Storage Shareレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Het is een prima opslag, jammer dat mensen lege voertuigen midden op de oprit laten staan, en om 20:00 dicht is wel lastig. Werken huis eten kinderen en het is 20:00 dus je moet wel echt plannen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer makkelijk online vast te leggen middels duidelijk overzicht van locatie en beschikbare ruimtes. Locatie Zwaag is zeer schoon en lijkt wel nieuw. Entree via app is prima en beschikbare lift en k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds april 2026 maken wij gebruik van een ruime opslag van Storage Share in Putten. We komen er regelmatig om spullen te brengen of op te halen. We kunnen altijd dichtbij parkeren en gemakkelijk in h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit is een heel fijne, schone en veilige plek om mijn waardevolle spullen op te slaan. Alles goed geregeld. Toegangshek en rolluik heel gemakkelijk via de app te openen. We maken al vele jaren met p... もっと見る

企業情報

1. セルフストレージ施設

当該企業による記述

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 176

レビューを書く

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebruiken, karren, bezem, toilet echt alles was goed over nagedacht. Simpel weg echt een goed bedrijf en die kom je niet meer zo snel tegen.

Helaas is het pand en de zaak overgenomen door shurguard. En dat merk je laat ik het zo zeggen, hoe tevreden ik ove Storage share ben zo ontevreden ben ik over shurguard.

2025年11月25日

Storage Share からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bij Storage Share tevreden was!

Fijne ervaring

De communicatie verliep goed en ik was tevreden met de ruimte die ik huurde. Aan te raden!

2025年11月12日

Storage Share からの回答

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Amsterdam!

Topslag! Niet zomaar een opslag☺️

Gebeld en kon vrij snel een bezichtiging inplannen. Ook wilde ik nog een andere locatie checken. Dit kon binnen een half uur. Snel
Alles kon op afstand geregeld worden.
effectief en zeer vriendelijk. Ook de prijs is goed tot vergelijking met andere opslaglocatie
Een aanrader!

2025年11月22日

Storage Share からの回答

Bedankt voor je review Lianne! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

5つ星のうち1の評価

Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

Helaas heb ik een slechte ervaring gehad met Storage Share. De manier waarop er met klanten wordt omgegaan voelt onvriendelijk en onzorgvuldig. Problemen worden niet serieus genomen en de service is ver onder de maat. Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

2025年11月23日

Bedankt voor je review, Alexandra

We lezen dat je ontevreden bent over onze geautomatiseerde communicatie en dat is jammer om te horen. We zien dat we de huur helaas twee keer niet konden incasseren waardoor de automatische herinneringen zijn verzonden. Omdat we niet alles handmatig kunnen verwerken neemt het systeem dit in zulke gevallen over. Het kan zijn dat de toon wat hard overkomt en dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Het is jammer dat je om deze reden de huur opzegt maar uiteraard respecteren we je keuze. Je ontvangt binnenkort een bevestiging van de opzegging. We wensen je veel succes.

Aanrader

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon.

Enige puntje van aandacht vond ik de telefonische bereikbaarheid van de medewerkers. We zouden om 20 uur 's avonds een box bekijken en hebben 20 minuten moeten wachten voor de medewerker eindelijk klaar was met de vorige klant; terwijl we een afspraak hadden gemaakt.

Ook is parkeren met een aanhanger niet heel makkelijk. Al snel blokkeer je de toegang voor anderen. Wat in ons geval een scheldkannonade van een gefrustreerde medehuurder opleverde. Had ongetwijfeld een kort lontje door de warmte op dat moment ;-).

Zeker een aanrader als je korter of langer je spullen veilig en schoon wilt opbergen.

2025年6月5日

Storage Share からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de opslaglocatie in Zwolle!

We hebben binnenkort een tweede ingang in Zwolle, daarmee zou je elkaar nooit meer in de weg hoeven te staan ;)

5つ星のうち5の評価

Ik heb al een review geschreven

Ik heb al een review geschreven. Ik ben zeer tevreden. De verhuizers zijn kundig, sympathiek, denken mee en communicatief vaardig. Gewoon prettige jongens om mee te werken.

2025年11月7日

Storage Share からの回答

Dank voor je review en compliment over onze locatie in Leeuwarden!

5つ星のうち4の評価

Prima, alleen de mails zijn verwarrend

Aanmelden en ingebruik nemen van de opslagruimte ging vlekkeloos. Alleen de incheckmail is niet meer up to date, want daar staat in dat je een telefoonnummer moet bellen om de deur te openen. Dat blijkt tegenwoordig volledig via de app te gaan.

2025年11月3日

Storage Share からの回答

Dank voor je review en feedback over onze mails. Wij zullen dit meenemen in de toekomst!

5つ星のうち5の評価

We waren op zoek naar opslag van onze spullen en hebben voor Storage Share gekozen omdat :
1. De reactiesnelheid van Anthony meer dan 5 sterren verdient. Vraag insturen en per kerende post antwoord krijgen
2. Anthony denkt met je mee
3. De prijs (in Zwolle) dik in orde is.
Het is een aanrader.

2025年10月9日

Storage Share からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review Wim!
Fijn dat alles goed bevalt.

5つ星のうち5の評価

Snelle reactie en afhandeling opdracht

Snelle reactie en afhandeling, Duidelijke offerte, snel in orde maken van contract en toegang. Binnen halve dag alles in orde gemaakt. Nette betaalbare prijs.

2025年11月2日

Storage Share からの回答

Bedankt voor je review Rene! Super fijn om te horen dat je tevreden bent.

5つ星のうち1の評価

Oneerlijke prijsverhoging

Verhogen willekeurig de prijzen met 22%. Een prijs die hoger ligt dan de prijs die op de website staat.

2025年10月1日

Bedankt voor je review, Robin

Het zou ons helpen als je contact met ons opneemt om je situatie eens te bekijken. Helaas kunnen we op basis van alleen je voornaam niets vinden. Neem eens contact met ons op.

Goed geregeld!

Goed geregeld en snel antwoord op vragen.

2025年9月5日

Storage Share からの回答

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Doetinchem!

5つ星のうち4の評価

Storage share snel en duidelijk!

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke informatie en dezelfde prijs als de site. De locatie is voor mij doorslaggevend en de prijs is gunstig.

2025年10月9日

Storage Share からの回答

Bedankt voor je eerlijke review, Yvonne.

Vervelend dat de verbinding tijdens je eerste telefonische contact steeds weg viel, hier gaan we naar kijken. Fijn dat alle informatie duidelijk was en je blij bent met de opslagruimte.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。