de jas een maat groter. Heb deze jas opnieuw besteld. Kreeg een track & tracé (zou van postnl zijn en dat was het dus niet) zodat ik kon zien waar mijn bestelling was. Heb gezien dat mijn jas verzonden was en het land van herkomst had verlaten. Vervolgens een melding dat mijn retour gezonden is naar de leverancier. Heb gelijk een bericht gestuurd om te vragen hoe dat kon. Hun antwoord was dat ze er achteraan gingen maar heb niets meer vernomen. 🤐

2026年2月2日

Pas op! Niet bestellen!

Besteld en veel te laat geleverd. Niets van wat er beloofd wordt.
Ik wilde alles retour sturen, want dat gaat, volgens de site heel makkelijk. Niet dus.
Eerst een voorstel tot 10 % korting, daarna 20 % en toen nog eens 30 %.
Ook uiteindelijke waarschuwing dat ik het wel terug kon sturen (naar China) maar dat ze pas kunnen retourneren als het pakket aangekomen is, maar dat ze vaak kwijt raken... Dusssss
Ik kon ik kiezen voor een winkeltegoed. Daar uiteindelijk maar voor gekozen. Opnieuw besteld, maar toen kreeg ik een mail dat ze artikelen niet op voorraad waren en dat er sluitingen zijn bij de partners.
Zodra het weer kan, krijg ik bericht en dan kan ik opnieuw bestellen.
Ik kan wel gokken wanneer ik dat mailtje ga krijgen. #nooit...
Het telefoonnummer wat ze op de site hebben staan is overigens ook niet in gebruik.

Stilovero zijn ordinaire dropshippers!
Niet kopen daar!

2026年2月1日

Do not buy from here

Do not buy from here, the pictures of products does not match what they sell, dofferent materials, colors, style.

When I received a product completelly different than what I ordered, they keep pushing to give 10% return and do not make 100% money back sending back the article.

They do not make it easy to return a product, they will not cover return costs because all articles are from temu, of course overpriced, shit webshop, if you want to lose money, buy here.

2025年12月22日

Trustpilot エクスペリエンス