Stilso レビュー 19

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ingen mulighed for at returnere

Bestilte en vare, der blev leveret efter 3 uger. Pengene 328kr blev trukket samme dag som jeg bestilte. Varen var for lille i størrelsen, jeg klagede og fik en mail om at jeg ikke kunne returnere varen, men jeg ku få 10% af mine penge retur
Det er jo vanvittigt at man ikke ka returnere og de beholder pengene på nær 32,8kr. Usmageligt

2026年3月30日
5つ星のうち1の評価

Firmaet skal slet ikke have nogen…

Firmaet skal slet ikke have nogen stjerner. Jeg vil hermed advare ALLE mod at bruge deres penge i det fup firma. Sender man en mail til dem, får man en AI mail retur; og det er det samme der står hver eneste gang, uanset hvad du spørger om.
OG du får ikke din vare! De trækker pengene med det samme. Og kommer du bagefter til at trykke på en knap, fordi du lige ville se hvad der stod, har du allerede "købt" varen igen og betalt for den. SÅ PAS PÅ, KØB IKKE NOGET HERFRA!!!

2025年11月11日

Rent tyveri🧐

Hold jer langt væk🥹 de tager dine penge men sender ingen pakke. De har de sødeste e-mails de sender igen og igen når man klager. De skriver de gerne vil høre om man er tilfreds med produktet🤣🤣🤣 svært når man aldrig modtager det. Rent tyveri 🥹🥹 opdatering: julemiraklet er sket, jeg har endelig fået min pakke😀 så bliver det nok en god jul alligevel🧑‍🎄👍

2025年11月13日

Svindel og humbug firmab

Bestilte nogle piller til at sove på.
De var fragtfrie !!!!
Alligevel blev jeg trukket
337 kr for et indkøb på
199’kr .deres adresse var Vesterbro København?
Till nr var på 14 tal ? Det lugtede af svindel så jeg opsagde mit køb
Mindre end 2 timer efter køb, de havde allerede trukket et stort beløb som ikke svarede til mit køb.
De bliver ved med at bede om kontoen mm
Hverken modtaget penge eller varer.

2025年10月27日

Svindel og humbug

Stilso og Scandilifedk
Har købt to sædehynder i to forskellige firmaer for at sammenligne. De ankommer samtidig efter 14 dage, har samme afsenderadresse i Malmø, er fuldstændig ens med samme mærke syet ind (HR HENGRAN), men den ene fra firmaet scandilifedk (relief sædehynde) koster 409 kr., mens den anden, fra firmaet Stilso (NeuroSeat) med 25% rabat koster 488 kr. De er pakket helt ens ind uden medfølgende returlabel, som man skal rekvirere pr. mail, hvilket jeg gør. Jeg får svar fra scandilifedk, som vil tilbagebetale de 409 kr. og ikke vil have sædehynden retur. Jeg har modtaget pengene. Til gengæld har jeg ikke hørt et ord fra “det andet firma” Stilso til trods for, at jeg har sendt dem utallige mails på tre forskellige adresser, og som bliver sendt retur til mig.

Jeg er sikker på, at der kun er ét firma, som har fundet en smart måde at svindle og bedrage på.

2025年9月23日

Svindelfirma

Svindelfirma. Købte et produkt for 1 år siden, man reklamerede med at pengene ville blive returneret, hvis produktet ikke virkede. Det gjorde det så ikke og jeg har nu i et år prøvet at få mit tilgodehavende tilbage men får den samme besked hver gang om at min sag er ved at blive behandlet trods mange rykkere

2024年6月14日
5つ星のうち1の評価

Dem som ikke har modtaget de købte…

Dem som ikke har modtaget de købte vare, så I tilbuddet på facen ? og hvor er pengene trukket til. Har skrevet frem og tilbage med virksomheden, de vil have et ordrenummer som jeg aldrig fik, på min bankkonto er pengene trukket til en butik i London. Er der andre som har fået trukket pengene hertil og meget gerne et navn på den virksomhed som har modtaget pengene.

2025年4月25日
5つ星のうち1の評価

Den modtage varer svarer ikke til det…

Den modtage varer svarer ikke til det bestilte via Facebook, hvor det blev fremhævet, at det også kunne måle blodsukker. Fremsendte er et oximeter og må betegnes som købt under falsk varebetegnelse. Så pas på derude - fup firma af værste skuffe? Indtil andet er bevist og skylder deres kunder en god forklaring!

2024年12月15日
5つ星のうち1の評価

Jeg købte 2 Pulsoximeter som ikke…

Jeg købte 2 Pulsoximeter som ikke virker overhovedet
når man skriver til dem, kendes adressen ikke, og når man vil returnere varen er det ikke muligt at finde en adresse at returnere til. Efter min mening det rene fup
firma så pas på.

2024年11月29日