レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Werden goed geholpen in Nijmegen we h ebben daarna besteld thuis. Mooie producten vriendelijk geholpen als je iets leuks zoek ga dan naar Stones& Bones top........ Vriendelijke groet Arno

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie kleine dromenvanger, prachtige fuchsia roze kleur met echte veertjes! Heel mooi om als hanger te dragen bij ibiza kleding. Blij mee! Alweer 'n toffe aankoop gedaan hier! Was heel goed verp... もっず芋る

䌁業情報

1. メタフィゞカル甚品店

圓該䌁業による蚘述

Stones & Bones ® is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een fijne webshop !

Wat een fijne webshop !
Veel keuze en snelle levering !
Ik heb de lekkerste wierook besteld dankjewel 🙏🏜

2022幎8月19日

Beste Neetu,
Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. We doen steeds ons best de leukste, lekkerste en mooiste items uit te zoeken voor ons assortiment.
Enjoy your incense ♥

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle verzending en een leuk

Super snelle verzending en een leuk kadootje erbij gekregen

2022幎8月15日

Beste,
Dankjewel voor je positieve feedback! We doen altijd ons best :)

Leuke spullen

Leuke spullen, mooi op tijd en netjes verzorgd

2022幎8月4日

Beste J.H.M.,

5぀星のうち4の評䟡

Zeer tevreden 🌞en zeer tevreden hoe de bestelling met

Ben zeer tevreden hoe de bestelling met zorg verpakt is. Ook mijn eerst bestelling was goed met een leuke verrassing die ik zeer waardeer.
Mocht er om een af andere reden niet duidelijk zijn, staan altijd vriendelijke mensen je te woord en is er altijd een oplossing.

2022幎7月30日

Beste Marylane,
Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. Klanttevredenheid is een kernwaarde binnen ons bedrijf. We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

Fijn geholpen...

Snelle service en gelijk reactie op je mails...zou deze webshop zeker aanraden.

2022幎7月29日

Beste C'est moi,
Dankjewel voor je positieve review! We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

Snel geregeld allemaal

2022幎7月15日

Beste Jo,

Supersnelle levering zeg

Supersnelle levering zeg! Goed verzorgd en mooie postzegels, word je blij van

2022幎7月11日

Beste Jacqueline,

Edelstenen besteld

Mooie stenen ontvangen, eentje was wel aan de kleine kant maar de andere zijn heel mooi.

2022幎7月4日

Beste Sabine,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Artikel klopt met wat op de site staat. Helemaal tevreden

2022幎6月22日

Beste Anja,

Alles naar tevredenheid

Snelle levering, prachtige hanger

2022幎5月2日

Beste Ans,
Fijn te horen dat je tevreden bent over de levering en het product. We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

5぀星のうち2の評䟡

Te weinig postzegels

Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan postNL, terwijl ik wel verzendkosten heb betaald bij Stones & Bones van ongeveer €3,00. Ik vereacht dan dat er wel genoeg postzegels opkomen.

2022幎4月28日

Hallo nick20_03,
Wat vervelend! Er is duidelijk een fout gemaakt bij de verzending. Uiteraard kan dit niet de bedoeling zijn en betalen we deze rekening graag voor / aan je.
Zou je contact met ons op willen nemen via info@stonesbones.nl? Dan lossen we het op!

Stones & Bones®

Niks op aan te merken!

Niks op aan te merken, was zeer snel binnen en voor een echt wel redelijke prijs.

2022幎4月25日

Beste Hillie,
Fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

Prima

Verzending volgens afspraak, ontvanger blij!

2022幎4月17日

Beste Inge,
Fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

5぀星のうち5の評䟡

Wow wat een fijne site zo snel binnen

Wow wat een fijne site zo snel binnen gekregen ene dag besteld vogende dag binnen.
Het armbandje wat ik gekocht heb is erg mooi en de prijs is niet zo duur bedankt voor dit fijne gebruik van de website zeker voor herhaling vatbaar

2022幎4月16日
自発的なレビュヌ

Beste Irma,

Snelle levering.

2022幎4月13日

Beste Mevr. gatzonides,
Dankjewel voor je positieve feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Snel verzonden en goede producten

2022幎4月11日

Beste Bianca Bos,
Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. We proberen altijd onze producten zorgvuldig te selecteren. We zien je graag eens terug 🌌🙏🌈💎

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。