Ãdelagde to nye silkekjoler fra Sasha La Mer - vÊrdi 8000kr. Begge kjoler leveret retur efter rens helt matte og to-farvet. NÊppe brugt rette teknik til silke. Min kÊreste blev fysisk smidt ud... ãã£ãšèŠã
Meget god service, vejleder godt ift. hvilken rens der er bedst, fx til dunjakker. Fornuftige priser :)
SelvfÞlgelig spiller prisen ind og her blev jeg da kun positivt overrasket. Skulle have skiftet en lynlÃ¥s pÃ¥ min vinterjakke. De kom og hentede den og leverede efterfÞlgende. Jeg havde ikke travlt, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg har i en lang Ã¥rrÊkke med stor tilfredshed gjort brug af Stjernerenseriet i VanlÞse, à lekistevej 103. I gennemsnit indleverer jeg vel omkring 5 enheder om ugen, og jeg er altid vÊret tilfreds... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Meget god service
Jeg fÃ¥r altid renset mit tÞj hosâŠ
Jeg får altid renset mit tÞj hos stjernerenseriet. De er hurtige, billige og topprofessionelle. Jeg betror ham også mine fineste tekstiler og har aldrig oplevet, at noget var i vejen.
Super service og gode priser.
Super service og gode priser.
Kan varmt anbefale stjernerenseriet venlig og service i top. Prisen er god og alt er rent og dufter godt efter rens.
SelvfÞlgelig spiller prisen ind og herâŠ
SelvfÞlgelig spiller prisen ind og her blev jeg da kun positivt overrasket. Skulle have skiftet en lynlås på min vinterjakke. De kom og hentede den og leverede efterfÞlgende. Jeg havde ikke travlt, så jeg ved ikke hvor hurtigt de kunne have lavet den, men en lille uge også var den klar. Perfekt lavet til en utrolig pris.
Pas på!!!!
Pas pÃ¥!! ForfÊrdelig oplevelse. Renseriet Þdelagde min kjole til en vÊrdi af 14.000 kr., mens den var i deres varetÊgt. Skaden blev ikke oplyst ved udlevering â jeg mÃ¥tte selv opdage den efterfÞlgende og kontakte dem.
De har nÊgtet at redegÞre for, hvordan kjolen er blevet renset, og kan heller ikke forklare, hvordan de mener at kunne udbedre skaden fagligt korrekt. De er desuden ikke i besiddelse af alle de originale perler, der er faldet af under deres behandling, hvilket gÞr reparation umulig.
I stedet for at tage ansvar giver de indtryk af, at de âvil se, hvad de kan gÞreâ, som om det er en tjeneste â selvom skaden er sket hos dem.
På grund af den manglende ansvarstagen ser jeg mig nu nÞdsaget til at gå videre med sagen via det formelle forbrugerklagesystem, hvilket også fremgår af andre anmeldelser. Meget uprofessionel håndtering af en dyr og sart beklÊdningsgenstand. Kan ikke anbefales.
I had a wonderful experience with them
I had a wonderful experience with them, the staff is very cooperative, highly recommend.
Very good services
Very good services. I can recommend for any types of cloths. The owner also has very warm behavior.
Han er hurtig og effektiv
Han er hurtig og effektiv, afholder altid alle aftaler
Indlevere en masse skrÊdder tÞj tilâŠ
Indlevere en masse skrÊdder tÞj til renseriet. Top arbejde udfÞrt kan kun anbefale dem.
God og hurtig service har brugt demâŠ
God og hurtig service har brugt dem igennem de sidste 5 år ugentligt.
Et godt renseri
Syntes det er et godt renseri âïž
Har brugt dem i mange Ã¥r, og de er venlige, hurtige og effektive âºïž
Jeg for mit tÞj rensede on Jeg Er megetâŠ
Jeg for mit tÞj rensede on Jeg Er meget glad for qualiteten
Ãdelagde to nye silkekjoler fra SashaâŠ
Ãdelagde to nye silkekjoler fra Sasha La Mer - vÊrdi 8000kr.
Min kÊreste blev fysisk smidt ud af butikken med besked om at det måtte skyldes dårlig kvalitet.
Brug aldrig det renseri til sarte sager som silke.
Elendigt resultat og frygtelig behandling i butikken
RÃ¥ddent sted
RÃ¥ddent sted, afleverede 3 hvide t-shirt men han kunne ikke rense 2 af dem.
Hold jer vÊk.
Jeg har vÊret kunde i 20 Ã¥r hosâŠ
Jeg har vÊret kunde i 20 år hos stjernerenseriet hvor jeg får lavet skjorter og habitter ugentligt. Jeg har altid modtaget en upåklagelig og venlig service
5 stjernerâŠ
Jeg bruger Stjernerenseriet regelmÊssigt til bukser, skjorter og habit jakker. Serviceniveauet er meget hÞjt og tilfredsstillende.
Jeg er yderst tilfreds, og de har rimelige priser
Jeg har brugt Stjernerenseriet i mangeâŠ
Jeg har brugt Stjernerenseriet i mange år.
Jeg bruger også den tilknyttede skrÊdder.
Serviceniveauet er meget hÞjt og tilfredsstillende. Altid 1.klasses arbejde!
Jeg er yderst tilfreds og glad for, at jeg har KÞbenhavns bedste renseri. Ejeren er indbegrebet af et super servicegen. Unik!
Mvh
Palle
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Indleverede en masse skrÊdder tÞj som skulle bruges til juleaften og fik det tilbage allerede nÊste dag.
God og hurtig service
God og hurtig service. Indleverede mit jakkesÊt og var klar nÊste dag.