Virkelig god service og gode priser. fik ombetrukket to sÊder til min motorcykel i alcantara, resultatet er virkelig lÊkkert! Kommer helt sikkert igen!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har arvet min bedstefars Þreklapstol fra omkring 1930-erne stadig med original betrÊk. Den står nu som ny - utroligt smukt lavet. Tak Mustafa. Marie-Luise Rye Nielsen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik ompolstret 4 stk 100 år gamle spisestuestole som vi er meget Þmme overfor. Arbejdet var meget veludfÞrt og til vores fuld tilfredshed - og endda fÊrdig fÞr det aftalte tidspunkt! Flot arbejde!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter omstÊndighederne med en meget gammel sofa ydede Stil et meget dygtigt arbejde med at ombetrÊkke sofaen til en fin pris. Sofaen fremstår nu som ny. CR KÞbenhavn
äŒæ¥ãåçããŸãã
Om os Vi er et lille team bestÃ¥ende af far og sÞn, der gÃ¥r op i kvalitet og glade kunder. Vores primÊre arbejde er mÞbler og designstole, men vi laver ogsÃ¥ bÃ¥dkalecher, bil- og motorcykelopgaver samt forskellige specialopgaver. Med Ã¥rene har vi opnÃ¥et stor erfaring gennem mange spÊndende og udfordrende projekter â vi siger sjÊldent nej til noget nyt! Vi henter og afleverer gerne opgaverne, og du er ogsÃ¥ velkommen til at kigge forbi med din opgave. Vi er fleksible med priserne og finder altid en lÞsning, der passer begge parter, Prisen afhÊnger af opgavens stÞrrelse og materialevalg, men vi holder altid et realistisk og fair niveau. Du er altid velkommen til at kontakte os â via telefon, sms eller mail, som du finder pÃ¥ vores hjemmeside.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har fået sat nye gjorde på to stole og lavet helt nye hynder. Super flot lavet. Er meget tilfreds. Rigtig god service. Kan i hÞj grad anbefale virksomheden.

Stilpolstring ããã®åç
Jeg har fået ombetrukket en 4-personers sofa og den er flottere end nogensinde. Super service og gode priser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Stilpolstring ããã®åç
Fik ompolsteret 4 stk kaj Kristiansen stole! flot arbejde fornuftig pris og fÊrdig til aftalt tid og pris ! Fik sendt billeder under hele processen hvilket er super så man kan fÞlge med !!